Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shadowz61

Paylaşım İçin Sağol

İşe yarıyorsa ne mutlu

Teşekkür ederim
  • güzeL oLmuş eLine saqLık
  • quote:

Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)

güzeL oLmuş eLine saqLık

Sağolasın
  • Teşekküler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Teşekküler

İşe yarıyorsa ne güzel
  • Cs hakkında açtığınız faydalı konuların linklerini,yararlı olacağını düşünmem halinde konuya ekleyebilirim

Bilginize,
  • Andrei hocam merhaba...

CS 1.6da veya diğer versiyonlarda,Ati X1xxx serisi ekran kartı ile nedensiz FPS düşme,bazı haritarlarda 20nin altına inen FPS v.s türü sorunlara çözüm olarak bi driver paketi tavsiye edebilirim.

X1950Pro ekran kartım var,CSyi değil COD4ü bile çok rahat oynatıyor.
    Ama bazı haritalarda FPS çok düşüyordu anlam veremiyordum,kartın zorlanacağı bir oyun olmamasına karşın FPS çok düşüyordu.

Araştıra araştıra buldum.
    Ati X1... serisi ekran kartlarında NGO modlu sürücüleri kullanmak işe yarıyor.Şimdi FPS sıknıtılarından kurtuldum genelde 100fps oluyor artık.

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=9
    adresinde tüm versiyonları var,son versiyonu en üstte mevcut.
    Ordan indirilebiliyor,ben bizzat farkettim CSdeki performansını.

Uygun görürseniz konuya ekleyin.Ati ekran kartı ile sorun yaşayan arkadaşların işine yarayabilir.

• TeşekkürLer hocam. GüzeL biLgiLer bunLar. ÜsteLik hepsi bi yerde
  • DiabloXT ,

Mükemmel,elbette ekleyeceğim

aQua~MaDooR`

Sağolasın birader,eyvallah
  • selam arkadaşlar size çok önemli bir sorum olacak şimdi ben bu sabah oyuna girdiğimde baktım bütün serverlar kendi kendine silinmiş buda yetmemiş üstüne options taki ayarların hepsi sıfırlanmış tuşlar fln hiç yok.neyse dedim yaptım sonraoyuna gir çık yaptım yine aynı şey oldu yine gir çıkyaptım yine oldu en sonun da düzeldi kendiliğinden sonra lazerli zombi modlu oynuyodum canım sıkkıldı çıktım.halflifea girdim baktım ping 2000lerde sonra çıktım googleden pingi düşürmenin çaresini aradım ama bulamadım (yazarsanız sevinirim) ardından kendi spary loogomu yapmak istedim bi yer de görmüştüm adam kendi spray logosunu yapmış kutuların yanına merdiven şekli çiziyo herkez çıkmaya çalışıyo sonra ben spray programını indirdim(işte her şey burda başladı virüsmü girdi ne ) sonra dediklerini yaptım son yerinde csnin içinden bi programı silin yazıyodu sildim sonra gittim cs ye t tuşuna bastım yine normal şey çıktı sonra sildiğim programı yineden yükledim ve spay programı için csnin içine yüklediğim her şeyi sildim sonra cs ye girdim bir de baktım ne görüyüm grafiklere os*rsam daha ii olurdu berbat grafikler olmuş hele bide n tuşuna basım gece görüşünü açınca mario grafikleri gibi ardından silah sol eldeydi ama bıçağı çıkartınca bıçak sağ ele geçiyo o normal ama silah sol elde h ye bastım sağ el yap dedim ordan olmadı bir günde başıma bu kadar yığın uğursuzluk gel napcam şimdi yaw grafikle ve silahın sağ ele gelmesi için yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snip123 -- 19 Temmuz 2008; 21:40:15 >

• snip123 ,

Usta ne yaptın sen ya

Meşgulüm şimdi,bi bakayım diye girdim,mesajını gördüm ağlamaklı oldum

Yarın hallederiz
  • sağol arkadaş ama bu gün hallettm hepsini cs optionstan hallettim antivirüs yükledim fln fln bitti işim bu gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: snip123

sağol arkadaş ama bu gün hallettm hepsini cs optionstan hallettim antivirüs yükledim fln fln bitti işim bu gün

Sorun yok o zaman
  • ama hala half life da pingin düşürmenin yolunu bulamadım cs de ping normal halflife da fazla
  • Ping arttırma ile alakalı birçok konu mevcut.Ufak bir arama yaparak sonuçları elde edebilirsiniz
  • Andrei hocam ufak bi eklemem daha olacak...
    Konu mesajında var mı bilmiyorum ama aklımdayken yazayım.

Ati ekran kartı kullanan arkadaşlar oyuna girmeden önce Ati Tray Tools'u kapatmalılar.SXE Programı nedense ATT'yi sorunlu buluyor ve oyunu kapatıyor.

Onu da ekleyin isterseniz,SXE yüklü olduğu halde oyuna giremeyen bazı arkadaşların işine yarayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Andrei hocam ufak bi eklemem daha olacak...
    Konu mesajında var mı bilmiyorum ama aklımdayken yazayım.

Ati ekran kartı kullanan arkadaşlar oyuna girmeden önce Ati Tray Tools'u kapatmalılar.SXE Programı nedense ATT'yi sorunlu buluyor ve oyunu kapatıyor.

Onu da ekleyin isterseniz,SXE yüklü olduğu halde oyuna giremeyen bazı arkadaşların işine yarayabilir.

Çok teşekkürler,hemen ekliyorum
  • Güzel paylasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 26 Temmuz 2008; 21:49:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Güzel paylasım

Eyvallah hocam,sağolasın.Kendimizce bişeyler yapmaya çabalıyoruz
  • beyler, uzun süre sxe 5.9 ile cs 1.6 oynadım. ama 2 gündür sxe yi açıp cs ye girince; bir not defteri çıkıyor ve sxe kapanıyor(dolayısı ile cs den çıkmak zorunda kalıyorum).
    Not defterinde de sxe started filan yazıyo(işlem listesi gibi bir şey) en sonda finished gibi bir şey diyor. anlatabildiğim kadarıyla:D

yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.