Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraulein

Şu valve'nin oyunlarıyla, MW, BF'i bir tutmayın lütfen. Valve artık 97 yılından beri Kült olmuş oyunların devamını çıkarıyor. CS, Half-Life, Doom, Wolfenstein, Duke Nukem, Quake FPS oyunlarının atasıdır. Diğer oyunlarla kıyaslanması bile saçma. Ayrıca haber hem sevindirdi hem üzdü çünkü CS değil HL bekliyoruz Valve'den

özellikle half life 3ü bekleme kısmına canı gönülden katılıyorum..
  • Bunlar hep valve'ın half life 3'ü erteleme projesi
  • bence CS:GO consolda güzel olmayabilir.O mouse'lu keyboard'lu tadı vermez bence dev ekranda dust2 geri kafalı diyin isterseniz ama cazip gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

parayla satılacaksa tutmaz. Counter Strike artık oyuncular arasında nasıl diyelim 'kutsal bir eşya' gözüyle bakılan bir şey, bir fenomen. Free2Play olarak gelmezse efsanevi 1.6'yı geçmesi zor olacaktır gibime geliyor..

Kardeş Cs S yi kaç kişi aldı biliyor musun sen? Ne f2p si ?!? Ayrıca F2P olsa valve silah şapka falan satarak mı para kazanıcak? Siz hayallerde gezinin.

Edit: Birde bir sorum var.Source motoru olduğu için surf minigame gibi mükemmel modlar devam eder herhalde ama konsollara nasıl yansıyacak ve konsollarda nasıl map indirilecek nasıl map yapılacak pc de yapılıp ps3 mü atılacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 14 Ağustos 2011; 14:27:17 >

• Gelsinde ondan sonra bakarız duruma göre ... Çıkmadan hatta görüntü bile olmadan konuşmanın bi anlamı yok bence ...
  • Mükemmel bir haber.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

parayla satılacaksa tutmaz. Counter Strike artık oyuncular arasında nasıl diyelim 'kutsal bir eşya' gözüyle bakılan bir şey, bir fenomen. Free2Play olarak gelmezse efsanevi 1.6'yı geçmesi zor olacaktır gibime geliyor..

Kardeş Cs S yi kaç kişi aldı biliyor musun sen? Ne f2p si ?!? Ayrıca F2P olsa valve silah şapka falan satarak mı para kazanıcak? Siz hayallerde gezinin.

Edit: Birde bir sorum var.Source motoru olduğu için surf minigame gibi mükemmel modlar devam eder herhalde ama konsollara nasıl yansıyacak ve konsollarda nasıl map indirilecek nasıl map yapılacak pc de yapılıp ps3 mü atılacak?

Online oyun piyasasından ne kadar anladığın belli cevaplmaya lüzum görmüyorum

Kimsenin 1.6 yı geçme niyeti yok zaten

• pileysteyşında gantır oyanamak istiyorum evet.

headseti takıp "sis atma, kasmıyo ama olsun atma" demek istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Kimin anladığı belli oluyor.

• f2p zaten olmayacak ama olsun diyen arkadaşlara olacakları söyleyeyim. daha yeni cs s 5 dolara düştü anında bebeler serverlarda oyunun içine etmeye başladılar. mikrafonu açıp aaaaaa diyen bağıran mı dersin, küfür eden mi dersin. tam bir rezillik. umarım 20 dolardan aşağı yapmazlar da doğru düzgün oyun keyfi yaşarız.
  • Güzel haber.
  • Mükemmel haber. Kaç yıldır hayalini kuruyordum. Umarız bu yeni seri, beklentileri boşa çıkarmaz. Koymazlar biliyorum ama Perk sistemi şahane olurdu.

(Bu arada 2000-2003 senelerinde aktif olarak CS oynadım, sonrasında ele ayağa düşmüştü ve devamında konsolu keşfettim vs.)
  • Şu dünyada CS nin üstünde zevk veren bir oyun yoktur.Daha iyi oyunlar var ama onun kadar zevk veremez.En azından benim için öyle. PS3 aldım fakat hala CS 1.6 oynuyorum.4 yıldır CS 1.6 oynuyorum hiçte bırakmayı düşünmüyorum hepte oynayacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Muhahaha mı?!? Counter Strike F2P olursa ilk sana yazacağım :P Kardeş şimdi sen bir CS yap ve bunu F2P yap. Oyunun seviyesini nasıl koruyacaksın - nasıl para kazanacaksın? Artık sapka ya da PERK satarsın.

• işte bu habere sevinlir.... çocukluğumun oyununu konsollarda görmek süper olacak
  • bi garip hissettim şimdi yaa... vay anasını... uyku bile tutmaz o deerece :D, keşke hemen hemen çıksa beklemedeyiz... (vay anasını yaa, cs yyaaa)
  • yerimizi alalım
  • Counter-Strike: Source'un kullandığı Source grafik motorunun geliştirilmiş sürümünü kullanan Global Offensive'i Valve, ara oyun olarak tanımlıyor. Sanırım Valve, olası bir Counter-Strike 2'nin yapacağı sükseyi Global Offensive'dan beklemiyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CounterStrike_GO_Neler_Var_Neler_Yok-18580.htm
    .

Not: Sahsi gorusum Valve nin bu resmi aciklamasindan sonra artik tek beklentim Global Offensive den sonra gelecek asil oyun olan Counter-Strike 2 dir. Bu baglamda Global Offensive in 2012 nin ilk aylarinca cikacagini var sayarsak BF3 ve MW3 ile asagi yukari ayni zaman diliminde 2 ay sonra cikacagini dusunursek bu surecte Global Offensive benim icin aparatif bir oyun olucak, asil istahimi kabartan ara oyun olan Global Offensive den sonraki Counter-Strike 2 den baskasi degildir.

• Profesyonel bir Cs oyuncusu olarak 1.6'nın çıkış haberini okuduğum gün ki korkularımı yaşıyorum şu an. Non-Steam cıkarmı ? IRC da takım bulabilirmiyiz? Onu bırak maç yapacak Sw cıkarmı? Aİm 1.6 gibi seri olurmu ?? vs vs vs bi sürü şey umarım oyun tutar ve yeni nesil bir counter strike için maç yapabilme imkanımız olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.