Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela arkadaşımla karşılıklı oynamak istiyorum teke tek. bunu server açmadan,kiralamadan ben oyunu kurup ona ip mi versem girebilirmi? veya teke tek oynamak için neler yapılmalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

mesela arkadaşımla karşılıklı oynamak istiyorum teke tek. bunu server açmadan,kiralamadan ben oyunu kurup ona ip mi versem girebilirmi? veya teke tek oynamak için neler yapılmalı?

Dedicated server isminde bi programla yapabilirsin.Programı google'da aratsan bulursun,ama oyunu kuran kişinin makinesinin iyi olması lazım aksi takdirde oyun kasar ...
  • b|@ckc|oud

En iyi performansı 800-600 çözünürlükte alırsınız.
    Ekran kartınızdan en iyi performansı almak için sürücülerinizi güncellemeniz gerekir.
    Hard diskiniz ne kadar dağınıksa işlemci hızınız düşer dolayısıyla fps'nixde düşer.
    net_graph 3 fps,loss,choke bakabilirsiniz.

Verdiğim komutlarda fpsnizde azda olsa artma sağlıyacaktır..
    fps_max 100
    fps_modem 100
    setinfo vgui_menus "0'' silah alırken resimli menüyü kaldırır.
    r_shadows 0 gölgeleri kaldırır.

:C>Program F.>Valve>cstrike burdaki config dosyasını not defteri ile birlikte açıp komutların başındaki setinfo yazısını silmeniz komutların kayıtlı kalmasını sağlıyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 5 Mayıs 2007; 0:20:01 >
  • open gl yi bende seçemiorm ya ekran kartı güncellemesine de baktım ama bulamadımki güncelleme ge force go 7300
  • quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

open gl yi bende seçemiorm ya ekran kartı güncellemesine de baktım ama bulamadımki güncelleme ge force go 7300

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

Burdan ekran kartının markasını bulup driverini indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 5 Mayıs 2007; 23:56:02 >
  • orda 7 series ide denedim go 7800 7900 laptopu da denedim ikiside yüklenmedi pc ye
  • BEN CS 1.5 ONLINE OYNAMAK ISTIYORUM AMA LINKLERI YOK NE OLUR YARDIM ET NE YPACAM
  • selam arkadaslar kac gunden berı ugrasıorum bı yardım edın sole bı hata verıo half lıfe ı kurdum counter strıkeyı de kurdum ama kurulum da half lıfe sole bı hata verıo lutfen yarım edın

http://rapidshare.com/files/30313559/half_life.jpg

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri

• ty
  • keske o kadar kolay olsa !!! sadece bunlar degil gonulden baglilik samimiyet ictenlik saygi kararlilik ve donanimsal faktorler :)

quote:

Orjinalden alıntı: DoguSpideR

CS Yİ HİÇ BİLMEYEN BİRİ BİLE BUNLARI OKUYARAK KRALI OLR BE ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ KESİNLİKLE ÜST KONU OLMALI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaqan

BEN CS 1.5 ONLINE OYNAMAK ISTIYORUM AMA LINKLERI YOK NE OLUR YARDIM ET NE YPACAM

Yasal olarak ulaşabileceğin bir link yok.İllegal linklerin paylaşımı forumda yasak.En iyisi oyun CD'sini alman
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackalboy

selam arkadaslar kac gunden berı ugrasıorum bı yardım edın sole bı hata verıo half lıfe ı kurdum counter strıkeyı de kurdum ama kurulum da half lıfe sole bı hata verıo lutfen yarım edın

http://****.com/files/30313559/half_life.jpg

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri

Half life update'ini yükle

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • haha altınyumruk owned

@altınyumruk milleti knighta yönlendirmemelisin başladımı öğrenirsen bırakması zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

haha altınyumruk owned

@altınyumruk milleti knighta yönlendirmemelisin başladımı öğrenirsen bırakması zor

senimi kırcaz?
  • Konuyu saptırmayalım
  • ya arkadaşlar ben c.s 1.5 var en fazla bir el oynayabiliyorum hangi servere girersem gireyim oyundan çıkıyor ve pingimde 50 yi aşmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • alemdar23

Cheating-death'in son sürümünü yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

alemdar23

Cheating-death'in son sürümünü yükle

Kesinlikle
  • cs 1.6 ya giriyom tam girdiğimde gfx.wad hatası veriyo napmam gerekiyo sildim tekrar yükledim 3 4 kere fayda etmedi :S
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.