Bildirim
Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malesef iki oyun ici vidyodada izlediklerimiz beklentileri karsiliyamadi. Animasyonlar, vurus hissi, ve bilhassa silah modellemeleri vasati asamamis. Fakat oyunun 2012 de cikacagini dusunursek oyunun tamamlanma surecinin henuz daha oldugunu var sayarsak gold surumunde fikirler degisirmi bilinmez ama sahsim adina ben gold seviyesine gelsede pek umitli degilim. Gerci bir oyun daha var Modern Combat 3 diye oda ayni CS:GO gibi PSN oyunu fakat bu oyunun bir onceki serisi olan Modern Combat 3 Domination da aylar once PSN ye gelmis ve bekletileri verememisdi. Modern Combat 3 gorsel olarak daha iyi gozuksede ic dinamikler olarak CS ile bas edemez sanirim.
-
'' 2012 ilk çeyrekte PSN'deki yerini alacak olan Counter-Strike: Global Offensive, PC'deki inanılmaz başarısını konsollara taşımayı hedefliyor.Oyunun PS3 versiyonu ise özel ekstralarıyla hemen dikkat çekiyor. Counter-Strike: Global Offensive'in PS3 versiyonunda Move ve klavye mouse desteği de yer alacak. Üstelik Portal 2'de ilk kez karşılaştığımız cross-platform özelliği de bulunacak. Böylece PS3 ve PC sahipleri birbirleriyle oynayabilecekler. PS3 ile şaşırtıcı bir şekilde dost olan Valve üstadı Gabe Newell, siyah incinin yetenekleri sayesinde hızlı bir gelişim gösterdiklerini açıkladı. Cross-platform özelliğinin XBOX 360 versiyonunda yer almayacağını da belirten Newell, bunun sebebinin konsolun teknik kısıtlamalarıyla birlikte Microsoft'un yapımcıları zorda bırakan politikaları olduğunu söyledi. ''
Kaynak: Psturkiyehttp://www.psturkiye.com/2011/08/26/counter-strike-global-offensivede-move-destegi-olacak/
Oyunun silah modellemeleri ve animasyonları kötü görünüyor. Sanki başka bir firma çakma Counter yapmış gibi. Düzeltirler ve güzel bir oyun çıkarırlar umarım.
-
Düzelmesinin imkanı yok. silah modellemelerini geçtim de crosshair konusunda batırmışlar. Neden ps3 neden xbox ? neden her şeyi para için yapıyorsunuz? neden her piyasada bulunmaya çalışıyorsunuz? varsın ps ciler counter oynayamasın , pc cilerde güzel bir cs oynasın? tabi babamın oğlu değiller bunları soramam fakat tüm oyunun bu hale gelmesindeki sebep pazar payı kapmak. Hem cs yi her yaşa yönelik yapıyor , hem de ps ve xbox piyasasına atlıyor ve olan kaç yıldır mükemmel bir cs bekleyenlere oluyor. Neden düzelmesinin imkanı yok diye sorarsanız eğer, konsollar bu işin içinde olduğu sürece dinamikler ve crosshair değişmeyecek , nokta. -
Edit: Mesaj tekrarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 26 Ağustos 2011; 18:56:24 > -
arkadaşlar ne bekliyordunuz ki siz? oyun source motoruyla hazırlanıyor. ayrıca oyunun kendine özgün bir oynayış tarzı var. battlefield, call of duty gibi olmasını beklemeyin sakın. koşma, sürünme gibi özellikler eklenirse oyun counter-strike olmaktan çıkar. ses efektlerini yenilerlerse çok daha iyi olur. videolarda ak47, m4a1 falan gösteriliyor ama daha farklı silahlarda olacak oyunda + yeni haritalar.
