Şimdi Ara

Covid oldum süreç nasıl işleyecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam covid geçirenler derneği kursanıza, orada daha iyi konuşursunuz bunları :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aşılıyım, grip olunca daha beter hissediyordum kendimi bu rahat geçti. bu arada sana bulaşmadıysa evden çıkmıyorsun herhalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hastaligi gecirip iki hafta icinde tekrar yakalananlar var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Heryerde maskesiz normal işimi yaşantımı sürdürüyorum, çakma salgın olduğu için de hiçbirşey bulaşmıyor, 19.yy sağlık bilim belgelerini okuduğum için gerçek sağlığı da biliyor, uyguluyorum o yüzden gövdemde hiçbir hastalık başlaması bile sözkonusu olmuyor sen evde karantinada olduğum için bulaşmıyor diyorsun :) Not: Hiçbir aşı olmadım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    bu nasıl oluyo sağlıkçıların dediğine göre bağışıklık kazanıyoruz 2-3 ay bulaşmaz diyorlar

• hocam bi kere illa ki maske takıyorsundur, maske zorunluluğu olan yerlere almazlar seni, he ben markete manava gitmiyorum kendi butik bahçem var diyosan o ayrı :) onun haricinde ben dikkat etmeni tavsiye ediyorum belirti gösterirsen de git test yaptır ki insanlara bulaşmasını önlemiş olursun, test olmam diyosan hızlı tanı kiti al kendin yap

bana devlet 7.günden sonra test yapmadı ama insan içine girdiğim için bulaştırmayayım diye gittim özelde yaptırdım emin oldum

• Swonz kullanıcısına yanıt
    Omikrona yakalanan biri eger agir gecirmemisse kisa zamanda tekrar enfekte olabiliyor. Hafif vakalarda Omikrona karsi oek fazla antikor olusmuyor. Diger delta ve alfada ise birkez geciren tekrar yakalanmiyor. Bu durum Omikrona özel bundam sonraki varyantlar nasil olur bilemeyiz. Bu durum Amerikali arastirmacilar tarafindanda onaylandi. Cevremde canli ornekleri var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    hocam bi de sanki hafif geçirenler daha geç negatife dönüyor, ben çevremdekilere göre ağır geçirdim, belki 5.gün bile negatif çıkabilirdim 7-8 günde gittim özelde yaptırdım emin olmak için çünkü devlet yapmadı ve negatif çıktım

ama hafif geçiren bildiğim 3 kişi de 8.gün tekrar pozitif çıktı, bununla ilgili bir bilgi var mı? ben de çok ağır geçirdim sayılmaz ama boğazım çok kötüydü ve ilk 3 gün ateşim vardı kademeli düştü, onlar ise hiçbir şey hissetmiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.