Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda e-sports dünyası bence çok aç durumda.. CS'ciler için yeni bir oyun ilgi çekecektir.. Biz CoD 4 cüler CoD 4'den sonra bir şey oynayamadık.. CoD 4'ü sevemeyen CoD 2'ci kesim de var baya... BF3 bizi MP adına pek tatmin etmezse büyük bir oyuncu topluluğu CS:GO'ya kasar diye düşünüyorum.. Tabi çıkacak oyuna bağlı...
  • Valvenin zaten Counter-Strike 2 ile ilgili planı olduğunu kim söyledi
  • 2. video bariz fake, fan çalışması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Şu anda e-sports dünyası bence çok aç durumda.. CS'ciler için yeni bir oyun ilgi çekecektir.. Biz CoD 4 cüler CoD 4'den sonra bir şey oynayamadık.. CoD 4'ü sevemeyen CoD 2'ci kesim de var baya... BF3 bizi MP adına pek tatmin etmezse büyük bir oyuncu topluluğu CS:GO'ya kasar diye düşünüyorum.. Tabi çıkacak oyuna bağlı...

Aynen ben cod 2-4 oynuyorum hala oynıyacak oyun bulamıyorum cod 2 tadında.Katılıyorum yazdıklarına cs iyi olursa oynayabiliriz.Tabi mw3 ün cod 4 gibi çıkma ihtimalide var.
  • Eski günlere dönerik
  • işte buuuuuuuuuuuuu.Şimdi soruyorum size hangi oyun bu kadar sayfalarca yorum aldı?Tam 13 sayfa
  • fare olmadan o joistik in yuvarlak minicik tuşuyla nasıl nışan almayı düşünüyorsunuz becereksiniz
    çok büyük bir kabiliyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

fare olmadan o joistik in yuvarlak minicik tuşuyla nasıl nışan almayı düşünüyorsunuz becereksiniz
    çok büyük bir kabiliyet

Tamam

ölü taklidi yapın gider beyler
    >->o
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Burada ki videolar fake oyunla alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Burada ki videolar fake oyunla alakası yok.

Ben 2. Videoyu gerçek sanmıştım. Aslında tamda istedigim gibi bi video olmuş... Patlama sahnesi mükemmel ek olarak görüntüde çok iyi ama tek üstünde çalışılması gereken şey oynanabilirlik cs source gibi olmasında şuana kadar sourceyi 1 kereden fazla oynamadım. Oyuncular enbesil gibi haraket ediyor kafaları öne egik bi garip... Oynanabilirlik cs 1.6 gibi hızlı olsun bu en önemli kural ve ikincisi mekan gerçekçilige yakın olursa = Hızlı oynanabilirlik ve gerçekcilik ön plana çıkınca tam bi oyun olur.

• Yıllar oldu CS oynamayalı. PC'de bile heralde oynayamam artık eskisi gibi, kaldı ki PS3
  • quote:

fare olmadan o joistik in yuvarlak minicik tuşuyla nasıl nışan almayı düşünüyorsunuz becereksiniz
    çok büyük bir kabiliyet

Sakin ol ve o elindeki fareyi yere bırak

Beyler siz en iyisi kaçın, ölü numarası falan işlemez

• quote:

çok büyük bir kabiliyet

Bu teknolijiden haberi olmayan arkadaşa ölü takliti yapmaya gerek yok şu 2 cevap yeter ona

1-) Benim bir çok arkadaşım var ps3 de mouse kullanan ve pc deki mouse hassasiyetinden daha iyi diyorlar. Yani konsolda mouse yok diye laf atarken iki kere düşün konsola mouse bağlanıyor ve pc den daha iyi çalışıyor.

2-) Steam serverları sözde hileye karşı dünyanın en iyi donatılmış pc oyun serverları ama hiç de öyle değil hileden geçilmiyor. Heleki counter da hileci çoluk çocuk dolu insana keyifle oyun oynatmıyorlar. Duvar arkasını görenmi ararsın, uçanmı ararsıni ölümsüzmü ararsın, vs.
    İnsanoğlu pc ortamında özelliklede windows ortamında hem programlarda hem oyunlarda bir şekilde hile yapıp avantajlı olmanın yolunu buluyor. Ya arka planda bir program çalıştırıyor, ya yama yapıyor, ya kod yazıyor.
    Fakat konsolda sadece bir oyunda oyun açığı vars o açıkdan yararlanıyor ve bunu o açığı bilen herkes yapabiliyor. Mesela haritanın bir noktasında size kurşun işlemiyor diyelim oraya geçen herkese işlemiyor. Şartlar yine eşit yani veya diyelim normalde çıkılmaması gereken bir binanın çatısına çıkıyorsunuz orayı bilen herkes oraya çıkabilir. Bu bir oyun açığıdır. Game testerların gözünden kaçmış bir açık ama pc oyunlarında öyle değil işte oyun açığından faydalandıkları gibi birde yukarıda yazdığım arka planda program çalıştırma, yama yapma, kod girme, vs gibi konsolların işletim sisteminde yapılması mümkün olmayan hilelere başvuruluyor ve bunu 15 yaş altı çoluk çocuklar yapıyor genelde ve oynadığın oyunun ne tadı kalıyor ne tuzu

Konsol hem gamepadinden dolayı hem mouse takılabilmesinden dolayı hem stabil çalışmasından dolayı hemde hile yapılaması mümkün olmayan serverlarından dolayı tarihin her anı pc den önde olmuştur. Oynayan yaş ortalamasının yüksek olmasıda ayrı bir avantajdır.

