Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: agali

merhaba.bende 1.6 yüklü.bot paketide mevcut.fakat oyuna her girişimde botlar ancak H ye basınca çıkan menüden tek tek eklenebiliyor.daha önce oyunun portablesi vardı.oyun her açılışında belirli sayıda botlarda oyunda yer alıyordu.bende şuan böyle başlamasını istiyorum.acaba bunun ayarını nerden yapabilirim.

New Game'den map filan seçtiğin yerde bot sayısı var . Oradan belirle bot sayısını , oyuna gir . Öyle olmuyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: R0ncaTTo*

quote:

merhaba.bende 1.6 yüklü.bot paketide mevcut.fakat oyuna her girişimde botlar ancak H ye basınca çıkan menüden tek tek eklenebiliyor.daha önce oyunun portablesi vardı.oyun her açılışında belirli sayıda botlarda oyunda yer alıyordu.bende şuan böyle başlamasını istiyorum.acaba bunun ayarını nerden yapabilirim.

New Game'den map filan seçtiğin yerde bot sayısı var . Oradan belirle bot sayısını , oyuna gir . Öyle olmuyor mu ?

ilgilendiğin için sağol R0NcaTTo ama new game deyince sadece server ve game diye iki menü çıkıyor.botlarla ilgili bişey yok
  • quote:

quote:

quote:

ilgilendiğin için sağol R0NcaTTo ama new game deyince sadece server ve game diye iki menü çıkıyor.botlarla ilgili bişey yok

Kullandığın bot paketi ile ilgili,başka bir paket indir
    Ultima-Strike'ın bot paketleri fena değildir.

• Revenger'in konusunda bahsettiğim bot paketi linki bulunmaktaymış

Buyrun;

quote:

>buna ek olarak cs1.6 ya bot atmak isteyenler aşağıdan in direbilirler.
    http://www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=2017

İyi forumlar
  • eyw saolasın guzel bır xalısma olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuunayt

eyw saolasın guzel bır xalısma olmus

Teşekkür ederim.İşe yarıyorsa ne mutlu...
  • Sağol andrei , birçok sorunuma sayende çözüm buluyorum
  • quote:

Sağol andrei , birçok sorunuma sayende çözüm buluyorum

Sevindim,ben teşekkür ederim
  • http://www.resim up load.com/ds582233382_war3ss.html (bitişik yazın)
    bu işaret olan serverlara giremiyorum çözümü ne bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptoprecai -- 23 Haziran 2008; 12:04:55 >
  • www.resim-upload.com isn't loading right now.

Resim açılmamakta,linki güncelleyin ya da "imageshack.us" sitesinden resmi tekrar upload edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 23 Haziran 2008; 12:08:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

www.resim-upload.com isn't loading right now.

Resim açılmamakta,linki güncelleyin ya da "imageshack.us" sitesinden resmi tekrar upload edin

Hacım "laptoprecai" rumuzlu arkadaş bu resmi koymuş,
    http://img48.imageshack.us/img48/7619/resim582233382bmpkt1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquelineЯ -- 23 Haziran 2008; 12:46:07 >

• Hacım???

Bu kelimeyi kullanacak samimiyeti nereden buldunuz?

Hata hakkında bilgim yok,hiç karşılaşmadım.Bilgi edinmeye çalışırım

Yardımcı olamadım,kusura bakmayın.
  • buldum sorunun çözümünü ram veya işlemciyi geliştircekmişim.Kısaca bilgisayar eskimiş.
  • quote:

Hacım???

Yok sadece size karşı "hacım" kelimesini kullanmıyorum genelde herkese söylerim ama sizin için problem olacağını düşünmemiştim. Kusuruma bakmayın, özür dilerim, yaşıma verin işte bilemedim..
  • Herkes çok resmi.Pc'nin başında takım elbiseyle oturuyosunuzdur kim bilir!Biraz rahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: laptoprecai

Herkes çok resmi.Pc'nin başında takım elbiseyle oturuyosunuzdur kim bilir!Biraz rahat

Foruma,İlk kez gördüğüm bir insanla nasıl konuşuyorsam öyle yazarım.Yanlış olan zıttı değil midir?

quote:

Orjinalden alıntı: TechIn

quote:

Hacım???

Yok sadece size karşı "hacım" kelimesini kullanmıyorum genelde herkese söylerim ama sizin için problem olacağını düşünmemiştim. Kusuruma bakmayın, özür dilerim, yaşıma verin işte bilemedim..

Neyse,sorun değil

• saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

saol

• sXe'nin son update linkleri sürekli günceldir
  • Paylaşım İçin Sağol
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.