invaLid Userinfo in connect Command hatası aLıyorum... onLine oYnamak için cLan Veya Başka Bişey Lazım mı ? Napmam Lazım ?
Bi clan'a dahilsen,arkadaşların veya sen isminizde yabancı karakter kullanıyorsanız yada falza sayıda karakter kullanıyorsanız bu hatayla karşılaşırsınız.Clan'ın Options>edit profile bölümünden Username'lerinizi daha ve ingilizce karakterlerle değiştirin
Hassas konularda sorunlarını bildiren arkadaşlar,verdiğimiz cevaplar üzerine aldıkları olumlu yada olumsuz sonuçları da yazarlarsa, uyguladığımız yöntemin doğruluğunu garantileme adına bizde net bilgilere sahip olmuş oluruz
İyi forumlar
servere tıklıyorum once oyun acılma ekranı gelıyor sonrada su yazıyla cıkıyo
Could not connect to game server reason:Could not complate connecting attempt. veya Cd key falan dıyor
ANDREİ@ ??
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
servere tıklıyorum once oyun acılma ekranı gelıyor sonrada su yazıyla cıkıyo
Could not connect to game server reason:Could not complate connecting attempt. veya Cd key falan dıyor
ANDREİ@ ??
SERVERLA BAĞLANTI KURULAMIYOR DEMİŞ.SENDEN YA DA SERVERDAN KAYNAKLANAN BİR HATA.MODEM'İNE RESET AT,GİRDİĞİN SERVER'I DEĞİŞİR
Tebrik ederim, güzel çalışma olmuş.
Ben 2 yıldır fln oynamıyordum, değişen çok şey olmuş sanırım.
Merak ettiğim şu an indirmekte olduğum CS 1.5 Full'ün üzerine HL 1.1.1.0'ın update'ini indirip kurarsam uygun Cheating Death programı ile istediğim serverda oynayabilirmiyim?Umarım daha karışık değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: aqueitas
Tebrik ederim, güzel çalışma olmuş.
Ben 2 yıldır fln oynamıyordum, değişen çok şey olmuş sanırım.
Merak ettiğim şu an indirmekte olduğum CS 1.5 Full'ün üzerine HL 1.1.1.0'ın update'ini indirip kurarsam uygun Cheating Death programı ile istediğim serverda oynayabilirmiyim?Umarım daha karışık değildir.
Sağol arkadaşım
Belirttiğin programlarla istediğin serverda, istediğin şekilde oynarsın.Dafa fazlası yok
1.5 hala oynanıyor mu ya?
1.6 yükleyin arkadaşlar. Daha iyis varken kötüsü nie?
www.yenianet.net cs hakkında herşey var. Tavsiye ederim.
1.6 yükleyin arkadaşlar. Daha iyis varken kötüsü nie?
Cs 1.5 bir klasik.tadı daha bi başka
http://img180.imageshack.us/img180/1314/bunelasu5.jpg ANDREİ daha oncede bi sorunum olmustu onu formatla hallettimdesımdı bi sorunum daha war ark la hamachiden oyun oynamak istiorum ama bu hatayla karsılasıorum bu sorun hamachi ile ilgilimi yoksa oyunlarımız ile mi ilgili bunu örenmek istiorum eger biliosan çözümü nedir acaba ?? şimdiden tesekkür ediorum