gfx.wad nasıl düzelcekk... acil......?????? plsssssss...
google'a "23 patch" yaz ilk çıkan site(yabancı) gir orda download yazar zaten..
Counter-Strike Source Final 07102004 versiyonu için milita ve prodigy harita lazım arkadaşlar. Aramadıgım karıştırmadıgım yer kalmadı. Birsürü indirdim hiçbiri uymadı. Var mı yardımcı olabilecek olan
selam bu uzun işlerele uğraşmak istermiyorsanız vietcong 1 yükleyin ne yama ne crack ne patch direk bağlanıyor hemde kopya cd bile yükleyin multiplayerden girin o kadar yardım içinwww.freewebs.com/tuwclan
Gerekiyorsa Half-Life istemeyen bir CS versiyonu ve indirme linkini verir misiniz?
saol abi ama biliyoduk
Software hatası verıyo bunun ıcın bı çözüm bulabilirmiyiz??
selamlar.arkadaşlar haritalardaki karanlık bölgeler aşırı karanlık.brightness ve gamma ayarlarını fullememe rağmen değişen birşey yok,masaüstü ışık ayarlarımda gayet normal,ama oyun çok karanlık ne yapmalıyım çok mağdur durumdayım,philips 17" lcd kullanıorum lakin arkadaşta samsung 17" crt var onun görüntü cillop gibi gayet parlak cevap bekliyorum
quzeL payLasıM saoL
teşekkürler güzel olmus bi kaç bilgi lazımdı
iyi günler.. ben bu ping değerleri yüzünden sxe olan oyunlara girdiğimde atılıyorum. ben ping değerimi nasıl düşürürüm. umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler
class c hatası alıorum hamachiden bi yardım edicek yokmu
ben oyuna giriorum hlds(dedicated server) den oynuyorum yönetiyorum filan ama bi sorun var 4 günden beri arıyorum son olarak buraya sana mesaj atıyorum. ben bu hldsden start server deyince karşına çıkan sayfa(console ,main,configure...) onu kapatınca netteki server kapanıyor açınca yine girebiliyorum ama kapatınca onu server neden kapanıyor yardımların için şimdiden tşk
Çok teşekkürler . Benim bir sorum olacak ; Oyunun 1.5 sürümünde oynuyorum . Online olarak çektiğim demoları nasıl bir film haline getirebilirim ? Şimdiden teşekkür ederim . Konuyla alakasız ama çok merak ediyorum .Burada imzaya resim eklemek için [simage] mi [simage] mi ? Başka forumlarda [simage] diye biliyorum .
quote:
Orjinalden alıntı: asiarsizim
cs en son versiyonu hangisi arkadaşlar?
1.9 galiba
çok iyi
ya ark.lar bnmki openGL çalştırmıo hata verio softwear da kötü nasıl dzlteblirim yardım pLss??
quote:
Orjinalden alıntı: Dar[K]Blood*
ya ark.lar bnmki openGL çalştırmıo hata verio softwear da kötü nasıl dzlteblirim yardım pLss??
Ekran kartını güncelleştir geçer Markasını modelini yazarsan yardımcı olurum..