Şimdi Ara

Covid-19 test sonucum pozitif ne yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
5.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir fikrim yok. benim kadar elini yıkayan yoktur maskemi eldivenimide takarım belkide marketten aldığımız ürünlerden bulaştı onları bile yıkıyorduk halbuki... Bilerek bu konuyı açtım çünkü internette çok bilgi yok pozitif çıkınca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wmsnickers kullanıcısına yanıt
    İstanbuldaysan başakşehir devlete gidebilirsin değilsen korona test yapan devlet hastaneleri yaz bölgene göre gidebilirsin bence kesinlikle test yaptır kırgınlık varsa ateş var bence herkes test yapsın

• "hafif kırgınlık hafif ateş 37-37.3" bu belirtilerle test yapıyorlarmı ,ateşiniz hep bu seviyelerdemi kaldı ?
  • Geçmiş olsun. İyi olacaksınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun sonuclarınız kaç günde çıktı bir de nasıl haberdar oldunuz sms mi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

"hafif kırgınlık hafif ateş 37-37.3" bu belirtilerle test yapıyorlarmı ,ateşiniz hep bu seviyelerdemi kaldı ?
    Öncelikle konu sahibi arkadaşa büyük geçmiş olsun diyorum. Panik yapmayın, kendinizi korkutmayın. Forumda hastalığı atlatan bir arkadaş vardı isterseniz onla bi iletişime geçin, rahatlarsınız en azından. Benim 75 yaşındaki anneannemde geçirdi bu virüsü. Çok şükür evde şu an ve durumu gün geçtikçe çok iyiye gidiyor. Dengeli ve iyi beslenin, bol su için. Doktorun talimatlarına uyun. Çok çok yüksek ihtimalle sıkıntısız atlatacaksınız.

@texmo Şu anda başvurularda test şartları biraz daha esnetildi. Eskisi gibi bir yığılma olmadığı için elde de test olduğundan ufak belirtiler de olsa test yapılıyor sanırım.
  • Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 12 Mayıs 2020; 20:7:21 >
  • geçmiş olsun ,bu belirtiler genelde bu mevsimlerde hemen hemen herkeste olabiliyor ,ama 37 derece ustu ve hiç düşmeyen ates (3 gun ustu) oldugunda suphelenmek gerekir
  • HiddeN_Ra kullanıcısına yanıt
    Bülent Ertunçyoutube
    Bağışıklık Güçlendirici Leziz Baharat Karışımı
    https://www.youtube.com/watch?v=MDDe6wEYCzU

bundanda tuketın hocam artı takvıye gıda vıtamınlerı mutlaka alın
    Vitaminler.com
    One Up Beta-Glukan Kompleks 60 Kapsül - Beta Glukan
    https://www.vitaminler.com/urun/one-up-beta-glukan-kompleks-60-kapsul-13898

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

"hafif kırgınlık hafif ateş 37-37.3" bu belirtilerle test yapıyorlarmı ,ateşiniz hep bu seviyelerdemi kaldı ?
    Benim gittiğim devlet hastanesinde ateşim 36 çıktı hiç sorgulamıyorlar yapıyorlar kanın oksijen değerine bakıyırlar ateşinşze sonra çiğer filmi en sonda da sürüntü testi(ağızdan ve burundan test alıyorlar) e-nabızdan sonucunh görebiliyorsun 1 gün sonra çıktı sonucum

• quote:

Orijinalden alıntı: ManWolF

geçmiş olsun sonuclarınız kaç günde çıktı bir de nasıl haberdar oldunuz sms mi geldi
    1 gün sonra çıktı e-nabızdan görebiliyorsun

• Tekrar söylüyorum amacım bu hastalığa yakalananlara biraz yardımcı olur diye düşündüm oyüzden konu açtım morelim iyi eşimde bende iyiyiz lütfen sizde dikkat edin

• Karantinaya alınma falan öyle şeyler yok heralde artik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Karantinaya alınma falan öyle şeyler yok heralde artik?
    Evde karantinaya alıyorlar evden çıkmayın diyorlar bukadar

• Böyle gereksiz bir yoruma ne gerek vardı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam ben biraz korkuyorum da.

• Çok büyük geçmiş olsun. Umarım bir an önce atlatırsınız.
  • Hocam yaşlı değilsen kronik hastalığın yoksa grip gibi hatta daha azı şeklinde atlatıyorsun çevremde bir sürü atlatan var gerçekten korkmaya gerek yok bu kadar ölüm riski falam bunlar her an her şeyde var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiddeN_Ra kullanıcısına yanıt
    İnsanı bu düşündürüyor. İzole yaşayan biri nerden kapıyor cidden mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

İnsanı bu düşündürüyor. İzole yaşayan biri nerden kapıyor cidden mesele
    Bence birçok insana bulaşacak. Çünkü yediğimiz gıda da bile olabilir benceyediğimiz paket ürünlerden bulaştı, kimseylede göeüşmüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.