Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

Tamam da zaten oyuncu kitlesi ona göre olacak,herkes pad ile oynayacağı için dengeli olacak oyun,ayrıca bu cs'nin dinamiklerini konsollara göre ayarlarlar adamlar saf değil...

işte o zamanda o oyuna cs denir mi bilemem. konsolda oyun çok farklı olacaktır

nerden çıkarıyorsun? konsolda half life 2 var hiç bir farkı yok ?

cs nin oyun hızıyla, half-life'ı mı karşılaştırıyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam da zaten oyuncu kitlesi ona göre olacak,herkes pad ile oynayacağı için dengeli olacak oyun,ayrıca bu cs'nin dinamiklerini konsollara göre ayarlarlar adamlar saf değil...

bu oyunda konsola göre hızı dengelenir diye düşünüyorum sonuçta cs half life'in bir modu değilmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu oyunda konsola göre hızı dengelenir diye düşünüyorum sonuçta cs half life'in bir modu değilmi?

e bende onu diyorum işte, o zaman cs nin o ruhu olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

fare olmadan o joistik in yuvarlak minicik tuşuyla nasıl nışan almayı düşünüyorsunuz becereksiniz
    çok büyük bir kabiliyet

Bu teknolijiden haberi olmayan arkadaşa ölü takliti yapmaya gerek yok şu 2 cevap yeter ona

1-) Benim bir çok arkadaşım var ps3 de mouse kullanan ve pc deki mouse hassasiyetinden daha iyi diyorlar. Yani konsolda mouse yok diye laf atarken iki kere düşün konsola mouse bağlanıyor ve pc den daha iyi çalışıyor.

2-) Steam serverları sözde hileye karşı dünyanın en iyi donatılmış pc oyun serverları ama hiç de öyle değil hileden geçilmiyor. Heleki counter da hileci çoluk çocuk dolu insana keyifle oyun oynatmıyorlar. Duvar arkasını görenmi ararsın, uçanmı ararsıni ölümsüzmü ararsın, vs.
    İnsanoğlu pc ortamında özelliklede windows ortamında hem programlarda hem oyunlarda bir şekilde hile yapıp avantajlı olmanın yolunu buluyor. Ya arka planda bir program çalıştırıyor, ya yama yapıyor, ya kod yazıyor.
    Fakat konsolda sadece bir oyunda oyun açığı vars o açıkdan yararlanıyor ve bunu o açığı bilen herkes yapabiliyor. Mesela haritanın bir noktasında size kurşun işlemiyor diyelim oraya geçen herkese işlemiyor. Şartlar yine eşit yani veya diyelim normalde çıkılmaması gereken bir binanın çatısına çıkıyorsunuz orayı bilen herkes oraya çıkabilir. Bu bir oyun açığıdır. Game testerların gözünden kaçmış bir açık ama pc oyunlarında öyle değil işte oyun açığından faydalandıkları gibi birde yukarıda yazdığım arka planda program çalıştırma, yama yapma, kod girme, vs gibi konsolların işletim sisteminde yapılması mümkün olmayan hilelere başvuruluyor ve bunu 15 yaş altı çoluk çocuklar yapıyor genelde ve oynadığın oyunun ne tadı kalıyor ne tuzu

Konsol hem gamepadinden dolayı hem mouse takılabilmesinden dolayı hem stabil çalışmasından dolayı hemde hile yapılaması mümkün olmayan serverlarından dolayı tarihin her anı pc den önde olmuştur. Oynayan yaş ortalamasının yüksek olmasıda ayrı bir avantajdır.

Gelelim Counter Strike a

Şuan da oynadığımız online fpslerin tamamı herşeyini counter strike a borçludur. Çünkü CS online fps nin atasıdır. İlk adımı o atmıştır. Firmaların oyun seyrine yeni bir yön vermiştir. Iphone ve ipad gibi düşünün
    Counter strike eğlenceden çok bir turnuva oyunudur. Onun için yıllar geçmesine rağmen hala turnuvaları düzenlenir. Çünkü arka planında o konsol denen yerde hiç bir oyunda olmayan turnuva istatistiklerini tutan 100 lerce algoritma çalışmaktadır.

