Şimdi Ara

Countermı Yoksa Oyunculukmu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LLoncept

nidalee alam al karşıma bir şey gel

KAMON Zed alim gel
  • Oyunculuk daha önde bence ama counter olayının da etkisi yok denilemez.
  • Oyunculukda bir yere kadar dia seviyesindeki adamla bronze seviyesindekini karşılaştırırsan tabi counter bi işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

rakibi görür görmez counter çeken ile kassa banlanmayınca koşa koşa kassa alan adam arasında bi fark yok bana göre. şimdiye kadar ikisini yapanlarla bi' oyun bile kazanamadık.

Direk kassa pickledigim tüm oyunlari kazandim, karsima talon gelip safe oynadığım halde junglerin gerizekali olduğu durumlar hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: Charnux

quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Oyunculuğun ve pickin daha çok önemli olduğu match up lar olabilir.

Mesela Garen - Jayce eşleşmesinde pick oyunculuktan daha önemlidir. Tabi ki bir platinium Garen Bronze Jayce'yi yenebilir lane'de ama Bir Platinium Jayce Diamon Garen'i yenecektir. Junglerların her iki tarafa da eşit sayıda katkı yaptığını varsayıyorum. 1 lig hatta 2 lig farka kadar Jayce alır diye düşünüyorum.

Aynı şekilde Vlad Teemo eşleşmesinde de pick daha çok önemlidir. Bir eşleşmede de 1 - 1.5 lig farkta bile Vlad alır Teemoyu.

Ama mesela İrelia - Jax eşleşmesinde her ne kadar Jax, İrelia'nın counteri gözükse de burada oyunculuk daha önemlidir pickten. Diamond İrelia Plat Jax'i alır. Ya da Silver 1 irelia Silver 5 Jax'i alır gibi...

İyi oynayan bir İrelia isterse en hard counteri gelsin 1 lig aşşağısındaki oyuncuyu affetmez lane'de.

Darius - Kayle eşleşmesinde ise durum çok farklı olur. Bronze Darius Bronze Kayle'yi muhtemelen yenecektir her ne kadar Kayle Darius'un counteri olsa da. Bronze kayle Darius'a karşı nasıl oynaması gerektiğini bilimeyecektir. Darius'un E ranginden bihaberdir yada ultiyi zamanında basamaz kendisine vs...

Ama Plat Kayle (ki ne yaptığını bilen Darius'u counterlamayı bilen bir Kayledir artık bu) Diamond Darius'u alır gibi....

Oyunculuk ve lig hmm oks...

Bronzum ama çilingirlik oyuncuyum qnq her maç troll geliyor . Diamond'a hakkıyla çıkan bir adamın Plat bir adamdan daha fazla tecrübesi olduğunu düşünürsek tabi ki Diamond olan daha iyi bir oyuncu olacaktır (Eloboost ve Diamond görünümlü Silverlar dışında) .

Ya şimdi o adam bronz silver falan.

Hep onun takımına noob geliyor jungler buna hiç yardıma gelmiyor karşı takımın jungleri bunun lane inde capmlıyor. Ona rağmen laneden 5-0 ile çıkıyor.

Ama işte bu nooblar feederlar yok mu takımında...

Hep onlar yüzünden olmuyor bir türlü.

Bir gün şöyle bir Challenger ile teke tek çıksa gösterecek kim daha iyi oyuncu ama açmıyorlar ki işte önünü...

• Half life

• ikiside etkilidir ama oyunculuk daha baskındır

• oyunculuk

• Kesinlikle oyunculuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Dün zed aldım karşıma kayle geldi bu adam şimdi baskıyı kurar dedim , ama ondan önce lv2 oldum ve w e q ların hepsine kafa attı ve ben dürttükten sonra q e yapmadı öyle saçma sapan geride oynadı ve ezildi.Counter da bir yere kadar adam kayle almış lanede nasıl davranacağından haberi yok.Golddu bi de.

Lv2 oldun ve w e q kombosu yaptın hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 25 Şubat 2014; 11:45:46 >
  • İstisnalar hariç
     Countermı Yoksa Oyunculukmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Dün zed aldım karşıma kayle geldi bu adam şimdi baskıyı kurar dedim , ama ondan önce lv2 oldum ve w e q ların hepsine kafa attı ve ben dürttükten sonra q e yapmadı öyle saçma sapan geride oynadı ve ezildi.Counter da bir yere kadar adam kayle almış lanede nasıl davranacağından haberi yok.Golddu bi de.

Lv2 de w q yapıyordum 3 olur olmaz da w e q yapmaya başladım , illa her aşamayı yazmam mı gerekiyor kafan basmıyor mu lv2 de w e q yapılamayacağına ?

• BotRK
  • İyi olan Yorick kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

Oyunculuk, ornegin jax ile top lane de lee ye karsi hic yenilmedim, hard counter i olmasina ragmen.

+1

Duo girdiğim biri de Jax ile Yasuo ya karşı 0/11 oynuyodu.
  • quote:

nickini pm atta blocklıyım
  • Şöyle bişide var adam Counterlıyor ama lanede sürekli farm yapıyor, counterlıycaksan eğer adamı ona karşı lanede baya bi üstünlük kurup adamı farmda ve levelde baya geri bırakman gerekmelidir. sürekli base göndercen adamı böylece oyunda bir üstünlük kurarsınız.

Oyunculuk + Counterlamak pahabiçilmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Lv2 de w q yapıyordum 3 olur olmaz da w e q yapmaya başladım , illa her aşamayı yazmam mı gerekiyor kafan basmıyor mu lv2 de w e q yapılamayacağına ?

Senin yazmaya kafan basmadıktan sonra...

• tabikide oyunculuk
  • Hard counterlar haricinde oyunculuk diyebilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.