öncelikle merhaba bu sefer farklı bir problemle karşınızdayım cs artık kasmaya başladı eskiden kasmıyordu botlarla oynarken sorun yok fakat servera girdiğimde kasıyor ping değil direk kasma aynı problem botlarla oynamadan önce menü de başlıyor kasmaya ne yapabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR
öncelikle merhaba bu sefer farklı bir problemle karşınızdayım cs artık kasmaya başladı eskiden kasmıyordu botlarla oynarken sorun yok fakat servera girdiğimde kasıyor ping değil direk kasma aynı problem botlarla oynamadan önce menü de başlıyor kasmaya ne yapabilirim
Arka Planda çalışan programları minimuma indirip,sisteminizin doluluk oranını kontrol edin.Aşırı doluluk sistemi yavaşlatabilir.Güncel bir AntiVirüs ile tarama yapın.
kapadım herşeyi yine aynı dur şu pandaya bakıcam ya
Sisteminiz epey sağlam.McAffee'yi edinebilirseniz Virüs taraması adına tercih ederim.
Hocam maplari Halen Otomatik Bazı Sunucularda Yüklemiyor Yazdıgın Tüm Komutları Server.cfg ye giriyorum ama sonuç negatif -
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
Sisteminiz epey sağlam.McAffee'yi edinebilirseniz Virüs taraması adına tercih ederim.
panda denedim bir şey kalmadı bilgisayarda sıra McAffee de yüklüyorum
McAffee de yükledim zaten bir şey yoktu şimdi hiç bir şey kalmadı bilgisayarda ve kasma devam ediyor
benimde acaip bir sorun var resimle anlatayım vista kullanıcısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: yanior61
benimde acaip bir sorun var resimle anlatayım vista kullanıcısıyım
bendede oluyordu servera giriyordu problem çıkarıyormu sende ?
ScreenShot'ta herhangi bir sorun göremedim.
bu arada bende kasma devam ediyor oyunu yeniden rar dan çıkarıyorum olmazsa baştan indiricem öss den sonra
oyunu yeniden attım kasma yok şimdi fakat görev yöneticim gitti regedit açılmıyor sxe açılmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Tlg.RBTR
oyunu yeniden attım kasma yok şimdi fakat görev yöneticim gitti regedit açılmıyor sxe açılmıyor
Karışık bir durum.Daha büyük sorunlara mahal verebilir.Pc'ye Format atıp,sağlam bir Setup'tan tekrar kurmanızı öneririm.
Oyunu açar açmaz hata verip kapanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: FBİ
Oyunu açar açmaz hata verip kapanıyor
Nasıl bir hata?
Cs Source oynuyorum. Ne zaman favori bölümüne server eklemeye kalksam Runtime Error hatası veriyor ve oyundan cıkıyor.. Acaba neden oluyor bu?
Run Time Error'un kaç numaralı hatasını verdiğini de paylaşırsanız belki yardımcı olunabilir.Çünkü çok geniş yelpazede bu hata alınır
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREI
Run Time Error'un kaç numaralı hatasını verdiğini de paylaşırsanız belki yardımcı olunabilir.Çünkü çok geniş yelpazede bu hata alınır
Söylemek isterdim ama oyuna sinir olup sildim. 1.5 ten devam ediyorum. Yinede sağolun.
quote:
Orjinalden alıntı: Yesilimsim
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREI
Söylemek isterdim ama oyuna sinir olup sildim. 1.5 ten devam ediyorum. Yinede sağolun.
İyi eğlenceler hocam
şimdi başka 1 sorunla karşınızdayım sorun şöyle oyuna çok güzel şekilde giriyorum ve oyundayken tam 1 sn sonra oyun donuyor not:oyunda başkaları olduğu zaman