Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben cs 1.5i ark. ın pc den direk çektim (kur yapmadan). sonra ceating- death ile girmeye çalışınca system modified hatasını verdi. daha sonra sildim ve düzgün bir şekilde kurdum ama yine aynı hatayı verdi. daha sonra direct 3d de açmayı denedim(normalde opengl modunda açıyordum) oldu fakat 1024x768 de açınca 2-3 saniye sonra komutlarım uygulanıyo bu yüzden 800x 600 de oynamak zorunda kalıyorum ve sis yedimğim zamanlar da gecikmeli oynuyorum nasıl düzeltebilirim şimdiden teşşekkürler
  • arkadaslar counter 1.3 de bangi yapma diye birsey vardı yapmaya baslayınca belli bir sure sonra ucarak gıdıyordun capraz zıplayarak bılen varmı daha kolay yolunu 1.5 de olmuuor cunku zıplayınca yavaslıyor
  • _elma_

C-D'nin son sürümünü kullandığından eminmisin?Asıl sorunu pek anlıyamadım ama 800x600de bilgisayardan daha iyi performans alırsın(fps yükselir) ...
    Makinen çok eskimi makinendende kaynaklanıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 15 Nisan 2007; 14:52:33 >
  • cd nin son sürümümü bilmiyorum onu bakarım tşk.ler ama pc çok rahat kaldırır o kesin. tek sorun opengl de hata vermesi. directx 3d de gecikme olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: _elma_

cd nin son sürümümü bilmiyorum onu bakarım tşk.ler ama pc çok rahat kaldırır o kesin. tek sorun opengl de hata vermesi. directx 3d de gecikme olması

Belki ANDREİ biliyordur görünce cevap verir zaten ben yardımcı olamıyorum :(
  • saol
  • Ya bende oyundayken please remove scritpack to play on this server diyo ne yapmam lzm?
  • Tebrikler Güzel Çalışma Olmuş

^^T3R4P1^^
  • ben 11. yazdıgın hata kodunu alıyorum oyunu full sildim baştan kurdum aynı hata var ne yapmam lzm ?
  • your system has been modified please remove the modifications code[127]

hatasi aliyorum

64 deyil 127

lütfen yardim pach dediler 1.5 oyun Napmaliyim
  • sımdıde bu sorun cıktıhttp://img162.imageshack.us/img162/7389/zzzzso3.jpg konusmaları goremıorum bunun ıcın bıseymı ındırmem gerekio eger öyleyse bana download link i verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingrexx

sımdıde bu sorun cıktıhttp://img162.imageshack.us/img162/7389/zzzzso3.jpg konusmaları goremıorum bunun ıcın bıseymı ındırmem gerekio eger öyleyse bana download link i verebilirmisiniz

http://www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2016 türkçe dil paketini yüklemen lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

quote:

sımdıde bu sorun cıktıhttp://img162.imageshack.us/img162/7389/zzzzso3.jpg konusmaları goremıorum bunun ıcın bıseymı ındırmem gerekio eger öyleyse bana download link i verebilirmisiniz

http://www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2016 türkçe dil paketini yüklemen lazım

dedigini yaptım ama hala aynı

• quote:

quote:

quote:

dedigini yaptım ama hala aynı

yükledinde türkçe oldumu cs ?

• evet türkce oldu
  • PC'mden kaynaklanan bir sorun nedeniyle yaklaşık 4 gündür forumda bulunamadım.Kusura bakmayın

quote:

Orjinalden alıntı: selimkilinc07

arkadaslar counter 1.3 de bangi yapma diye birsey vardı yapmaya baslayınca belli bir sure sonra ucarak gıdıyordun capraz zıplayarak bılen varmı daha kolay yolunu 1.5 de olmuuor cunku zıplayınca yavaslıyor

Çapraz yapmayı bilmiyorumda,bu tür şeyler için CS çok daha ciddi bir oyun.Amaç bu tür şeylerse,serious sam yükle daha mantıklı olur

quote:

Orjinalden alıntı: _elma_

11. soruda:
    ben cs 1.5i ark. ın pc den direk çektim (kur yapmadan). sonra ceating- death ile girmeye çalışınca system modified hatasını verdi. daha sonra sildim ve düzgün bir şekilde kurdum ama yine aynı hatayı verdi. daha sonra direct 3d de açmayı denedim(normalde opengl modunda açıyordum) oldu fakat 1024x768 de açınca 2-3 saniye sonra komutlarım uygulanıyo bu yüzden 800x 600 de oynamak zorunda kalıyorum ve sis yedimğim zamanlar da gecikmeli oynuyorum nasıl düzeltebilirim şimdiden teşşekkürler

System modified hatasını genelde sisteminde hack benzeri program varsa alırsın.Sende ki sorun,sistem uyşmazlığı.Ekran kartın düşük sanırım.Komutların geç uygulanması,sis yediğin zamanlarda oyunun kasması bunu gösterir.OpenGl'yi açmadan oynamayı dene,olmazsa8oo x 6oo ekran çözünürlüğünde oynamak zorundasın

Edit:8oo x 6oo ekran çözünürlüğü,CS gibi grafiklerin pekte önemli olmadığı bi oyunda ideal çözünürlüktür

quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Ya bende oyundayken please remove scritpack to play on this server diyo ne yapmam lzm?

Girdiğin serverda oynamak istiyosan,CS scriptpack'ı silmen gerekiyomuş.Scriptpack hile tarzı programları hile yapmadan,yasalmış gibi kullanmaktır.Tabi girdiğin serverın güvenlik koruması bunu yakalamış

quote:

Orjinalden alıntı: CaZoNoVa

Tebrikler Güzel Çalışma Olmuş

^^T3R4P1^^

Sağol

quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

SağoL

quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

your system has been modified please remove the modifications code[127]

hatasi aliyorum

64 deyil 127

lütfen yardim pach dediler 1.5 oyun Napmaliyim

64 olsaydı,hileleri kaldır tekrar gir derdim de bahsettiğin hata sanırım:

"Your system has been modified.Please remove your modification to play on this server code [127]"

Bu girdiğin server'ın senin pc'nde hata olarak gördüğü alakasız başka bi programdan kaynaklanan bir sorundur.Girdiğin server'ı değişir

kelberTh;

Ayrıca teşekkürler

Saygılarımla,iyi forumlar...

• Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ...
  • quote:

Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ...

Cs hakkında epey bi bilgiye sahipsin.En azından mesajların bunu gösteriyor.Sanki anlaşmışcasına,forumda bulunamadığım 4 gün boyunca topic'i idare etmişsin.Bu topic altında bilgilerini paylaşmaya devam edersen sevinirim
  • quote:

evet türkce oldu

Bende ilk 1.6'ya başladığımda bu hatayı almıştım dil paketini yükledim sorun düzeldi.Patchler felan tamam değilmi ?(son patch v27'dir) Silip en baştan yüklemeyi dene bide
  • v27 yüklü deil sanırım ya v7 yüklü olması lazım tam bilmiorum bi deniyeyim su oyunu tam düzgün ne zaman oynucam acaba
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.