Şimdi Ara

Countermı Yoksa Oyunculukmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz arkadaşlarlada tartışıyoruz sürekli.Countermı yoksa oyunculukmu diye.Genelde oyunculuk kazanıyor ama bir zed vs kaylede noob bir kayle bile kolayca alabilir diye düşünüyorum zedi.Sizin düşünceleriniz neler?

• oyunculuk
  • Dün zed aldım karşıma kayle geldi bu adam şimdi baskıyı kurar dedim , ama ondan önce lv2 oldum ve w e q ların hepsine kafa attı ve ben dürttükten sonra q e yapmadı öyle saçma sapan geride oynadı ve ezildi.Counter da bir yere kadar adam kayle almış lanede nasıl davranacağından haberi yok.Golddu bi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Dün zed aldım karşıma kayle geldi bu adam şimdi baskıyı kurar dedim , ama ondan önce lv2 oldum ve w e q ların hepsine kafa attı ve ben dürttükten sonra q e yapmadı öyle saçma sapan geride oynadı ve ezildi.Counter da bir yere kadar adam kayle almış lanede nasıl davranacağından haberi yok.Golddu bi de.
    Counter'da mutlaka etkilidir Ama her konuda söylerim

Bu oyunda Playerlık kazanır

• quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Counter'da mutlaka etkilidir Ama her konuda söylerim

Bu oyunda Playerlık kazanır

Alıntıları Göster
    Her zaman dediğim gibi oyunculuk
  • Kesinlikle oyunculuk.
  • Oyunculuk, ornegin jax ile top lane de lee ye karsi hic yenilmedim, hard counter i olmasina ragmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safety First

Kesinlikle oyunculuk.
    Çoğunlukla oyunculuk.Zed Vlad,Dari Vlad,Zed Fizz,Jinx Sivir,Lee Wukong,Lee Khazix bunlar riskli sayılmaz.Fizz vs Ryze,Wukong vs Renekton gibi net counterlar var böyle zamanlarda olay jungle'a düşüyor.
  • oyuna ılk basladıgım zamanlarda talon almıstım bır el karsıma kassadın gelmıstı.takımdakıler aaa uu ıyısın hadı fılan derken oyunda kassadın benı ezmıstı mal gıbı kalmıstım. :D gercı run fılan yoktu bende ama yınede sonucta 1.counterım benı ezmıstı yanı oyunculuk dıyorum tabıkı..ama olumcul counter karsılasmalarıda oluyor tabıı... Ornek: malp ıle fıora bence..
  • Both
  • oyuna ılk basladıgım zamanlarda talon almıstım bır el karsıma kassadın gelmıstı.takımdakıler aaa uu ıyısın hadı fılan derken oyunda kassadın benı ezmıstı mal gıbı kalmıstım. :D gercı run fılan yoktu bende ama yınede sonucta 1.counterım benı ezmıstı yanı oyunculuk dıyorum tabıkı..ama olumcul counter karsılasmalarıda oluyor tabıı... Ornek: malp ıle fıora bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

Oyunculuk, ornegin jax ile top lane de lee ye karsi hic yenilmedim, hard counter i olmasina ragmen.

Çünkü hard counter'ı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrollee

quote:

Orijinalden alıntı: M 9

Oyunculuk, ornegin jax ile top lane de lee ye karsi hic yenilmedim, hard counter i olmasina ragmen.

Çünkü hard counter'ı değil.

Alıntıları Göster
    her türlü oyunculuk counter yapıp kazanamazsın bile eğer oyunculuğun varsa her şeyin üstünden gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Çoğunlukla oyunculuk.Zed Vlad,Dari Vlad,Zed Fizz,Jinx Sivir,Lee Wukong,Lee Khazix bunlar riskli sayılmaz.Fizz vs Ryze,Wukong vs Renekton gibi net counterlar var böyle zamanlarda olay jungle'a düşüyor.

Alıntıları Göster
    şimdi şöyle bir durum var mesela normal şartlarda iyi bildigin heroyla yenme olasılığın %70 olsun ct yiyince atıyorum %60 olur. karşısı oyuncugu iyiyse atıyorum %40-30 a düşer. oyunculugu kötüyse atıyorum %65 rakamları attım ama oyunculuk olasığı bence en fazla etkileyen faktör. %50-50 olsa şansınız counter atan adamın yenmesi %55 e yükselse hard coutner %60 olur oyunculuk iyiyse %70-80 laneyi der eder oyunculuk kötüyse %40 ihtimalle yenilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

şimdi şöyle bir durum var mesela normal şartlarda iyi bildigin heroyla yenme olasılığın %70 olsun ct yiyince atıyorum %60 olur. karşısı oyuncugu iyiyse atıyorum %40-30 a düşer. oyunculugu kötüyse atıyorum %65 rakamları attım ama oyunculuk olasığı bence en fazla etkileyen faktör. %50-50 olsa şansınız counter atan adamın yenmesi %55 e yükselse hard coutner %60 olur oyunculuk iyiyse %70-80 laneyi der eder oyunculuk kötüyse %40 ihtimalle yenilir.

Alıntıları Göster
    nidalee alam al karşıma bir şey gel

• Kesinlikle oyunculuk.Bir oyunda counterını ezerken başka bir oyunda ezilebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperenKaraçete

Kesinlikle oyunculuk.Bir oyunda counterını ezerken başka bir oyunda ezilebilirsin.
    Oyunculuk hocam bir zamanlar jaxla fioraya soloda yenilmiştim :(
  • Kesinlike oyunculuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferula

Kesinlike oyunculuk.
    snip al b rushla tamam oyun sizin

kesinlikle oyunculuk mekanikleri kullanmayı bilmiyorsan aldığın counterın bir önemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferula

Kesinlike oyunculuk.
    Jungler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.