Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CS ile ilgili her türlü sorununuzu bu başlık altında yazabilirsiniz

Saygılarımla,iyi forumlar
  • v26 patchi bir türlü bulamadım arkadaşlar...sanırım ultima da bir problem var lütfen yardım...
  • Ya ben cs 1.19 u bir yerden indirdim updatesini nerden bulabilirim Valvenin sitesinde yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingin

Ya ben cs 1.19 u bir yerden indirdim updatesini nerden bulabilirim Valvenin sitesinde yoktu

quote:

Orjinalden alıntı: bedrim

v26 patchi bir türlü bulamadım arkadaşlar...sanırım ultima da bir problem var lütfen yardım...

Bilindiği üzere forumda yasal olmayan linklerin paylaşımı yasak.Update'ler Eğer oyununuz orijinal sürümse valve'nin sitesinden indirilebilir.Patch Linki verip kimseye karşı sorumlu olmak istemiyorum.Çünkü verdiğim linklerin mesuliyeti bana ait.Bölüme daha çok teknik sorunlarınızı yazarsanız sevinirim

İyi forumlar

• ya arkadaşlar biz arkadaşlar hamaçiyi kurduk ag oynamak istioz ama bilmemne class c hatasını verio ne yapmalıyız nolur bir yardım.. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORCUX (OLİMPİYUS:)

ya arkadaşlar biz arkadaşlar hamaçiyi kurduk ag oynamak istioz ama bilmemne class c hatasını verio ne yapmalıyız nolur bir yardım.. :(

http://img233.imageshack.us/my.php?image=rersim9vweu7.gif
  • şimdi ben hamachi indirdim bizim arkla oynadık normal 1 hafta fln oynadık sonra başklarınada yükledim(aynı cd)onlar girmeyi denedi olmadı sonra o ilk yüklediğimle denedik olmadı LAN servers are retricted to local clients (class C) çıktı ndnini bilen varmı?
  • Bir yukarı mesaja bak cevap orda..
  • dostlarım birde su resimdeki hatayı çöze bilirmisiniz?????

http://www.resimadd.com/images/624958cshata.JPG
  • 1.4 için map nerden indirebilirim? biraz kolay soru oldu ama idare edin artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagorka special

dostlarım birde su resimdeki hatayı çöze bilirmisiniz?????

http://www.resimadd.com/images/624958cshata.JPG

Ne yaparken böyle bir hata çıktı asıl anlatırsan yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

1.4 için map nerden indirebilirim? biraz kolay soru oldu ama idare edin artık :)

O kadar da kolay bi soru değil aslında

Eski bir sürüm olduğu için,pek sık rastlanmaz.Fakat yine de bulmaya çalışırım.Erken davranıp hatalı veya hileli linkler vermek istemem
  • Abicim Bişi Sormak İstiyorum Counter-Strike Surf Green de kayarken nası yükseğe zıplayabiliyoruz PM ile Msn Verir Misin???
  • bir sorum daha var bn soru işareti tuşuna bastım ekran küçüldü onu nasıl büyütecem
  • sağolun sayenizde demo yapmayı öğrendim
    demodan nasıl movie yapılıcak
    ben sesli bişey eklemek istiyorum
    yardım eder misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr

Abicim Bişi Sormak İstiyorum Counter-Strike Surf Green de kayarken nası yükseğe zıplayabiliyoruz PM ile Msn Verir Misin???
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

bir sorum daha var bn soru işareti tuşuna bastım ekran küçüldü onu nasıl büyütecem

Nasıl becerdin hiç böyle bişeyle karşılaşmadım
  • quote:

quote:

Abicim Bişi Sormak İstiyorum Counter-Strike Surf Green de kayarken nası yükseğe zıplayabiliyoruz PM ile Msn Verir Misin???

PM ile msn adresimi gönderdim

quote:

Orjinalden alıntı: kelberTh

quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

bir sorum daha var bn soru işareti tuşuna bastım ekran küçüldü onu nasıl büyütecem

Bende böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ekran küçüldü derken neyi belirtmek istedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 17 Haziran 2007; 2:05:51 >

• Orjinalden alıntı: lucario_0071

Bende böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ekran küçüldü derken neyi belirtmek istedin?

yaws hani oynarken baktığımız alan varya orası misal:

--------------------------------------------------------
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    ---------------------------------------------------------

böyleyken

------------
    -
    -
    ------------

böyle oldu yani oyun ekranı küçüldü isterseniz oyunda birkere basın ne olduğunu anlarsınız

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.