Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim çekip koyma imkanın varmı şimdi çıkıyorum akşam ilgilenebilirim sorununla ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

yaws hani oynarken baktığımız alan varya orası misal:

--------------------------------------------------------
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    ---------------------------------------------------------

böyleyken

------------
    -
    -
    ------------

böyle oldu yani oyun ekranı küçüldü isterseniz oyunda birkere basın ne olduğunu anlarsınız

Teknik olarak ne demek istediğini anlasamda,sorunun neden ve nasıl ortaya çıktığı,daha da önemlisi çözümünün ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.Ayrıca soru işaretini;oyun için de konsol dahi çok yerde kullanmama rağmen,herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Hata PC'n ile ilgili olabilir

• Herekse yardımcı olmaya çalışmışsın ANDREI.
    Teşekkürler. Bu şekilde davımını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

Herekse yardımcı olmaya çalışmışsın ANDREI.
    Teşekkürler. Bu şekilde davımını dilerim

Sağol
  • Ben de artık Cs 1.6 Online başladım Çok zevkli ve süper bir oyunmuş .. Daha önce 1.4 botlarla oynuyordum Bu arada iyi konu çıkarmışsın , tebrikler ANDREİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

Ben de artık Cs 1.6 Online başladım Çok zevkli ve süper bir oyunmuş .. Daha önce 1.4 botlarla oynuyordum Bu arada iyi konu çıkarmışsın , tebrikler ANDREİ

1.6'nın yanında 1.4'ün adı bile geçmez.1.6 mükemmel bir oyundur.bende bağımlılık yaptı,online oyun aksar gibi CS oynuyorum

Sağol,elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım

• ya burda "cheating death i yükledim ama gene server dan atılıorum" die bi başlık açmışsın o sorun bendede oluo nası düzeltcem?? Resmi sitesinden indirdim bişi olmadı başka sitelerden indirdim gene bişi olmadı. Anca oyunu silip yüklüorum cd yi tekrar kuruorum öle oluo. Ama pc yi kapatıp tekrar açtıım zaman gene aynı sorun başlıo. Birisi bu sorunu çözmeme yardımcı olsun lütfen kaç gündür cs oynayamıorum yaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penti

ya burda "cheating death i yükledim ama gene server dan atılıorum" die bi başlık açmışsın o sorun bendede oluo nası düzeltcem?? Resmi sitesinden indirdim bişi olmadı başka sitelerden indirdim gene bişi olmadı. Anca oyunu silip yüklüorum cd yi tekrar kuruorum öle oluo. Ama pc yi kapatıp tekrar açtıım zaman gene aynı sorun başlıo. Birisi bu sorunu çözmeme yardımcı olsun lütfen kaç gündür cs oynayamıorum yaaaa

Sorun cheating Death'ın Bug'ıdır.Girdiğin server'ı değiştirip tekrar dene

• ANDREI seni hiç görmedim hangi serverlarda oynuyorsun 1.6 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

ANDREI seni hiç görmedim hangi serverlarda oynuyorsun 1.6 ?

Değişir
  • Güzel bir konu olmuş , tebrikler Andrei
  • Güzel bir konu çıkartmışsın , tebrikler Andrei
  • ya arkadaslar benım cs sorun var kendı kendıne donuyo falan bıseyler yapıyo mouse falan donmuyo bu 5 dk bır falan oluyo neden olabılır yardım
  • Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: nelly252

ya arkadaslar benım cs sorun var kendı kendıne donuyo falan bıseyler yapıyo mouse falan donmuyo bu 5 dk bır falan oluyo neden olabılır yardım

Hocam, donma olayı Single player'da PC'nin ekran kartı,ram gibi teknik özellikleriyle,Lan game'de ise yine aynı faktörler + İnternet hızınla alakalıdır.Yapılabilecek teknik bir durum söz konusu değil

Selam ile,
  • CS hakkında ki her türlü sorununuzu bu topic altında paylaşabilirsiniz

Selam ile,iyi forumlar...
  • ben 4. maddedeki olayı yaptım indirdim fakat hala 15 sn sonra atılıyorum programı çalıştırıp oyuna giriyorum 15 saniye sonra atılıyorum neden?
  • bilgilere tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordcaliph

ben 4. maddedeki olayı yaptım indirdim fakat hala 15 sn sonra atılıyorum programı çalıştırıp oyuna giriyorum 15 saniye sonra atılıyorum neden?

Bu konuda yapabileceğim birşey yok,cheating death'i güncellemeni öneririm

quote:

Orjinalden alıntı: Star1243

bilgilere tşk

Sağol

• YA BEN ÇOK ACEMİYİM SOURCEYİ YÜKLEDİM DÜŞMAN YOK ORTADA?
  • Beyler CS 1.6'da Mesaj yazamıyorum mesaj yazıp yolladğımda ''#cstrite_chat_all'' diye bir yazı çıkıyor bunun nedeni ne olabilir ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.