Şimdi Ara

Counter Strike - Püf Noktalar / Hatalar ve Çözümleri (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
223.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel yorumlar....slm arkadaslar cs 1.6 non steam kurdum fakat oyuna bot sokamıyorum oyuna H harfi ile denedim olmadı -7 ve -8 ilede olmadı bot_add ilede olmadı:) unknown command diyor yardımcı olursanı seninirim...bot programı attım oda işe yaramadı
  • Cs 2.5 gören veya oynayan var mı ? Yahut bilgisi olan ? Arkadaşlar bahsediyordu da
  • putty serverı hangi komutla kapatabilirim ? server kilitlendi hiç bişey yapamıyorum
  • Arkadaşlar internetten full 1.5 indirdim ama 2 sorunum var
    1)bot dosyası kurulu ama bot atamıyorum
    2)oyundayken silah can vs. göstergeler yok nasl getirebilirim?
  • şu souna da değinssen iyi olurdu server a girerken invalid cd key hatası
  • bende sxe hata veriyor neuvemente felan sinir oluyorum
  • slmmm arkadaslar ben oynuyorum netten ounayamayan arkadaslara elimden geldiğince yardımcı olmaya caklışırımm..benim sorunum high pink diyor ve beni atıyo oyuna baslarken bazı oyunlarda ne bu pink yaa nsıl düşürecem bunu
  • saoL güsel payLasım..
  • arkadaşlar hilesiz serverlara nereden giricem açaba bunu bi yolu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stifflers -- 1 Mart 2008; 21:32:31 >
  • sxeli serverlara gir
  • sXe Injected v4.6
    nerden ındırıcez
  • arkadaşlar servera girerken bu hatayı veriyo sorunumu çözerseniz çok iyi olur arkadaşlar
  • her daim tşkler donanımhaber
  • evet arkadaslar internette oyun bu kadar kolay işte
  • arkadaşlar şimdi cs 1.5 e pod bot 2.5 kurdum

konsola giriyorum bi ekran çıkıyor yazı fln yazılıyor

oyuna nasıl gireceğim yada oraya birşey yazıp mı gireceğim bilmiyorum

yardımcı olursanız sevinirim
  • ya arkadaşlar ben bir server arıyorum cs 1.6 için sizide yalanlamak gibi olmasın ama 40 tane filan buluyorum forumlardan connect yazıp boşluk bırakıp ıpyi yapıştırıyorum entere basıyorum yarım saat bekledim gene olmadı lütfn yardım edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslansüleymanaslan

ya arkadaşlar ben bir server arıyorum cs 1.6 için sizide yalanlamak gibi olmasın ama 40 tane filan buluyorum forumlardan connect yazıp boşluk bırakıp ıpyi yapıştırıyorum entere basıyorum yarım saat bekledim gene olmadı lütfn yardım edin...

connect 212.175.19.197 yaz dene olmazsa Hallederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Man1acK_

quote:

Orjinalden alıntı: aslansüleymanaslan

ya arkadaşlar ben bir server arıyorum cs 1.6 için sizide yalanlamak gibi olmasın ama 40 tane filan buluyorum forumlardan connect yazıp boşluk bırakıp ıpyi yapıştırıyorum entere basıyorum yarım saat bekledim gene olmadı lütfn yardım edin...

connect 212.175.19.197 yaz dene olmazsa Hallederiz

ya arkadaş sağ olasın da gene olmadı ya!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslansüleymanaslan -- 22 Mart 2008; 13:27:25 >

• sxe hata veriyo oyunda yaw
  • arkdşlar bende Client.dll Hatası HL 1.1.1.0 uptade indirdim ama nereye kurcam şimdiden teşkürler
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.