Gelelim Counter Strike a

Şuan da oynadığımız online fpslerin tamamı herşeyini counter strike a borçludur. Çünkü CS online fps nin atasıdır. İlk adımı o atmıştır. Firmaların oyun seyrine yeni bir yön vermiştir. Iphone ve ipad gibi düşünün
    Counter strike eğlenceden çok bir turnuva oyunudur. Onun için yıllar geçmesine rağmen hala turnuvaları düzenlenir. Çünkü arka planında o konsol denen yerde hiç bir oyunda olmayan turnuva istatistiklerini tutan 100 lerce algoritma çalışmaktadır.

Umarım en kısa zamanda bu şahaser oyun ps3 e de çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 16 Ağustos 2011; 13:14:00 >

• Lıse yıllarında az 1.3 oynamadık arkadaslarla. Sonra 1.4 1.5 1.6 derken source`a kadar gıttı efsane. Hala arada steam`den 1.6 veya source oynarım. Fecı kendıne baglayan bu tarz oyunları bırakamıyorum. Bır zamanlar Quake 3 Arena vardı o da 99 senesının efsanelerındendır. Sımdı Quake Lıve adı altında free olarak oynanıyor 1~2 senedır.

Konsollara gelecek olan CS efsane olur mu bılınmez ama baya ılgı gorecegı kesın. Konsol rahatlıgı olacak en basta ama ınsallah aım alma esnek olurda pc rahatlıgını yasarız.
  • Counter-Strike: Global Offensive'in ilk resimleri haftaya bizlerle :
    .

Valve tarafından geliştirilen multiplayer FPS oyunu Counter-Strike: Global Offensive, bir süre önce duyurulmuş ve oyun dünyasında ilgi odağı olmuştu. Source motoruyla geliştirilen yapım, önümüzdeki yıl satışa sunulacak. Peki ekran görüntüleri ne zaman gelecek? Oyun duyurulmasına rağmen henüz bir oyun içi resim gelmiş değil. Resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Global Offensive'in ilk ekran görüntüleri, önümüzdeki hafta yayımlanacak. Merakla bekliyoruz.
    .
    http://www.merlininkazani.com/CounterStrike_Global_Offensivein_ilk_resimleri-haber-43966p1.html

• quote:

CS serisini efsane oldugunu aramizda bilmeyen yoktur eminim. Ama bir Call of Duty MW serisi ile veya BF3 ile boy olcusebilecegine asla ihtimal vermiyorum. Evet "Portal 2 Source Engine" nin avantajlarini sonuna kadar kullanicaktir ve tahminimce basarilida olucaktir faka MW3 ve BF3 varken bu saydigim iki oyundan vakit artarsa arada girip oynuyacagim bir oyun olucak. Belki Call of Duty Black ops un ozellikle ilk 5 ayinda yani Black ops un sunucularinin sac bas yoldurttugu donemde ciksaydi kesin bu donemde CS nin basindan kalkilmazdi diye dusunuyorum fakat dedigim gibi yinede "Portal 2 Source Engine" oyun motorunu kullaniyor olmasi sevindirici.

Her zaman yanlış taraftan görüyorsunuz olayı hocam. Counter de olan Surf-MiniGame-DeathRun gibi şeyleri çok isteseler bile başka oyunlara oturtamazlar. İtiraf edeyim BF3 ve CS GO yu alacağım inşallah. Fakat bunların çok farklı olduğunu unutmayalım. Source motoru içeren oyunları aldığınızda 80 farklı oyun almış oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

CS serisini efsane oldugunu aramizda bilmeyen yoktur eminim. Ama bir Call of Duty MW serisi ile veya BF3 ile boy olcusebilecegine asla ihtimal vermiyorum. Evet "Portal 2 Source Engine" nin avantajlarini sonuna kadar kullanicaktir ve tahminimce basarilida olucaktir faka MW3 ve BF3 varken bu saydigim iki oyundan vakit artarsa arada girip oynuyacagim bir oyun olucak. Belki Call of Duty Black ops un ozellikle ilk 5 ayinda yani Black ops un sunucularinin sac bas yoldurttugu donemde ciksaydi kesin bu donemde CS nin basindan kalkilmazdi diye dusunuyorum fakat dedigim gibi yinede "Portal 2 Source Engine" oyun motorunu kullaniyor olmasi sevindirici.

Her zaman yanlış taraftan görüyorsunuz olayı hocam. Counter de olan Surf-MiniGame-DeathRun gibi şeyleri çok isteseler bile başka oyunlara oturtamazlar. İtiraf edeyim BF3 ve CS GO yu alacağım inşallah. Fakat bunların çok farklı olduğunu unutmayalım. Source motoru içeren oyunları aldığınızda 80 farklı oyun almış oluyorsunuz.

Cod 2 ve 4 de deathrun,zombi vb. modlar var hemde cs den daha detaylı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

Cod 2 ve 4 de deathrun,zombi vb. modlar var hemde cs den daha detaylı.

Cod ta deathrun modu nedir ? bide source motoru diye geçiyor her yerde bunun ne özelliği var ötekilere göre ?

• Her türlü online FPS'de olduğu gibi her çeşit WALLHACK-AIM-BOTMOVE gırla olacağı için zevkine varamadan bilgisayardan sileceğim yeni oyundur buraya yazıyorum!
  • Fps dedigin hilesiz oynamak istiyorsan konsolda oynıyacaksın yoksa bilgisayarda sinir krizinden başka bir işte yaramaz aim oldugu zaman kickliyorsunda walhack açıp kendini pro gösterenler yokmu onlar insanı oyundan sogutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.