Hiç bi yere oturamaz bu valve böyle boş işlerle ugraşacagına half life 3 ü duyursa daha iyi olur.
CS serisini efsane oldugunu aramizda bilmeyen yoktur eminim. Ama bir Call of Duty MW serisi ile veya BF3 ile boy olcusebilecegine asla ihtimal vermiyorum. Evet "Portal 2 Source Engine" nin avantajlarini sonuna kadar kullanicaktir ve tahminimce basarilida olucaktir faka MW3 ve BF3 varken bu saydigim iki oyundan vakit artarsa arada girip oynuyacagim bir oyun olucak. Belki Call of Duty Black ops un ozellikle ilk 5 ayinda yani Black ops un sunucularinin sac bas yoldurttugu donemde ciksaydi kesin bu donemde CS nin basindan kalkilmazdi diye dusunuyorum fakat dedigim gibi yinede "Portal 2 Source Engine" oyun motorunu kullaniyor olmasi sevindirici.
quote:
Orijinalden alıntı: tobyturner
arkadaşlar yapan valve.ben iyi yapım bekliyorum
cs ilk valve ın elinden çıkmadı bildiğim kadarı ile
Rüya mı gerçek mi?Şok oldum şu an
Nerdeyse 3 aydır bu olayı düşünüyordum yeni bir cs çıksa süper olur , ozellikle eski haritaları falanda koysalar diye keşke araba isteseymişim
Oyun 2012 nin ilk ceyreginde ciktiginda sanirim forumda 50 tane CS PSN kardeslik basligi olucak :)
steam forumlarından topladığım bilgiler
-şu anda oyun hl2dm e çok benziyormuş -bu oyunun amacı konsolara counter strike çıkarmak, pc versiyonu yanında hediye gibi birşey -oyun source un en gelişmiş hali olan leftfordead2 grafiklerine sahip -yeni para sistemi -map dizaynı basite indirgenmiş (basit yollar, çoğu çatışma kısa mesafede)
F2P olsa tadından yenmez.
Her ne kadar BF ve MW'nin multileri ezecek olsa da; CS serisinin yeri her zaman ayrıdır. Alıp oynayacağım doya doya.
Ne kadar beleşçi bir toplumuz, cs f2p olursa isterse Valve'nin Anti hile programı olsun hileden geçilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
cod killer
Yahu şu 'killer' lafını bırakın, ugursuzluk getiriyor. KZ2'ye de 'Halo Killer' diyorlardı, gelen oyunu gorduk.
Çıktığı gün alırım source rezaletinden sonra bu çok iyi gelicek.
İnşallah güzel yapmışlardır.Yıllarca 1.6 oynadık bakalım bu oyun nasıl olacak.
haber diye buna derim yok call of duty 8 mis crysis 2ymis
quote:
Orijinalden alıntı: -ALA-
F2P olsa tadından yenmez.
daha css çıkmaz sanıyordum en son source almıştım yenisini bekleyelim bakalım yine steam'da uygun bir fiyat olursa neden olmasın...
Iron sights olsa keske
Şu valve'nin oyunlarıyla, MW, BF'i bir tutmayın lütfen. Valve artık 97 yılından beri Kült olmuş oyunların devamını çıkarıyor. CS, Half-Life, Doom, Wolfenstein, Duke Nukem, Quake FPS oyunlarının atasıdır. Diğer oyunlarla kıyaslanması bile saçma. Ayrıca haber hem sevindirdi hem üzdü çünkü CS değil HL bekliyoruz Valve'den