Bildirim
Counter Strike qörüntü sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
"qörüntü" nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
"qörüntü" nedir?
-
Tipik apaçi -
quote:
Orijinalden alıntı: 1337-Killa
Tipik apaçi
Adama g yerine q kullandı diye apaçi demişsin sende "o" yerine "0" kullanmışsın onu napucuk? -
O da apaçi -
hala counter damısınız ya.insanımız ileri değil geri gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: meto_baran
hala counter damısınız ya.insanımız ileri değil geri gidiyor
Counter Strike üzerinden sosyal tespit yaptın ya helal olsun diyorum. Merak etme o counter oynayanlar seni geri geri de geçerler. -
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=AaUSjLtG4aM
YİYORSA hepsini izle.Ama senin icin konusmak daha kolay.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
Orijinalden alıntı: 1337-Killa
Tipik apaçi
Adama g yerine q kullandı diye apaçi demişsin sende "o" yerine "0" kullanmışsın onu napucuk?
Evladım bir kere bilip bilmeden konuşmayın "1337" dili diye bir kavram var ve ben o kavramın içindeyim.Bu dilde harfler,alfabe yerine geçer.
ben genede reel'imde ve forum dilinde böyle şeyler kullanmam o bir nick sadece.Hadi bakıyım yoluna şimdibiliyordum bir kaç ileri zekalının çıkacağını fırsat kolluyorlar bana sataşmak için ama yemem.. ceza almıcam artık
o yüzden fazla ileri gitmiyorum bilesiniz
o yüzden haxor değilde hax0r.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 30 Mart 2010; 1:14:20 >
-
quote:
quote:
Counter Strike üzerinden sosyal tespit yaptın ya helal olsun diyorum. Merak etme o counter oynayanlar seni geri geri de geçerler.
işte senin gibiler yüzünden oluyor.merak etme sen bu kafayla da geri gidersin
-
quote:
doğru fx5500 le bad company 2 oynamak lazım aslında yanlış bizde -
quote:
quote:
quote:
Counter Strike üzerinden sosyal tespit yaptın ya helal olsun diyorum. Merak etme o counter oynayanlar seni geri geri de geçerler.
işte senin gibiler yüzünden oluyor.merak etme sen bu kafayla da geri gidersin
Kimsenin hangi oyunu oynayıp hangi oyunu oynamayacağına, insanların şahsi görüşlerine, hangi oyunu oynarken ne kadar eğlendiğine sen karışamazsın. Adam CS oynuyor ise bu onun tercihidir. Ya çok eğleniyordur. Ya arkadaşlarıyla zaman geçirmekten hoşlanıyordur. Belki BF gibi 5000 kişilik haritalarda oynamak istemiyordur. Kaldı ki CS gibi MP olarak oynanabilecek, gelmiş geçmiş en iyi yapımlardan birine laf etmek gariptir. Baktığınız zaman CS'ın satış ve oyunun oynanma rekoru daha kırılamadı. Hâlâ steam'dan oyunu alıp oynayan adamlar var. Zaten girip baktığında belki de bu kadar eski olupta hâlâ çok satan başka oyun göremezsin
Ayrıca oyun yapımcıları "Sanatorium" gibi bir başyapıt yapıyorlar da biz mi oynamıyoruz ? Ben o oyunu arada yükleyip tekrar ve tekrar oynarım. Çünkü o oyundaki duyguyu, yeni yapılan grafik basılan, sadece donanım firmalarına para kazandırmak dışında bir işlevi olmayan, oyuncuları sadece görüntüye boğan, içerik olarak hiçbirşeyi olmayan kısacası para kazanma amaçlı yapılan oyunları oynamaktansa eski oyunları tekrar tekrar oynamayı tercih ederimEğer bu yüzden ülke geri gidiyorsa bırak gitsin. Ülke bizim yüzümüzden değil sizin gibi dayatmacıların yüzünden geri gidiyor. Haberlere bakarsan ki bakıyorsundur zaten, ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Ben hâlâ yıllardır bıkmadan usanmadan Worms Armageddon oynuyorum. Bu kimi ilgilendirir ? Ya da bu beni geri kafalı mı yapar ? Yoksa sağda solda, her ay farkı olarak piyasaya sürülen, birbirinden farkı olmayan ekran kartı, işlemci, hdd yapan firmalara para kazandırmak mı bizi ileri götürür ?
Konu biraz saptı. Konuşursam daha nerelere giderim kimbilir
-
Sanal10.org TR CS 1.6 SERVER
212.146.163.88:27015
Bekleriz arkadaşlar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sanal10
Sanal10.org TR CS 1.6 SERVER
212.146.163.88:27015
Bekleriz arkadaşlar :)
Tam da yeri burası zaten. -
Benim Sorunum Cs Giriyo Ama Sxe Hata Veriyo Bide Bende Windows 7 War Bundan Kaynaklanıyo Olrabilir mi ???
Yardımmm......
-
quote:
Orijinalden alıntı: 309burak309
Benim Sorunum Cs Giriyo Ama Sxe Hata Veriyo Bide Bende Windows 7 War Bundan Kaynaklanıyo Olrabilir mi ???
Yardımmm......
İşletim sistemin 64 bit ise sxe çalışmaz. Eğer 32 bit ise aldığın hatayı söylersen yardımcı olabilirim. (Not defteri çıkıyosa not defterinde yazanları buraya yaz)
-
Konuyu Counter Strike bökümüne açarsan yardımcı olurlar -
beyler beleş adminlik veriyorum server 85.153.41.94 gelin adminlik beleş
msn : ugur_600_27_ @hotmail.com birleşik yazın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X