Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vasatın ötesi
  • bu oyun, uzun süre counter-strike oynamamış sadece ismini az çok hatırlayan ve bambaşka bir şey bekleyenler için gelmiyor. counter-strike oyuncuları için geliyor.
  • Ya tamam herşey güzel yapmışlar molotoflar silahlar haritalar vs vs ama en temel şey sap gibi ateş devam ediyor sourcedan kalma onu yıkmaları lazım ve 50lira üzerinde gene millet alır oynanır ama fazla umduğunu bulamaz eski seriler kadar başarılı olamaz oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

Ya tamam herşey güzel yapmışlar molotoflar silahlar haritalar vs vs ama en temel şey sap gibi ateş devam ediyor sourcedan kalma onu yıkmaları lazım ve 50lira üzerinde gene millet alır oynanır ama fazla umduğunu bulamaz eski seriler kadar başarılı olamaz oyun

ahaha. oyun zaten source motoruyla yapılıyor. isterlerse daha sonra yıkarlar ama şimdilik böyle bir düşünceleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Oyun daha Kapalı Beta, durun sakin olun

CSS için tonla update çıkaran Valve mutlaka oyunu en iyi şekle getirir. Tabi CSS gibi fazla abartmasın

Silah modelleri değiştirilir, Haritalarda bug varsa düzeltilir. Biz ne updateler gördük CSS için. O yüzden içim rahat.

CSS ilk çıktığı günkü haline bakın bir de şimdiki haline. Everest gibi fark var.

Bizim de korktuğumuz o ya, css nin şimdiki hali berbat eskisine göre, kim ne derse desin.
    Çok pro var yeni css de oynayamayan. Ve işin içine konsol girince daha da karışıyor.

• http://www.youtube.com/watch?v=TS5slWuJChg&feature=feedu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immeLmann -- 27 Ağustos 2011; 5:16:43 >
  • Konsol olmasaydı işin içinde daha iyi olabilirdi. Merakla bekliyoruz

Çok farklı bişey umuyordum, silah tasarımları daha kötü bir source gibi şu hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 27 Ağustos 2011; 7:39:55 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=x-h3cIPabQs

Gaz versin biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 27 Ağustos 2011; 7:43:20 >
  • Bekliyorum .
  • simdi benim anlamadığım şey şu cross platform, mouse klavye vs gamepad auto aim gelse bile adaletsiz hadi onu geçti fps farkı konsolda bu oyunda alıcağın max fps 40 falandır oda stabil olmaz zaman zaman duser bu aradaki farkı nasıl kapıycaklar pc oyuncusu 2 mermide konsol oyuncusu 1 mermidemi öldürücek ansıl olucak gerçekten merak ediyorum
  • left4dead2 havası var grafiklerde sanki. gerçi motor aynı motor, normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 28 Ağustos 2011; 2:57:13 >
  • Aim rezalet ama hoşuma gitti biraz.
  • O sevdiğimiz Counter dinamiğini bozmamaları çok iyi olmuş. Açıkçası biraz endişeliydim acaba farklı bir şeyler mi yapıcaklar diye ama neyseki yapmamışlar. Haritalara eklenen farklı yollarda hoş duruyor
  • bunda da botlar olcak mı
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max. Pain -- 28 Ağustos 2011; 17:35:01 >
  • Bi battlefield 3'e bakın bide buna

• Eski CS'den farkı yok gibi Gabe Newell, Half Life 3 ile yeni CS duyurması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.