Şimdi Ara

Counter Strike:Global Offensive Hilecilerle Baş Etmenin Yolları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya bir kaç tane yöntem yazıcam bu şekilde hilecileri banlatma şansınız daha çok olabilir.

Yöntem 1: Maç sırasında bir kişinin, hile olduguna gerçekten kaanat getirdiniz zaman, o kişiyi takım olarak oyun bitene kadar reportlayınız. Bu şekilde, daha hızlı olur. Çünkü, siz her report attıgınızda; fark ederseniz ki report dosya numaraları farklı çıkıyor ve bu da report atanın daha çabuk görünmesini saglıyor. Bu yöntemle çok kişi banlattım. Artı olarak reportladıgınız kişinin mutlaka oyun saatine bakın. Eğer ki, hesap yeniyse ve yüksek rütbeliyse o kesin banlanır. Ama saati yüksekse o kişinin banlanması biraz zor olabilir. Çünkü, genelde o kişilere pek hack gözüyle bakılmaz.

Yöntem 2: Varsayım olarak yöntem 1 dekini yaptınız ve işinizi garantiye almak istiyorsanız o zaman maç esnasında veya maç biterken hack olan kısımlarının kesikler halinde videosunu çekerek Youtube ye yükleyerek Steam direk olarak mesaj gönderebilirsiniz. Açıklama olarak şöyle yazmanız yeterli olabilir diye düşünüyorum. This is a counter strike:global offensive hack. Please to ban. Youtube link: ---------------
    diyerek bir kaç defa gönderebilirsiniz.

Yöntem 3: Gerçekten hack oldugunu düşündügünüz kişiyi arkadaşlarınızdan destek isteyerek profiline girip onlarda şu şekilde yazarak gönderebilir. he's a cheater and using cheating software during the competetive match. I asked for a favor from a friend of mine who plays cs:go to watch him. he said, he's a cheater.

Not: İngilizce kelimeler eksik olabilir, uzun zamandır kimseyle ingilizce konuşmadıgımdan unutmuş olabilirim.

Dipnot: Hack yüzünden kaybettiginiz maçlara üzülmeyin, hatta üstüne sevinin. Sebebi şu: Siz bir maçta hacker banlattıgınız zaman, valve size toplu olarak XP veriyor ve size teşekkür bildirimi yolluyor. Buda valve tarafından sizin hesabınıza olan güveni arttıyor. Ve ayrıca o maçı kaybetmiş ve eğer ki o maç esnasında rank düşmüşseniz hack yüzünden. Valve'nin politikası geregi eski rütbenize yükseltiyor. ( Böyle bir şey okumuştum degişmişte olabilir)

Resim açıklaması: Resimde banlanan kişiyi o el sayısına kadar takım olarak reportladık ve sonucu maç esnasında aldık.

Herkeze hacksiz oyunlar diliyorum!

Counter Strike:Global Offensive Hilecilerle Baş Etmenin Yolları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1mbu -- 22 Temmuz 2015; 21:10:23 >

• 1 report 1 kere sayılır. Steam youtube videolarını izlemez, profilden report trade scamlerinde işe yarıyor hilede değil.
  • Maç esnasında bir kişi reportlarken, alt tarafda report dosya numaralarına bakabilirsin. 10 Defa reportladıysan, 10 Defa ayrı report dosya numarası çıkar ve bunlar bir kişinin report gönderimi altında gönderirip. Gerekli yere sunulur. Report sayısı çok oldugunda, dikkate almaları o kadar çok olur. Steam Youtube videolarını izlemek deme. Sanki orada çalışıyormuşsun gibi izlenim verebilirsin insanlara. Son olarak dedigine katılabilirim, ama oda bir seçenek. Yada direk support yoluyla da konu açarak gönderebilirler buna biraz geçikmelide olsa cevap veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

Maç esnasında bir kişi reportlarken, alt tarafda report dosya numaralarına bakabilirsin. 10 Defa reportladıysan, 10 Defa ayrı report dosya numarası çıkar ve bunlar bir kişinin report gönderimi altında gönderirip. Gerekli yere sunulur. Report sayısı çok oldugunda, dikkate almaları o kadar çok olur. Steam Youtube videolarını izlemek deme. Sanki orada çalışıyormuşsun gibi izlenim verebilirsin insanlara. Son olarak dedigine katılabilirim, ama oda bir seçenek. Yada direk support yoluyla da konu açarak gönderebilirler buna biraz geçikmelide olsa cevap veriyorlar.

dostum 10 defa farklı sayı cıkıyor çünkü bu senin ettigin reportların numaraları karşındakiyle alakası yok 1 mac içinde 6 kişi reportlarsa overwatcha cıkar ozaman tek kişi 6 kere reportlasın adam overwatcha cıksın.

