Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bende half life yok ben direk counter 1.6 oynuyabilirmiyim
    bi de dediklerinin linkini yazarmısın bulamadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

ya bende half life yok ben direk counter 1.6 oynuyabilirmiyim
    bi de dediklerinin linkini yazarmısın bulamadım da

İçinde direk olarak Cs 1.6 yüklenmiş bi CD alırsan elbette oynayabilirsin...Hl ve Cs aynı şirketin birbirinden bağımsız 2 farklı oyunudur.Fakat çoğu Cd'de iç içe bulunur
  • ewt genelde iç içe oluo bnde de iç içe hl ve cs ama bn hiç hl yi denemedim
  • Kısaca başlayım sistemimde half life yüklü patch i yaptım daha sonra cs 1.5 i yükledim pod bot 2.5 yükledim sonra türkçe konuşma not pad lerını değiştirdim ve c-d son sürümünü yükledim normal botlarla oynayınca hata yok ama netten oynayınca your system has been modified diyor bunun c-d(cheating-death) ile alakalı dendiğini duydum diyorlarki hileli olanı indir kur düzeliyor ben 3.1.0 yükledim hatayı verdi ama hata kodu ilkinde 127 iken şimdi code 40 oldu bunu nasıl giderebilirim cidden de hileli olanımı yüklemem lazım? yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum...
  • ya peki internetden hll ve counterı indirebilirmiyim yoksa sadece cd mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirty

Kısaca başlayım sistemimde half life yüklü patch i yaptım daha sonra cs 1.5 i yükledim pod bot 2.5 yükledim sonra türkçe konuşma not pad lerını değiştirdim ve c-d son sürümünü yükledim normal botlarla oynayınca hata yok ama netten oynayınca your system has been modified diyor bunun c-d(cheating-death) ile alakalı dendiğini duydum diyorlarki hileli olanı indir kur düzeliyor ben 3.1.0 yükledim hatayı verdi ama hata kodu ilkinde 127 iken şimdi code 40 oldu bunu nasıl giderebilirim cidden de hileli olanımı yüklemem lazım? yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum...

Sisteminde hile,hack içerikli program veya dosyalar mevcutsa,cheating death hata verir.Tüm bu dediklerimi silip oyunu yeniden kurarsan,sorun çözülecektir

quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

ya peki internetden hll ve counterı indirebilirmiyim yoksa sadece cd mi?

Hayır,oyunu indirmen için birçok link var.Arama motorlarında aratırsan bulacaksındır

Fakat yinede en güvenlisi CD.İnternetten saatlerce indireceğin dosya hatalı çıkarsa,harcadığın zaman bir yana,o ayki kotanında büyük bir kısmı boşa gitmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 18 Mart 2007; 19:03:47 >

• oyunu kaç defa kaldırıp kurdum yav bu sorun size hiç denk gelmedimi? sonra 1.6 kuruyom ondada invalid cd key hatası veriyor v27 patchten dolayı onu kaldırıp v22 kuruyom o zamanda ses gidiyor cs den böle sorunlar yaşıyorum ama çözüm yok
  • quote:

oyunu kaç defa kaldırıp kurdum yav bu sorun size hiç denk gelmedimi? sonra 1.6 kuruyom ondada invalid cd key hatası veriyor v27 patchten dolayı onu kaldırıp v22 kuruyom o zamanda ses gidiyor cs den böle sorunlar yaşıyorum ama çözüm yok

Senin bile farkında olmadığın,başka bi CD'den yada internetten indirdiğin Cs ile alakalı bi programdan dolayı bu hatayı alabilirsin.
    1.6'da ise kullandığın CD key yanlış.Ses kaybolması oyun ayarlarından değilse,büyük ihtimalle teknik bir sorundur

• Pc'ne bir şekilde format attığın zaman,oyunu tekrar yüklediğinde hatasız çalıştığını göreceksin.Dediğim gibi,senin bile farkında olmadığın,basit bi notepad dosyası bile(yapılandırma ayarları dosyası) bu sorunu yaratabilir
  • ben ne uğursuz adamım :)
  • quote:

ben ne uğursuz adamım :)

Kusura bakmadın umarım,net bi cevap veremedim.Yapabileceğim birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

ya hadi onu boş ver şimdi 1.6 oynucam ilk açtığımda ses war connect ip adresini yazıyom tam o dolma kareleri sona gelirken ses bi gidiyor bi daha gelmiyor tabi oyunun zevkide sessiz olmuyor adamın ayak sesi falan D: bu neden kaynaklanır acaba? Botlarda olmuyor ama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty -- 18 Mart 2007; 21:29:09 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

ya hadi onu boş ver şimdi 1.6 oynucam ilk açtığımda ses war connect ip adresini yazıyom tam o dolma kareleri sona gelirken ses bi gidiyor bi daha gelmiyor tabi oyunun zevkide sessiz olmuyor adamın ayak sesi falan D: bu neden kaynaklanır acaba? Botlarda olmuyor ama .

Büyük ihtimalle serverdan kaynaklanan bir sorundur

• yHa BeLer awP mı ? aWp ve yaNınDa dG VarSa KraLIm !!!! uLAsMAk istEYen leon_ua@hotmail.com ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: N1ghtwisH*

yHa BeLer awP mı ? aWp ve yaNınDa dG VarSa KraLIm !!!! uLAsMAk istEYen leon_ua@hotmail.com ...

Bu konu oyun hakkında ki sorunların paylaşıldığı bir konudur.Lütfen sorumsuzca kirletlemeyelim...

İyi forumlar
  • benim çok önemli bi sorum war bazı serwerlara girerken scriptpack detected die bir hata alıyorum çözümü nedir counter 1.5 da oluo bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggerslay -- 26 Mart 2007; 10:23:51 >
  • Arkadaşlar 1.6 nonsteam ve v29u ykledim serverlara bağlanırken connect ip no yazıyorum invalid cdkey diyor bana oyunu kurarken cdkey falan sormadı ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: daggerslay

benim çok önemli bi sorum war bazı serwerlara girerken scriptpack detected die bir hata alıyorum çözümü nedir counter 1.5 da oluo bu

Oyun içi eş zamanlı hareketleri sağlayan oyuna dahil bir programın yanlış,eksik çalışmasından,bulunamamasından yada girdiğin server'a uyuşmamasından kaynaklanan bir sorun.0yunu baştan yükle

quote:

Orjinalden alıntı: napalmdeth

Arkadaşlar 1.6 nonsteam ve v29u ykledim serverlara bağlanırken connect ip no yazıyorum invalid cdkey diyor bana oyunu kurarken cdkey falan sormadı ne yapmalıyım?

Girdiğin server'la alakalı bir sorun,teknik bir arıza

quote:

Orjinalden alıntı: RevengerX

212.175.208.27:27015>game portal test
    62.68.194.240 >kasalım
    217.195.205.202> revolation
    212.175.208.67 > club cs
    62.68.196.100>ZamanYoneticisi
    85.96.202.42>tft
    212.175.208.32>pro
    62.68.194.249>mekandayız
    62.68.194.150>wasp

Bunlardada invalid cdkey hatası vermemesi lazım.

Bu Serverlarda bu hatayla karşılaşmayacaksındır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 28 Mart 2007; 17:08:50 >

• serverlar için sagol bide çok guzel bi topic oldu burası güzel gidiyor
  • 1-)cd death yüklü iken wall açamasmıyız?
    2-)ben oyuna (cs türkçe) cs oyna>İnternet oyunu olarak girmiyorum.Konsol /connect (ip adresi) öyle.
    bişey farkeder mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.