@FilozofTR
crosshair oyunun konsol versiyonunda videoda gösterildiği gibi olacak, pc versiyonunda yine aynı olur diye düşünüyorum. çünkü konsola çıkan diğer counter-strike oyunlarında da ona benzer şekildeydi crosshair. -
Oyun çıkmadan laf atmayın lütfen.Oyun çıktığında konuşuruz şimdi bişey diyemeyiz. -
benim anlamadığım bombayı kurduk diyelim bir de bombanın üzerine molotof atarsak ct nasıl o bombayı çözecek? molotof etkisi geçene kadar bi 15 saniye geçer herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 26 Ağustos 2011; 22:56:37 > -
cross çok saçma olmuş konsolda kim kantır oynar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 26 Ağustos 2011; 19:40:58 > -
Çok iyi -
Arkadaşlar preview dikkat ettiyseniz,orada bu oyunun cs 2 olmadığını söylüyor,bazı değişikliklerle aynı oyunu konsollara uyarlayacaklar,bütün olan biten bu !!! -
Bu videolardaki dinamiker CS Source ile hemen hemen aynı , ne anladım bu işten. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
benim anlamadım bombayı kurduk diyelim bir de bombanın üzerine molotof atarsak ct nasıl o bombayı çözecek? molotof etkisi geçene kadar bi 15 saniye geçer herhalde.
ct lerde artık kova ile gezer herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Bu videolardaki dinamiker CS Source ile hemen hemen aynı , ne anladım bu işten.
shader 5 isteriz, dx11 ve tesellation isteriz. Dinamik ışıklandırmalar falan isteriz. :(
Bu arada Cs 2 Olmadığı için zaten oyun sapmıyor orjinalinden, sourcenin devamı gibi düşünebiliriz.
Cs 2, Splinter Cell'e benzeyebilir yani :D Press space to move next cover falan. Kutuların arkasından silahcılık oynarız belki nanosuit falan da gelir inviz olup arkadan çıkarız falan xD -
quote:
Orijinalden alıntı: Cabrakan
quote:
shader 5 isteriz, dx11 ve tesellation isteriz. Dinamik ışıklandırmalar falan isteriz. :(
Bu arada Cs 2 Olmadığı için zaten oyun sapmıyor orjinalinden, sourcenin devamı gibi düşünebiliriz.
Cs 2, Splinter Cell'e benzeyebilir yani :D Press space to move next cover falan. Kutuların arkasından silahcılık oynarız belki nanosuit falan da gelir inviz olup arkadan çıkarız falan xD
aslında temel bozuk , vuruş hissi yine yok. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cabrakan
quote:
Cs 2, Splinter Cell'e benzeyebilir yani :D Press space to move next cover falan. Kutuların arkasından silahcılık oynarız belki nanosuit falan da gelir inviz olup arkadan çıkarız falan xD
aslında temel bozuk , vuruş hissi yine yok.
Frost Bite gibi motor lazım : d bf serisindeki sap gibi dikilip ateş eden adam durgunluğu yok cs de ama efekt zayıf. his vermior dediğin gibi.
1.6 devam gibi görünüyo ama. dota 2 de çıktı mesela. warcraft3deki dotayla dota2 kapışması gibi bişi bu biraz grafiği oyna hafif değiştir yolla ver millete : (
-
Oyun daha Kapalı Beta, durun sakin olun
CSS için tonla update çıkaran Valve mutlaka oyunu en iyi şekle getirir. Tabi CSS gibi fazla abartmasın
Silah modelleri değiştirilir, Haritalarda bug varsa düzeltilir. Biz ne updateler gördük CSS için. O yüzden içim rahat.
CSS ilk çıktığı günkü haline bakın bir de şimdiki haline. Everest gibi fark var. -
Cross oyununu bende yadırgadım fakat önyargıyla bakmamak lazım cs diger oyunlara göre farklı dinamikleri olan bir oyun.map modellemelerini beğendim bekleyip göreceğiz ön yargıdan uzak oynarsak severiz -
Keleşle bütün mermiyi boşaltıyor adam,mermilerin hepsi aynı bölgeye gidiyor,sapma diye bişey yok.Tamam oyun konsollara çıkacak,casual bi ton oyuncu var ondan oynasın diye kolay yaparsın ama bu kadar da olmaz ki arkadaş.Ayrıca sesler de çok vasat geldi bana.Silahların tepkisi gerçekçi değil,adam odun mu tutuyor tüfek mi tutuyor belli değil.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X