Umarım en kısa zamanda bu şahaser oyun ps3 e de çıkar.

o bahsettiğiniz cs yi ilk oynayanlardan birisi benim 4-3. M4A1 Colt'un dürbünlü susturuculu oldugu zamanlar halflife bootcamp oynarken çıkmıştı orta okul yıllarımındaydı hatta delta force 1 vardı fps olarak onu oynardık neyse gelelim anlatmak istediğim olaya

testlerdede gördüğünüz gibi gamepad ile adamın 180 derecelik geri dönüşü 2 saniye sürüyor neredeyse

birde pc de kontrolüne bakalım

pc de geri dönüşü saliseler!!

dediğimi iyi okumadan gereksizce ve saçmaya bir yorum yapmışsınız ne gerek vardı?
    önce düzgünce okusanız ? demek istediğimi anlamış olsanız
    o pad ile kontrol zorlugu denilen birşey var (videoda eleman geriye dönerken bariz geç kalıyor) hee tamam single player oyunlarda olabilir oynayabilirsiniz ama multiplayerde siz dönene kadar yada hareket edene kadar adamlar sizi öldürmüş olur. ben orada ps3 e mause takılmıyormu demişim iyi okudunuzmu ? mousenin yerini tutarmı diyorum ? cellallenme şampiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 17 Ağustos 2011; 12:33:58 >

• Evet FPS'lerde mouse kesinlikle daha üstündür.
    GunGame <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 17 Ağustos 2011; 13:27:52 >
  • @GitarxtanbuL

Sen gerçekte elinde 50 kilo silahı ile bir adamın salisede arkasına dönebilecegine inanıp daha iyi diyorsan zaten tartışma burda biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 17 Ağustos 2011; 13:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

@GitarxtanbuL

Sen gerçekte elinde 50 kilo silahı ile bir adamın salisede arkasına dönebilecegine inanıp daha iyi diyorsan zaten tartışma burda biter.

ne diyorsun sen yaa oyundan bahsediyoruz gerçekten değil ((:
    biz pad'ile mause'yi karşılaştırıyoruz

+ askerliğini yap sonra gel yaz askerde kullanmış olduğum bixi silah bile mayonsuz 8 kloydu
    M16 nın boş agırlıgıda 3.5 - 4 kg aralıgındadır onuda not düşeyim
  • quote:

quote:

@GitarxtanbuL

+ askerliğini yap sonra gel yaz askerde kullanmış olduğum bixi silah bile mayonsuz 8 kloydu

2011 yılındayız artık gerçekçilik önemli ben onu misal verdim ha 50 ha 8 bir insan elinde 3 kiloda olsa saliselerde arkasına dönemez bitti o 1970 deki arcade oyunlar gerçekçi olacak artık adam dpı ı sonra vurmuş döne döne gidiyor böyle saçmalık yok gamepad oyuna gerçekçilik katar mouse ise oyunu saçmalaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 17 Ağustos 2011; 14:12:54 >

• quote:

quote:

quote:

@GitarxtanbuL

2011 yılındayız artık gerçekçilik önemli ben onu misal verdim ha 50 ha 8 bir insan elinde 3 kiloda olsa saliselerde arkasına dönemez bitti o 1970 deki arcade oyunlar gerçekçi olacak artık adam dpı ı sonra vurmuş döne döne gidiyor böyle saçmalık yok gamepad oyuna gerçekçilik katar mouse ise oyunu saçmalaştırır.

hee yani şimdi senin mantıgın şu ps3'ü pad ile oynadın 5 saniyede nışan alıp öldün gerçek
    yok mause bağladın PC gibi oynadın bu saçma öylemi

böyle devam et çok iyi yoldasın

• İstersen salise içindede arkana dönebilirsin bunun ayarları mevcut zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

İstersen salise içindede arkana dönebilirsin bunun ayarları mevcut zaten.

