bende 1.5 yüklü. internetten oyna diyorum. sonra half-life sürümü eski.update edilsinmi diyo. oyun kapanıyo sonra update etme yeri açılıyo.sonra bu çıkıyo;
Mükemmel Açıklamışsın Eline Sağlık
arkadaşlar lutfen yardımcı olun: 1.6 yukledim hersy gusel açılıo ama menudeki yazılar felan gozukmuo (örn: new game ) die bi yazı yok ortalıkta hayali giriorum. başlıkta V23,V26,V27 yukleyın hallolsun demiş ama yukledim hallolmadı plZ yardım edin
arkadaşlar ben half life ı ardından cs16full_v23b_v2_5 i kurdum ama nedense hangi server a tıklarsam tıklıyım invalid cd key diyor
amma velakin bundan bir laç gün öncesinde ik kurduktan sonra girdiğimde ,herhangi bir server a girdim ve takır takır oynadım, daha sonrasında history den aynı server a girmek istediğimde invalid cd key... ve şuanda sanırım tüm server lara aynı hatayı veriyor bu sorunun çözümünü bilen arkadaş var mı acaba ???
kimse yokmu arkadaşlar hani yardım
Muhteşem Olmuş
Yaf Map ı otomatik yüklemek için o kodları confige yas dion configi bilmeyen çok kiş vardır nerde o config nere yeazcaz o kodlarıı
eyw emeğe sayqıı !! warsa Cs de ws yapçak her zmn JoKe* !
msn verin ekliim ! her zmn fake aqarım
yaa kıl oldum cs1.6 v6 yı indirrdim ama kuramıyorum yüklemeye başlayınca şu hatayı veriyor..
Arkadaşlar Counter-Strike Source yükledim pc ye ve oyuna başlamadan önce herkesin yaptığı gibi görüntü ayarlarına bastım ve bitanesini seçtim ok dedim ve desteklemedi monitör karanlık bi sayfa çıkıyo artık ve silip tekrar yüklemeyi denedim yine yükledim sorun devam ediyo ne yapmalıyım yardımcı olursnız lütfen
arkadaslar..cs oynarken suzulme oluyor..acil yardım bekliyorum...elimdeki laptoptan cok daha dusuk bilgisayarda bile suzulmeden oynuyorum...bunda neden bole bişi oluyor..ayrıca fps en fazla 60-65 oluyor...ozellikler soyle:intel 2.0 ghz işlemci core2,ram 2ghz,harddisk 250,ekran kartı256+256 geforce 7300.....nasıl oluyorda ben cs de suzulme problemi yasıyorum..mouseyi ceviriyrum az bi zaman sonra dönüyor..delirmeme az kaldıACİL YARDIM
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
hamachiden classc hatası alıyorum daha önce regeditten bişey sil demiştiniz onuda ypatım olmadı yardım pls
arkadaslar..cs oynarken suzulme oluyor..acil yardım bekliyorum...elimdeki laptoptan cok daha dusuk bilgisayarda bile suzulmeden oynuyorum...bunda neden bole bişi oluyor..ayrıca fps en fazla 60-65 oluyor...ozellikler soyle:intel 2.0 ghz işlemci core2,ram 2ghz,harddisk 250,ekran kartı256+256 geforce 7300.....nasıl oluyorda ben cs de suzulme problemi yasıyorum..mouseyi ceviriyrum az bi zaman sonra dönüyor..delirmeme az kaldı ACİL YARDIM
YARDIM EDECEK KİMSE YOK MU ARKADASLAR
Arkadaşlar Counter-Strike Source yükledim pc ye ve oyuna başlamadan önce herkesin yaptığı gibi görüntü ayarlarına bastım ve bitanesini seçtim ok dedim ve desteklemedi monitör karanlık bi sayfa çıkıyo artık ve silip tekrar yüklemeyi denedim yine yükledim sorun devam ediyo ne yapmalıyım yardımcı olursnız lütfen
ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YOKMU LÜTFEN BİLENLER YAZABİLİRMİ İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
cs en son versiyonu hangisi arkadaşlar?
çok iyi
Konuyu açan arkadaşıma bir sorum olacak.Mapleri oto download etmesi için yazmamız gereken kodu nereye yazıcaz ben onu anlamadım.
Arkadaşlar ben cs zero yu netten nasıl oynayacam
arkadaşlar gfx.wad hatası geliyo. bunu nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaslar ben cs 1.6 yı sildim sonra geri yükledim nonsteamıda yükledikten sonra gfx.wad hatası karşıma çıktı bunu nasıl düzeltebilirm?