Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cs 1.6 ya giriyom tam girdiğimde gfx.wad hatası veriyo napmam gerekiyo sildim tekrar yükledim 3 4 kere fayda etmedi :S

Orjinalden alıntı:ANDREİ

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

formattan önce 1.6 oynuyodum formattan sonra tekrar kurdum ama gfx.wad adlı bı dosya eksık bozuk gibi bi hata verdi napayım ?
    bi kaç defa kurdum kaldırdım ama sonuç aynı HL falan mı kurcam ??

ÖNCELİKLE HL KURMAN GEREKİR KURDUĞUN HALDE HATA VERİYORSA DOSYA BOZUK YA DA BULUNAMIYOR OLABİLİR.

AYNI gfx.wad HATASI, NON-STEAM OYNAMAK İÇİN KURULAN cs16patch_full_v19 PAKETİNDE DE KARŞILAŞILAN BİR SORUN.FAKAT 1.6 OYNAMAK İÇİN TEK YAPMAN GEREKEN NON-STEAM 1.6'YI VE v.9'U KURMAK...SONRA C:/ VALVE'NİN İÇİNE AT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 25 Mayıs 2007; 20:19:37 >

• yeri burası değil ama counter da en ünlü clanlar hangileridir.yerli yada yabancı clanları nasıl ögrenebiliriz aslında birkaç türk clanı biliyorum asıl merak ettiğim dünya çapında ünlü bir clan varmı
  • bu hata çıkıyo LAN servers are retricted to local clients (class C) ama aynı counterdan cd yi aldık aynı cdden yükledik,4 kişiye yükledim sadece 1 i benle oynayabilior yapılabilicek bişey varmı?
  • Güzel konu açılmış ve bolca emek harcanmış..

Yayında ve yapımda emeği geçen Tüm Dh CS takımına teşekküler
  • opengl açılmıyor.bunu açmak için wideo kartının updateınden başka bi yol warmı çünkü 7300go nun updatını bulamıyorum
  • Arkadaşalr size bi site veriyim omega hooks,wall hack,Anarcy hook ve bir çok kantırla ilgili yazı ve programlar

sharki12.1nr.net
    girin üye olun Counter dışında diğer hertürlü şey var
  • ...
  • Beyler Cheating Deathin son sürümü v4.33v4 müdür ? Acil cvp verirseniz sevinirim çünkü 5-10 saniye sonra serverdan atıyor.. Konuyu açan arkadaş da versiyondan ya da programdan kaynaklanabilir yazmış.. bi yardım ederseniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drummer Of MetallicA

Güzel konu açılmış ve bolca emek harcanmış..

Yayında ve yapımda emeği geçen Tüm Dh CS takımına teşekküler

Sağol

quote:

Orjinalden alıntı: rascasse*

opengl açılmıyor.bunu açmak için wideo kartının updateınden başka bi yol warmı çünkü 7300go nun updatını bulamıyorum

Kusura bakma,forumda bulunamadım.Sorununu revengerx çözmüş sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: tehliq3123

Arkadaşalr size bi site veriyim omega hooks,wall hack,Anarcy hook ve bir çok kantırla ilgili yazı ve programlar

****.net
    girin üye olun Counter dışında diğer hertürlü şey var

Hile paylaşımı yasak

quote:

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

bu hata çıkıyo LAN servers are retricted to local clients (class C) ama aynı counterdan cd yi aldık aynı cdden yükledik,4 kişiye yükledim sadece 1 i benle oynayabilior yapılabilicek bişey varmı?

Serverdaki versiyonla,PC'nde bulunan versiyonlar farklıdır.Türk serverlarda tekrar deneyin

buff_tuff_cuff : Sanırım evet

• evet son sürümü 4.33.4 ama senoyna serverlarına giriyorsan senoynanın CD'si lazımwww.senoyna.com 'dan indirebilirsin..Bazı serverlar sXe'de isteyebiliyorlar onuda verdiğim sitede bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

evet son sürümü 4.33.4 ama senoyna serverlarına giriyorsan senoynanın CD'si lazımwww.senoyna.com 'dan indirebilirsin..Bazı serverlar sXe'de isteyebiliyorlar onuda verdiğim sitede bulabilirsin

Bilgilendirmeler ve ara notlar için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

evet son sürümü 4.33.4 ama senoyna serverlarına giriyorsan senoynanın CD'si lazımwww.senoyna.com 'dan indirebilirsin..Bazı serverlar sXe'de isteyebiliyorlar onuda verdiğim sitede bulabilirsin

Elimden geldiği kadar sana yardım etmeye çalışıyorum işte

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

Elimden geldiği kadar sana yardım etmeye çalışıyorum işte

Pc'mden kaynaklanan sorunlar nedeniyle,foruma pek sık girememe durumları yaşıyorum.Sende olmasan,topic sahipsiz kalacak

• [

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

bu hata çıkıyo LAN servers are retricted to local clients (class C) ama aynı counterdan cd yi aldık aynı cdden yükledik,4 kişiye yükledim sadece 1 i benle oynayabilior yapılabilicek bişey varmı?

Serverdaki versiyonla,PC'nde bulunan versiyonlar farklıdır.Türk serverlarda tekrar deneyin

yok öle deil serverdan girmedik;
    şimdi ben hamachi indirdim bizim arkla oynadık normal 1 hafta fln oynadık sonra başklarınada yükledim(aynı cd)onlar girmeyi denedi olmadı sonra o ilk yüklediğimle denedik olmadı LAN servers are retricted to local clients (class C) çıktı ndnini bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 5 Haziran 2007; 17:22:51 >
  • yaws sorularda aradığımı bulamadım.
    bnim ekran küçüldü soru işaretine bastım küçldü minnacık oldu nasıl düzelteceğim_
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

yaws sorularda aradığımı bulamadım.
    bnim ekran küçüldü soru işaretine bastım küçldü minnacık oldu nasıl düzelteceğim_

Daha açık anlatabilirmisin anlayamadım sorununu yada resminide koyabilirsen daha çok yardımcı olabilirim.
  • online olarak nasıl cs source oynayabileceğim
  • Orjinal cd ve cd key'e ihtiyacın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 8 Haziran 2007; 11:52:25 >
  • quote:

Orjinal cd ve cd key'e ihtiyacın var

onlar varda yinede online oynayamıyorum ne yapmalıyım hamachi gibi bi program ya da hamachimi indirmeliyim.yoksa biyere üyemi olmalıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

quote:

Orjinal cd ve cd key'e ihtiyacın var

onlar varda yinede online oynayamıyorum ne yapmalıyım hamachi gibi bi program ya da hamachimi indirmeliyim.yoksa biyere üyemi olmalıyım.

Orijinal Oyun elindeyse,serverlardan birini şeçip gir...Önünde ne engel var
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.