böyle oldu yani oyun ekranı küçüldü isterseniz oyunda birkere basın ne olduğunu anlarsınız
Teknik olarak ne demek istediğini anlasamda,sorunun neden ve nasıl ortaya çıktığı,daha da önemlisi çözümünün ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.Ayrıca soru işaretini;oyun için de konsol dahi çok yerde kullanmama rağmen,herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Hata PC'n ile ilgili olabilir
Herekse yardımcı olmaya çalışmışsın ANDREI. Teşekkürler. Bu şekilde davımını dilerim
quote:
Orjinalden alıntı: Revenge®
Herekse yardımcı olmaya çalışmışsın ANDREI. Teşekkürler. Bu şekilde davımını dilerim
Sağol
Ben de artık Cs 1.6 Online başladım Çok zevkli ve süper bir oyunmuş .. Daha önce 1.4 botlarla oynuyordum Bu arada iyi konu çıkarmışsın , tebrikler ANDREİ
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
Ben de artık Cs 1.6 Online başladım Çok zevkli ve süper bir oyunmuş .. Daha önce 1.4 botlarla oynuyordum Bu arada iyi konu çıkarmışsın , tebrikler ANDREİ
1.6'nın yanında 1.4'ün adı bile geçmez.1.6 mükemmel bir oyundur.bende bağımlılık yaptı,online oyun aksar gibi CS oynuyorum
Sağol,elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım
ya burda "cheating death i yükledim ama gene server dan atılıorum" die bi başlık açmışsın o sorun bendede oluo nası düzeltcem?? Resmi sitesinden indirdim bişi olmadı başka sitelerden indirdim gene bişi olmadı. Anca oyunu silip yüklüorum cd yi tekrar kuruorum öle oluo. Ama pc yi kapatıp tekrar açtıım zaman gene aynı sorun başlıo. Birisi bu sorunu çözmeme yardımcı olsun lütfen kaç gündür cs oynayamıorum yaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: Penti
ya burda "cheating death i yükledim ama gene server dan atılıorum" die bi başlık açmışsın o sorun bendede oluo nası düzeltcem?? Resmi sitesinden indirdim bişi olmadı başka sitelerden indirdim gene bişi olmadı. Anca oyunu silip yüklüorum cd yi tekrar kuruorum öle oluo. Ama pc yi kapatıp tekrar açtıım zaman gene aynı sorun başlıo. Birisi bu sorunu çözmeme yardımcı olsun lütfen kaç gündür cs oynayamıorum yaaaa
Sorun cheating Death'ın Bug'ıdır.Girdiğin server'ı değiştirip tekrar dene
ANDREI seni hiç görmedim hangi serverlarda oynuyorsun 1.6 ?
quote:
Orjinalden alıntı: Revenge®
ANDREI seni hiç görmedim hangi serverlarda oynuyorsun 1.6 ?
Değişir
Güzel bir konu olmuş , tebrikler Andrei
Güzel bir konu çıkartmışsın , tebrikler Andrei
ya arkadaslar benım cs sorun var kendı kendıne donuyo falan bıseyler yapıyo mouse falan donmuyo bu 5 dk bır falan oluyo neden olabılır yardım
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: nelly252
ya arkadaslar benım cs sorun var kendı kendıne donuyo falan bıseyler yapıyo mouse falan donmuyo bu 5 dk bır falan oluyo neden olabılır yardım
Hocam, donma olayı Single player'da PC'nin ekran kartı,ram gibi teknik özellikleriyle,Lan game'de ise yine aynı faktörler + İnternet hızınla alakalıdır.Yapılabilecek teknik bir durum söz konusu değil
Selam ile,
CS hakkında ki her türlü sorununuzu bu topic altında paylaşabilirsiniz
Selam ile,iyi forumlar...
ben 4. maddedeki olayı yaptım indirdim fakat hala 15 sn sonra atılıyorum programı çalıştırıp oyuna giriyorum 15 saniye sonra atılıyorum neden?
bilgilere tşk
quote:
Orjinalden alıntı: lordcaliph
ben 4. maddedeki olayı yaptım indirdim fakat hala 15 sn sonra atılıyorum programı çalıştırıp oyuna giriyorum 15 saniye sonra atılıyorum neden?
Bu konuda yapabileceğim birşey yok,cheating death'i güncellemeni öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: Star1243
bilgilere tşk
Sağol
YA BEN ÇOK ACEMİYİM SOURCEYİ YÜKLEDİM DÜŞMAN YOK ORTADA?
Beyler CS 1.6'da Mesaj yazamıyorum mesaj yazıp yolladğımda ''#cstrite_chat_all'' diye bir yazı çıkıyor bunun nedeni ne olabilir ?