Şimdi Ara

Counter Strıke hakkında 1 yıldır arayıpta bulamadığım sorunum belki yanıtı sizde?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaşlar aylardır arayıpta yanıtını bulamadığım sorunum sizlerle paylaşacağım ben başta söyliyim ankarat uyumsuzdur yanıtını lütfen almayım çünkü sorun orda diğil konuya dönelim Ben counter Strıke 1.6 önceki yıllarda oynarken hiç lag olmazdı bakın lag derken ping yüksek olur hani 70-80-100 öyle diğil ping 20 yi geçmiyo ama oyunda lag oluyo pc ye res atıp hemen cs girdiğimde hiç lag olmuyo ama mesela pc yi başlattım msn inter explorer vs... felan açtım sonra kapatıp onları cs ye girdiğimde yine lag oluyo ama pc ye res atıpta hiç bi işlem yapmadan cs açtığımda lag olmuyo peki bunu sebebi ne dir arkadaşlar önceden hiç olmazdı aksin msn açık burakırdım inter sayfası açık olurdu öyle girerdim hiç sorun olmadı ama şimdi :S arkadaşlar dediğim gii bu lag işi ping de değil sakın yanlış anlamayın ping im 20 den yukarı çıkmıyo ztn ping de değil başka bi lag :S bunu nedeni nedir arakdaşlar neden cs de böyle oluyp önceden olmadı hiç pc özellikleriyle alakası yok ztn ekran kartı: ATi PCI EXPRESS 1 gb X1550 Series Ram:1 gb 95 HDD İşlemci Amd 4.2 alakası yok gördüğünüz gibi pc çok ii ama neden böyle oluyo bi çözümünü bir türlü bulamadım şimdiden herkese çokk çokk tşk ederim...inş. yanıtını burda bulabilirim

• Walla yazdğin şeyler de anlatim bozukluğu çok fazla :)

Senin sorununa bi çözüm olarak....

sXe kasiyor olabilir mi eğer sXe kasiosa fix indirebilirsin.
  • sanmıkyorum ama belkide öyledir fix nasıl bir program anlatırmısın biraz?
  • son aylarda aynı sorun benim de başıma geliyor. virüs tarması yaptım, cs pacth değiştridim ve combofix e tarattım.Düzeldi ancak bi süre sonra nadiren yapıyor.
  • dostum sistemine acilen format at baska açıklaması yok arka planda çalışan programlar sana lag yapıyor büyük ,ihtimal artık dosyalar yada virüslü exe ler...
  • hocam kasayı açıp itozu fanı iyice temizlemeni öneririm.. bende işe yaradı o yüzden söylüyorum belki sana da yararlı olur

Assasins Creed'de takılma oluyodu artık olmuyo o derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.