Evet dönersin ama adam vurabilir misin ?

Neyse konu saçma sapan yerlere gitmesin oyunla ilgili konuşulsun son olarak gamepad ile 20 saniyede dönmek mouse ile salisede arkama dönmekten daha çok zevk veriyor.
  • Vurursun.Bu kabiliyetine kalmış.Bende ortalamanın üstü hızda oynuyorum tabi ama pc kalitesinde oynayanlar var.
  • Konsolcu arkadaşların olaylara bakış açıları ve yorumları çok ilginç oluyor gerçekten.. Yani fikrini savunmak için bu kadar işin cılkını çıkaran başka bir kesim yoktur herhalde... Beyler artık bazı şeyleri kabul edin.. FPS, strateji, RPG tarzları en iyi PC'de oynanır... Bunun savunulacak tarafı yok, yazdıklarınız gerçekten çok mantıksız, yetersiz, boş... Konsolda en iyi FPS oynayan adam gelsin, orta seviye bir FPS oynayan PC oyuncusunu yenemez... PC'de kontrol hakimiyeti daha fazladır. Bu üstte saydığım tüm tarzlarda geçerlidir... Strateji oyunlarından örnek vermek gerekirse Starcraft II'de Koreliler 300 apm'e kadar çıkabilmektedir... Yani adam dakikada 300 hamle yapıyor.. Bunu joypad'le mümkün değil yapamazsınız, yapılamaz... Bir PC'deki rahatlık yoktur konsolda.. Bakın ben joypad'i kötülemiyorum. Mesela Fifa olsun, Grid olsun Dirt olsun ben bunları joypad'le oynarım.. Bu oyunlar kolla daha rahat geliyor bana, bazısı saydıklarımı da klavyede oynar mesela... Ya gelin TPS'lerde Yarış türünde konuşun da PC'de tahta oturmuş bir oyun hakkında gelip konsolun iyi olduğundan söz etmeyin artık ya...

• 2. video 2-3 yıl önce verildi yani fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

2. video 2-3 yıl önce verildi yani fake

pc de ki o hızlı 180derece dönüş mü fake ? güldürme beni artık çoğu mouse ta makro yazabilme özelliği var tek tuşla 180 istersen 360 bile dönersin saliselerle.

• Ben bu konuyu neden görmedim hic?
    Yemin ediyorum Tüylerim kabardi birden ,Cocukluk zamanim bu oyunla gecmistir.
    Internet kafeye gitmek ve Sirf bu oyunu oynamak icin neler yapmazdim ki.
    Bu oyunla birlikte Online oyuna dönerim Baska hicbir oyun beni Online oynatamaz Simdiye kadarda oynatmadi Zaten!
    Sabirsizlikla bekliyorum oyunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 17 Ağustos 2011; 17:31:41 >
  • Yapdığınız muhabbetin hiç bir anlamı yok
    Yukarıda yazdım. Tekrar söylüyorum

Benim ps3 e mouse bağlamış bir sürü arkadaşım var. Ps3 de fpsleri mouse ile oynuyorlar ve çokda memnunlar. Pc de olduğunda daha hızlı hareket edebiliyorlar ve mouselarının dpi ı ayarlanabiliyor. Fps konsolda oynanır kardeşim pc de strateji ve mmorpg dışında hiç bir oyun oynanmaz. Ha birde flash oyunlar oynanır.

