Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cs 1.6 non stream (versiyonunu bilmiyorum) arkadaştan ilk cd ile yüklediğimde botlar vardı herşey güzeldi.En son versiyonu olan v2,3 ü yükledim yeni haritalar falan geldi güzel oldu da botlar gitti bu sefer...

http://www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2017 Bu botları :
    http://forum.donanimhaber.com/m_8246217/tm.htm dh da üst konu olan bu topicden indirdim.İndirdimde oyundaki sesler gitti.Silah sesleri geliyor ama bot konuşmaları radyo konuşmaları ve oyun sonunda falanca kazandı sesi gelmiyor.Hiç bir şekilde sorun yaşamadan cs1,6 oyunuma hangi botları atmalıyım yada yüklemeliyim?Yardımlarınızı bekliyorum....

• quote:

Orjinalden alıntı: maniavolkan

Cs 1.6 non stream (versiyonunu bilmiyorum) arkadaştan ilk cd ile yüklediğimde botlar vardı herşey güzeldi.En son versiyonu olan v2,3 ü yükledim yeni haritalar falan geldi güzel oldu da botlar gitti bu sefer...

http://www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2017 Bu botları :
    http://forum.donanimhaber.com/m_8246217/tm.htm dh da üst konu olan bu topicden indirdim.İndirdimde oyundaki sesler gitti.Silah sesleri geliyor ama bot konuşmaları radyo konuşmaları ve oyun sonunda falanca kazandı sesi gelmiyor.Hiç bir şekilde sorun yaşamadan cs1,6 oyunuma hangi botları atmalıyım yada yüklemeliyim?Yardımlarınızı bekliyorum....

önce cs 1.6 non stream kur sonra v22 kur sonra türkçe paketi sonra pot paketini öyle dene büyük ihtimal olucaktır.

• harika topic tşkürler dostum
  • ya ben bilgisayar konusunda uzman deilim.bu sorunum için forum bile açtım.ama yardımcı olamadılar.yardım ederseniz çok makbule geçersiniz.1.sorunum: 1.6 da oyuna girdiğimde pinginiz çok yüksek daha sonra tekrar deneyin diye bir yazı çıkıyor.fakat bir türlü ne yaptıysam bunu düzeltemedim.elimde cheating death de var.2.sorunum:elinde 1.5 için heryerde bot olabilen programvarsa paylaşırsa çok mutlu olacağım.yardımlarınızı bekliyorum.son çare sizsiniz

• ya neden kimse yardımcı olmuyor.hep beni bulur zaten

• counter strike cs16patch_full_V22 1.6 versiyonu icin yuklu bizde ayni evde 3 bilgisayar daha var hepsinde ayni sekilde yuklu oyun hepimiz birden ayni servera giremiyoruz biri varken otekine retrying diyip atiyo o cikinca oteki girebiliyo ama ayni anda oynayamiyoruz hideip falanda denedim olmadi bi cözümü varmidir bu isin acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

counter strike cs16patch_full_V22 1.6 versiyonu icin yuklu bizde ayni evde 3 bilgisayar daha var hepsinde ayni sekilde yuklu oyun hepimiz birden ayni servera giremiyoruz biri varken otekine retrying diyip atiyo o cikinca oteki girebiliyo ama ayni anda oynayamiyoruz hideip falanda denedim olmadi bi cözümü varmidir bu isin acaba ??

aynı modem üzerinden çıktığınızdan hep aynı ip ile servera giriyorsunuz herhalde o yüznden öyle oluyordur.
  • cs source consolesini nası acıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

counter strike cs16patch_full_V22 1.6 versiyonu icin yuklu bizde ayni evde 3 bilgisayar daha var hepsinde ayni sekilde yuklu oyun hepimiz birden ayni servera giremiyoruz biri varken otekine retrying diyip atiyo o cikinca oteki girebiliyo ama ayni anda oynayamiyoruz hideip falanda denedim olmadi bi cözümü varmidir bu isin acaba ??

aynı modem üzerinden çıktığınızdan hep aynı ip ile servera giriyorsunuz herhalde o yüznden öyle oluyordur.

teeskkur ederimcvp icin peki bir yolu yokmu bu isin
  • bana bu cs 1.6 crack lazım
  • ben pool day haritasını yükledim ama oyunda çıkmadı napmama lazım yardımcı olursanız sevınirim
  • Faydalı konu.Çok işime yarayacak.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Beyler CS 1.6'da Mesaj yazamıyorum mesaj yazıp yolladğımda ''#cstrite_chat_all'' diye bir yazı çıkıyor bunun nedeni ne olabilir ?

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri

aynısı bendede oluyor birisi yardım etsın lutfen
  • YA CONNECT 89.19.5.139 YAZ DERTLER BİTSİN SERWER YENİ açtık beyler admin war hile yok !!!

89.19.5.139 şidddetle öneriyorum
  • sen acilen beni ekle bn seni yönlendiriiim kardeşim

oulcan1@hotmail.com
  • YA ALLAH AŞKINA BİRİ YARDIM ETSIN YAW BEN CS 1.6 YI YUKLEDIM STEAM FALAN KURDUM AMA OYUNA GİRİNCE DECALS.WAD DİYE BİR ŞEY İSTİYO NERDEN BULUCAM BUNU BANA YARDIM EDIN!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _*FearLess*_

quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Beyler CS 1.6'da Mesaj yazamıyorum mesaj yazıp yolladğımda ''#cstrite_chat_all'' diye bir yazı çıkıyor bunun nedeni ne olabilir ?

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri

aynısı bendede oluyor birisi yardım etsın lutfen

patch yüklemen lazım v19 patch veya v22 işinizi görür sanırım bende var 2side isteyen pm den msnsini atsın ordan atarım

• çok saol kardeş işe eline sağlık
  • arkadaşlar ben d herşey çalışıo servere girdiğimde 3 sn hızlı 2 sn takılıo rahat hareket edemiorum donuk donuk ilerliom buda oynarken işimi zorlaştırıo bunun için ne yapmam lazım tşk.
  • saol çok işime yaradı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.