Şimdi Ara

Covid-19 Pozitifim. Atlatanlardan desteğe ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani eğer mideniz kaldırabilecekse elbette sarımsak , soğan türevi şeyler bolca tüketmek doğal antibiyotik etkisi olduğundan + vücut direncine ve bağışıklığa pozitif etkisi olduğundan tüketmek çok faydalı olacaktır. Ayrıca ben şahsen hem bunları tüketiyorum hemde eczaneden içinde C vitamini+çinko+propolis bulunan takviye vitamin/gıda tüketiyorum. Fiyatları gayet uygun(50-70 lira arası). Bunları da alıp tüketmeniz çok faydalı olacaktır bağışıklığı güçlendirmesi açısından. Rabbim bu hastalığa yakalanan herkese şifa versin inşallah.
  • muratveb kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Benim bir dizi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

Mide bulantısı dışında istifra ettiğiniz oldu mu?

İlk olarak ne zaman terslik hissettiniz ve ne zaman hastaneye gidip test yaptırdınız? 4 Ağustos'ta pozitif çıktı demişsiniz.

Hastane çalışanı olduğunuza göre çalıştığınız hastanede muayene olduğunuzu varsayıyorum. Bu teşhis için yattığınız hastane özel miydi devlet hastanesi miydi?

Hastaneyle bağlantılı olarak sorum bu muayene-test sonucunda bir ücret talep ediliyor mu? İlaçları eczaneden almaya gittiğimiz zaman?

Hastalığım iyileşti dediniz. Hastalığınızın negatif olduğuna dair 2. bir test yapıldı mı?

Tek mi yaşıyorsunuz yoksa ailenizle mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ailenizle yaşadığınızı farz ediyorum. Covid pozitif çıktığında diğer aile fertleri ne yaptı? Tek yaşıyorsanız bu soruyu dikkate almayın. Çok soru sordum kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

Yani eğer mideniz kaldırabilecekse elbette sarımsak , soğan türevi şeyler bolca tüketmek doğal antibiyotik etkisi olduğundan + vücut direncine ve bağışıklığa pozitif etkisi olduğundan tüketmek çok faydalı olacaktır. Ayrıca ben şahsen hem bunları tüketiyorum hemde eczaneden içinde C vitamini+çinko+propolis bulunan takviye vitamin/gıda tüketiyorum. Fiyatları gayet uygun(50-70 lira arası). Bunları da alıp tüketmeniz çok faydalı olacaktır bağışıklığı güçlendirmesi açısından. Rabbim bu hastalığa yakalanan herkese şifa versin inşallah.
    Eczanede 100 çeşit vitamin destekleri var, hangi marka iyi hangisinin içindekiler oran olarak daha fazla fikir verir misiniz?

• şu dönemde düğün yapandan da, o düğüne gidenden de ömür boyu uzak duracaksın.
    aklı başında, iqsu belirli bir düzeyin üstünde olan bir insanın yapmayacağı şeyler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasudba -- 27 Ağustos 2020; 23:24:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuasudba

şu dönemde düğün yapandan da, o düğüne gidenden de ömür boyu uzak duracaksın.
    aklı başında, iqsu belirli bir düzeyin üstünde olan bir insanın yapmayacağı şeyler bunlar.

Linkteki sözlük girdisi daha bugün yazıldı ve sıcağı sıcağına okudum. Suçsuz gariban insanların ölümüne sebep olduklarını fark ediyorlar mı acaba? Hiç utanma sıkılma belirtisi??? Korkunç...

• EuphoriA E kullanıcısına yanıt
    çok kötü çok. vatandaş kadar, sırf işine geldiği için yasak koymayan akp de suçlu.

keşke beni ve çevremi de etkilemese, müstehak diyeceğim ama ben bir şey yapmadım ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sabah bildigin pas türükürdüm. balgamda pemembesi idi. sonrasında devam etmedi ama tedirgidim.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sorularınıza tek tek cevap vermek isterim.
    Mide bulantısı dışında kusma..vs birşey yaşamadım. Bulantım maksimum 2 gün sürdü sonrasında geçti.

Terslik hissettemekten ziyade babam da benim gibi aynı hastanede çalışıyor. Önce o pozitif oldu. Sonra kız kardeşim oldu. Sonra oğlum ve ben oldum(Annem ve eşim Allahın bir mucizesidir belkide kapmadı. annemde kronik hastalık olduğundan evden çıkardık onu. Ama eşim içimizde maskesiz bizlere bakmasına rağmen virüs bulaşmadı. Not:ev üstündeyim. yani ailemle yaşıyorum). Belirti olarak boğaz ağrısı baş ağrısı sırt ağrısı(sırta bıçak saplanmış gibi geçmeyen bir ağrı) halsizlik yorgunluk kırgınlık şeklinde devam etti.

Özel hastanede değil de üniversite hastanesinde çalışıyoruz. Sabah test verdik.(PCR(korona) testi ücretsiz yapılmakta sigortalıysanız) Akşam 8de çıktı. Yatarak tedavi görmedim fakat ilk pozitif çıktığım gece 2:30 sularında fenalaştım ve ambulansla devlet hastanesine kaldırıldım.(kendi hastaneme götürmelerini talep ettim fakat ellerinde değilmiş. neresi kabul ederse oraya götürüyormuş 112 merkezi) Orada tomografim çekildi ve çok şükür akciğerimin temiz olduğunu , muhtemelen ciğerlerime virüsün inmediğini söyledi doktor bana.

İlaç konusunda da dediğim gibi acile kaldırıldığım gece Plaquenil(Hidroksiklorokin) tabletler doktorun yanında hazırlanmış şekilde duruyordu.(5*2 şeklinde) direkt sisteme ilacı işleyip bana ilaçlarımı eczaneye gitmeden kendileri verdi. Sigortam olduğundan herhangi bir ücret ödemiyoruz. Devlet karşılıyor bu ilacı(etken maddesi hidroksiklorokin)

Sonuç olarak evet . 2 test yaptırdım 1 gün arayla. İkisindede negatif geldi PCR sonucum. Ama hala tat ve koku tam olarak almıyorum. Ve hala zaman zaman öksürüğüm oluyor. Bunlarda normalmiş. Doktorum bunların bir kaç aya ancak geçeceğini söyledi.

Umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Rabbim herkese şifalar nasip etsin.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Vitamin takviyesi olarak aşağıda eklediğim resimdekini(YouPlus) kullanıyorum. Fiyat olarak eczaneden 54 liraya satın alıyorum. Öneririm.
    Covid-19 Pozitifim. Atlatanlardan desteğe ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

Merhaba. Vitamin takviyesi olarak aşağıda eklediğim resimdekini(YouPlus) kullanıyorum. Fiyat olarak eczaneden 54 liraya satın alıyorum. Öneririm.
    Selamlar, teşekkür ederim fikriniz için bugün eczaneden almaya gideceğim.

• muratveb kullanıcısına yanıt
    Epey açıklayıcı oldu. Cevabınız için teşekkürler. Tekrardan geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.