CS konsolda çok ama çok iyi olacaktır. Öncelikle hilesiz serverlar ve daha sonra eşit fps, stabil oyun, eşit arena, eşit adalet

Zamanında bende yapardım pc de cs oynarken ekran kartın ve monitörün yüksek çözünürlüğü desteklesede fps yi artırmak ve avantaj elde etmek için çözünürlüğü 800x600 e çekerdim. Canım bazen yüksek çözünürlükde oynayıp grafiğin tadını çıkarmak isterdim ama dez avantaj olacağı için yapmazdım. Oysaki konsolda grafik ayarı yok herkes eşit kimse kimseden üstün değil. Kimse ince ayar yapıp başkasına göre avantaj sağlamıyor. Hileyi saymıyorum bile

Pc de oyuncular arası adalet eşit dağıtılamıyor. Herkes kendine göre bir ayar çekiyor işi bilenler malı götürüyor.
    CS konsola çıksın alırsınız bi mouse takarsınız bu kadar basit niye uzatıyosunuz.

• vay be helal olsun cidden şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Yapdığınız muhabbetin hiç bir anlamı yok
    Yukarıda yazdım. Tekrar söylüyorum

Benim ps3 e mouse bağlamış bir sürü arkadaşım var. Ps3 de fpsleri mouse ile oynuyorlar ve çokda memnunlar. Pc de olduğunda daha hızlı hareket edebiliyorlar ve mouselarının dpi ı ayarlanabiliyor. Fps konsolda oynanır kardeşim pc de strateji ve mmorpg dışında hiç bir oyun oynanmaz. Ha birde flash oyunlar oynanır.

CS konsolda çok ama çok iyi olacaktır. Öncelikle hilesiz serverlar ve daha sonra eşit fps, stabil oyun, eşit arena, eşit adalet

Zamanında bende yapardım pc de cs oynarken ekran kartın ve monitörün yüksek çözünürlüğü desteklesede fps yi artırmak ve avantaj elde etmek için çözünürlüğü 800x600 e çekerdim. Canım bazen yüksek çözünürlükde oynayıp grafiğin tadını çıkarmak isterdim ama dez avantaj olacağı için yapmazdım. Oysaki konsolda grafik ayarı yok herkes eşit kimse kimseden üstün değil. Kimse ince ayar yapıp başkasına göre avantaj sağlamıyor. Hileyi saymıyorum bile

Pc de oyuncular arası adalet eşit dağıtılamıyor. Herkes kendine göre bir ayar çekiyor işi bilenler malı götürüyor.
    CS konsola çıksın alırsınız bi mouse takarsınız bu kadar basit niye uzatıyosunuz.

Kardes zaten cs nedir turnuva oyunudur profesyonel oynanima gore dizayn edilmis bir oyundur ayrica bilmeden bol keseden salliyorsun turnuvalarda config ile ilgili kisitlamalar vardir oyle sidespeed backspeed yada 25000yapamassin rate i
    bilmeden ahkam kesme o senin dediklerin anca free serverlarda serbest yada landan oynarken steamde sen o ayarlari yapsan bile calismaz geriye kalan ayarlarsa ustunluk saglamaz oynanisa gore rahatlik saglar zoomun dotunu buyutmek yok etmek dyn crosshair vs vs ayrica konsola mouse baglanir ama pc hassasiyetini vermez onuda gectim konsolda max 50 60 frame alirsin hatta bi fps oyununda onu bile alamassin ama pcde 100fps ile oynardik csyi flat screenlerde, yani konsolda su anin teknolojisiyle asla cs olmaz ha su sekilde olur cod yada bf gibi olur en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soyle ornek veriyim sana side speed den ornek veriyim side speed yani koselere sag ust sol alt gibi gidis hizini belirler bunun standardi 400 dur bunu 999 yaparsin free serverda bu yasak degildir ama bi turnuvada yapamassin cunku koselere daha hizli gitip strafe atip avantaj saglarsin yani isi bilen mali falan goturmuyor yetenekli olan goturuyor. Ayrica aklin aliyomu teknoloji devlerinin sponspor oldugu turnuvalarda boyle seylere izin verilsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxxo -- 17 Ağustos 2011; 21:50:39 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.