Şimdi Ara

counter strıke hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar t tuşuna basarak cıkan resimleri bizler nasıl oluşturabiliriz yardımcı olursanız sevinirim :) kendime ait bir resim koymak istiyorumda :)

• painti açıcaksın gerekli boyuntlarda resmini koyucaksın daha sonra cstrike yi yüklediğin yere gelip resimlerin olduğu yere geliceksin ve kaydettiğin resmi yapıştıracaksın ama unutma:

1-kaydedeceğin dosya oradaki resimlerin adından birisi olucak
    2-salt okunur yapmayıda ihmal etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

painti açıcaksın gerekli boyuntlarda resmini koyucaksın daha sonra cstrike yi yüklediğin yere gelip resimlerin olduğu yere geliceksin ve kaydettiğin resmi yapıştıracaksın ama unutma:

1-kaydedeceğin dosya oradaki resimlerin adından birisi olucak
    2-salt okunur yapmayıda ihmal etme

tşkler erozbey :)
  • boyutlarını ayarladım, uzantısını değiştirdim ve logo kısmına oradaki isimlerden biri adı altında yapıştırdım
    fakat oyuna girdiğimde yaptığım logoyu seçerken oyundan çıkıyor. bi eksiklikmi var benmi beceremiyorum? :) teşekkürler...
  • Counter Strike da muhakkak bi problem cikartir zaten takma kafana ne ne gerek ?
  • Valla Güzel Olur Aslında rakibi öldürdükten sora duvara yapıstırcan amma sinir olur
  • ben arkadaşı öldürdükten sonra ölüsünün üstüne şu yazıyı spreyliyordum:ArabasINA(anlamışsınızdır) koydum onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 9 Eylül 2006; 8:56:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizhan86

boyutlarını ayarladım, uzantısını değiştirdim ve logo kısmına oradaki isimlerden biri adı altında yapıştırdım
    fakat oyuna girdiğimde yaptığım logoyu seçerken oyundan çıkıyor. bi eksiklikmi var benmi beceremiyorum? :) teşekkürler...

salt okunur yaptınmı?
  • tamam dotum sımdı yaptım bmp formatında vede 256 renkte olacak ben orada hata yapmışım şimdi düzelttim ve de oldu sağolasın :)
  • önemli değil arkadaşım vazifemiz nerde dert orda ben
  • Valla ben çok kafa yordum çok hata veriyor ama bi keresinde t ye bastığımda 5 metrekarelik bir sprey çıkmıştı bende inanamadım acaba nasıl öle oldu (büyüdü birden)
  • hadi be nasıl olduu????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.