Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive (Satın Almalı mı - Almamalı mı?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gündür CS:GO alıp almamak arasında kaldım. Arada kafamı dağıtırım diyorum ama bir taraftanda devamlı hilelerin döndüğünü okuyorum forumlarda.

Tecrübeli arkadaşlar oyunu tavsiye eder misiniz? yoksa hilecilerden gına mı geldi?

Şimdiden herkese teşekkürler.

• Hileyi bilemem ama kafa dağıtmak için girilecek bir oyun değil bence uzun süre oynamak gerekiyor gelişmek için ayrıca stress atmak yerine takıma gelen ruslar daha çok stress yaptıracak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş ver csyi hiç bulaşma bencede . stres atmaktan daha çok stres olabiliyorsun , gta 5 falan alıp oyna

edit: en az 3-4 arkadaşın var ise senle oynayacak daha zevkli olabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 29 Nisan 2015; 12:05:46 >
  • Öncelikle mutlaka takım arkadasların olmalı,tek girer eğlenirim diyorsan yanılıyorsun
    Diğer yandan arkadasların söylediği gibi alışmak için uzun süre oynaman gerek,herşey çok farklı 1.6 dan.
    1.6 mantığıyla oynarsan kaybedersin
    Son olarak hile evet var ama aşırı anlamda yok.Üst rütbelerde oyun daha keyifli ve profosyonel
    Hem pazar olayı var keyifli al-sat,bet olayı var yani daha sosyal olarak ta eğlenebilirsin bol şans

• Teşekkürler zaman ayırıp cevapladığınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.