Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yanior61

şimdi başka 1 sorunla karşınızdayım sorun şöyle oyuna çok güzel şekilde giriyorum ve oyundayken tam 1 sn sonra oyun donuyor
    not:oyunda başkaları olduğu zaman

Belki biraz daha ayrıntılı anlatırsınız diye cevap yazmadım günlerdir.Aldığınız hatalar,son yüklenen programlar...vs gibi bilgileri de sorununuzun akabinde belirtirseniz,çözüm bulmak çok daha kolay olacaktır.Çok genel bir tanım yapmışsınız,nokta atışıyla bir çözüm üretmek imkansız.
  • yanior61,

Hocam son durum nedir?
  • teşekkürler paylaşım için ellerine sağlık ..
  • Ben teşekkür ederim
  • güzel çalışma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: UserNameNotFound

güzel çalışma olmuş

Teşekkür ederim;
  • edit.
  • Sourceden voteban olayını kaldırsalar yeniden başlarım Hiç ölmedim diye banlıyolar oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Sourceden voteban olayını kaldırsalar yeniden başlarım Hiç ölmedim diye banlıyolar oyundan

Hiç ölmeyecek kadar profesyonel oynamak da kötü

• Selamlar... CS 1.6 yı yükledim.. oyunu açıyorum.. 10-15 sn sonra oyundan çıkıyor neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless1907

Selamlar... CS 1.6 yı yükledim.. oyunu açıyorum.. 10-15 sn sonra oyundan çıkıyor neden acaba ?

Oyundan çıkmak üzereyken,çıktıktan sonra ya da girerken aldığınız bir hata var mı?
  • Cs.Source non steam 'da serverlere baglanmaya calısınca su hatayı veriyor:

Unable to remove c:\program files\counter-strike source\cstrike\SAVE!

Ne yapabilirim?Save dosyasının içi boş.Ayrıca hiçbir uptade falan yapmadım oyuna googleden sacma sapan linkler cıktı,uptadelerinide yasaksa eğer pmden atarsanız sevinirim.Acaba hata uptade yapmamamdan dolayı mı oluyor? Eğer sizde nonsteam cs source varsa save dosyasının icine bakabilir misiniz?Benimkinin ici bos.Ayrıca oyunu cd 'ciden aldım silip yüklemek ise yaramadı.Teşekkürler.

Ama bir istegim var sizlerden.Acaba birisi sadece cs source patchını upload edebilir mi?Bende hicbir patch yok hangisini upload ederseniz edin öyle bir deneyeyim sanırım patchlar olmadıgından oluyor bu hata.Pmde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 9 Ağustos 2009; 19:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless1907

Selamlar... CS 1.6 yı yükledim.. oyunu açıyorum.. 10-15 sn sonra oyundan çıkıyor neden acaba ?

Oyundan çıkmak üzereyken,çıktıktan sonra ya da girerken aldığınız bir hata var mı?

işte işin garibi de bir hata vermesiydi.. sorunu hallettim.. format attım mecburen
  • Magical Zero,

Hocam sorunla ilgili hiçbir fikrim yok ki daha önce source oynamamış olmamdan kaynaklanıyor sanırım.İnternette biraz göz gezdirdim fakat net bir sonuç alamadım.Araştırıp,en kısa zamanda çözüm sunacağımdan şüpheniz olmasın.Kusura bakmayın,şimdilik yardımcı olamadım.

sPeerless1907

Counter Strike'da çoğu çözüm, maalesef oyunu tekrar kurmaktan geçiyor.Yine de bu şekilde çözebildiğinize sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Magical Zero,

Hocam sorunla ilgili hiçbir fikrim yok ki daha önce source oynamamış olmamdan kaynaklanıyor sanırım.İnternette biraz göz gezdirdim fakat net bir sonuç alamadım.Araştırıp,en kısa zamanda çözüm sunacağımdan şüpheniz olmasın.Kusura bakmayın,şimdilik yardımcı olamadım.

sPeerless1907

Counter Strike'da çoğu çözüm, maalesef oyunu tekrar kurmaktan geçiyor.Yine de bu şekilde çözebildiğinize sevindim.

İlgin için sagol ama artık gerek kalmadı vazgectim oynamaktan baya bende bir ugras verdim ama nafile maalesef.Tekrar sagol ilgilendigin icin.
  • teşekkürler
  • Verdiğin bilgiler için sağol devamını dilerim :)

(Ben kimim ki devamını dileyecem)
  • tesekkurler, map csnin resmi sitesinden yuklenior dien arkadas maplar girmis oldugun serverden yuklenir,bilgine
  • arkadaşlar bende cs1.6 da zm server a girmeye çalıştığımda hep olmasada sıklıkla ''your ıp fast re-connection'' ve oyuna girdiğimde ''senin bağlantın çok fazla loss içeriyor'' gibi hatalar alıyorum bunun bi çaresi yokmudur???
  • merhaba cs ile ilgili birkaç sorum var..şu nukede iç üstte demirlerin arasına hangi tuşla ve nasıl giriliyor? hani direk aşağı atlayınca bayağı hp gidiyor ama demirlerin arasına girip atlayınca hp gitmiyor.
    birde dust2 b deki delik varya ordan b ye tek hamlede girenler var o nasıl yapılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.