• Zaten böyle bir cevap gelebilir düşüncesiyle yukarıdaki fotografı paylaştım. 6 kişi diyorsun ya !, senin takımında hileci varsa kazanmak ugruna onu reportlarmısın? Karşı takımda, hileci varsa, siz takım olarak reportlarsınız.Ama onun overwatch a çıkması uzun sürüyorsa, maç esnasında denk geldi diyelim ona ban yemesi. Veya, maçtan 30 dk sonra banlanması gibi olayları yaşarken, overwatch diger üyeler ne çabuk izleyip kaanat getirdi.? Zaten olay overwatch çıkması degil, bir kişi çok fazla reportladıgında valve durumu gözetliyor. Takım olarak bir kere reportladıgında o zaman overwatch a çıkıyor ve diger oyuncular tarafından, hile olup olmadıgı sorgulanıyor. Yani, dile kolay degil kardeşim. 1.400 saat ten fazla bir cs go oynamışlıgım var. Bazı şeylerde artık tecrübe sahibiyim.
  • "This is a counter strike: global offensive hack. Because, my friendy match playing, he is hack open. " ?

her neyse, konudan cahillik akıyor.
    1-)oyun içinde istediğin kadar ve istediğin kadar kişiye ihbar ettir fark etmez. 1 kişi bile ihbar etse 9. round'un bitiminde overwatch'a düşer ve her overwatch dosyası 10 farklı kişi tarafından izlenir. overwatch suçlu bulursa kişiyi (6 kişinin suçlu demesi yeterlidir.) hesap convicted durumuna düşer ve official sunuculara giremez. daha sonra valve yetkilileri izler onlar da suçlu bulursa VAC ban yer.
    2-)valve youtube videolarını dikkate almaz, her maçın demosu valve sunucularında 5 hafta kadar tutulur. gerekli görüldüğü taktirde açılır demolar izlenir.
    3-)steam profili üzerinden ihbar etseniz bile 2. madde tekrarlanır.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Konudan cahillik akmıyor. Sen söylenen mantıkla hareket ediyorsun. 1. olaydan bahsettigin şey, 2 saat-30 dakika veya anlık olarak oluyormu? Olmuyorsa, ben niye bu olayları yaşadım ? buna mantık verirsen seni söylediklerini dogru sayarım. O mantıkla giderim.

Valve youtube videolarını izlemez ne demek, bu valve şirketi. Bir apartman dairesinde kurulmuş şirket degil hani :)

Ben tecrübelerimi ve yaşadıklarımı sadece burada olabilir mantıgıyla dile getirdim. Eğer 1 hafta içersinde 5 kişiyi bu mantıkla banlatmışsam tecrübem bundan ibaret olur.Ve sadece paylaşmak bana göre bu oyunda bir görev. Çünkü, kimse hilecilerle oynamayı sevmez.

Tamam kabul ediyorum ingilizceyi unutmuşum. Harf eksigi veya ters yazılış olabilir. Ama ingilizce yazdıgım biraz mantıklı bir şey. Yazmak istedigim orada '' Bu bir counter strike:global offensive hackeri.Çünkü,arkadaşım maç oynarken, o hack açtı.''

• quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

Konudan cahillik akmıyor. Sen söylenen mantıkla hareket ediyorsun. 1. olaydan bahsettigin şey, 2 saat-30 dakika veya anlık olarak oluyormu? Olmuyorsa, ben niye bu olayları yaşadım ? buna mantık verirsen seni söylediklerini dogru sayarım. O mantıkla giderim.

Valve youtube videolarını izlemez ne demek, bu valve şirketi. Bir apartman dairesinde kurulmuş şirket degil hani :)

Ben tecrübelerimi ve yaşadıklarımı sadece burada olabilir mantıgıyla dile getirdim. Eğer 1 hafta içersinde 5 kişiyi bu mantıkla banlatmışsam tecrübem bundan ibaret olur.Ve sadece paylaşmak bana göre bu oyunda bir görev. Çünkü, kimse hilecilerle oynamayı sevmez.

Tamam kabul ediyorum ingilizceyi unutmuşum. Harf eksigi veya ters yazılış olabilir. Ama ingilizce yazdıgım biraz mantıklı bir şey. Yazmak istedigim orada '' Bu bir counter strike:global offensive hackeri.Çünkü,arkadaşım maç oynarken, o hack açtı.''

ellerinde demolar varken youtube'dan neden video izlesinler anlatmaya çalıştığım olay bu. o kişileri daha önceden de ihbar edenler oluyor, neden "hepsini ben banlattım" diyorsun ki ? o kurmak istediğin cümleyi de böyle tamamlayabilirsin. he's a cheater and using cheating software during the competetive match. I asked for a favor to a friend of mine who plays cs:go to watch him. he said, he's a cheater. daha da detaylandırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 22 Temmuz 2015; 22:55:24 >

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    Evet bu yazdıgın ingilizce daha mantıklı olur. Degiştireyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.