Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR NE YALAN SÖYLÜYÜM ARTIK BEN CS1 SEVMİYOM EN SEVDİM SAVAS OYNU CALL OF DUTY 4 KİM NE DERSE DESİN
  • @okan11 senin bu yazdığınla , yazdığın konunun alakası nedir
  • Arkadaşlar benim bi sorum olacaktı.

Cs 1.6 yı kurdum, ardından patch v23 ü de kurdum. Aynı şekilde sXe yi de sorunsuz bi şekilde kurdum.
    Oyuna girdim. Video ayarlarından software yerine openGL yi seçeyim dedim, nolduysa o zaman oldu. Pat oyundan attı ve böyle bir hata geldi.

The specified video mode is not supported.
    The game will now run in software mode.

Araştırdım felan nasıl çözeriz. Ekran kartını güncelleştirdim, akabinde cs yi yeniden kurdum fakat yine düzelmedi.
    Ekran kartım GeForce MX460.
    Oyun software de çok güzel açılıyor. İnternette oynadım bi kaç dk ama görüntü berbat tabiki.

2-3 yıl öncesinde hiçbir problem yaşamazken şimdi software den openGL ye geçemiyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • Benimde bir sorum var cvp verirseniz sevinirim
    Şimdi 1.3 de awp ile eagle hızlı bir şekilde yer değiştiriyor
    1.6 da nasıl böyle birşey yapabilirim?
    Birde izlediğim videolarda awp nin nişangahı war bu nasıl yapılıyor?
    Şimdiden tşk
  • 1.6 da onu yapman imkansız
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Def -- 2 Ağustos 2009; 17:24:20 >
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Def -- 2 Ağustos 2009; 17:24:08 >
  • Neden 1.6 da bunu yapmak imkansız izlediğim 1.6 cs videolarında yapılabiliyor
    Yoksa ben mi yanlış izledim?
  • önce awp sonra deagle sec sonra Q bas o zaman hızlı degıstıyor tam zamanında yaparsan vurursun zoomsuz

awp nın nısangahı yok ama sen vıdeolarda yada demolarda ızledıgın ıcın oyle gormussundur yoksa yıne 1.5 tekı gıbı zoom var sadece
  • benimde bir sorunum var.yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1.6 yı botlarla oynayarak antreman yapmak istiyorum.fakat mapı seçip start a bastıgımda hiç birşey olmuyor.mape girmiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirm?
  • bende sxe sorun veriyor ustekil oyun non-steam degil oyun steam sxe yi yukledim son versiyonunu servere giriyorum loading ekranında direk masaustune atıyor boyle bir sorunla karşılaşan varmı ?
  • bende server'a girerken loading doluyor oyun içi reason:timed out hatası veriyor cs 1.6
  • 212.175.19.139 1.6 pro public server sxe 5.0 beklerizz beyler bayanlar
  • Saol guzel paylasım
  • herkese iyi geceler. half life, hal life 1110, counter 1.5 kurdum yurtta kalıyorum landan ping attığımda herhangi birini görebilmeme rağmen ne yaparsam yapayım oyuna girdiğimde lan serverları göremiyorum. oyun kurabiliyorum, kurduğum oyunu diğerleri görüyor ama ben server listesini göremiyorum. güvenlik duvarı ve engellemeleri kaldırdım durum yine değişmedi bilgisi olan var mı acaba?
  • merhaba.bende 1.6 yüklü.bot paketide mevcut.fakat oyuna her girişimde botlar ancak H ye basınca çıkan menüden tek tek eklenebiliyor.daha önce oyunun portablesi vardı.oyun her açılışında belirli sayıda botlarda oyunda yer alıyordu.bende şuan böyle başlamasını istiyorum.acaba bunun ayarını nerden yapabilirim.
  • Yeri burası mı bilmiyorum ama benim bir problemim var..

Bilgisayarıma format attım, bazı dosyaları yedeklemeyi unuttuğumdan cs 1.6 non-steam'ı baştan indirdim..
    Sorun buraya kadar yok, kurdum vs. oyuna girdiğimde silah hep sol elimde oluyor..Nedendir?
    H'dan deniyorum sağa almayı, olmuyor..Options'dan deniyorum, yine olmuyor..
    Oyundan soğudum bu yüzden, nasıl çözebileceğimi biri açıklarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

Yeri burası mı bilmiyorum ama benim bir problemim var..

Bilgisayarıma format attım, bazı dosyaları yedeklemeyi unuttuğumdan cs 1.6 non-steam'ı baştan indirdim..
    Sorun buraya kadar yok, kurdum vs. oyuna girdiğimde silah hep sol elimde oluyor..Nedendir?
    H'dan deniyorum sağa almayı, olmuyor..Options'dan deniyorum, yine olmuyor..
    Oyundan soğudum bu yüzden, nasıl çözebileceğimi biri açıklarsa sevinirim.

cl_righthand 1

bir dene istersen
  • bize yardım edecek yokmu
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.