Şimdi Ara

Covid sonrası yaşadığım kötü koku sorunu (parosmi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben covid geçirirken aşılar daha yoktu hocam kötü dönemde yakalandık. Sonsuza kadar sürmeyecek evet illa geçecek ama bu sürede insan çok yıpranıyor. Çünkü hayatın her alanında seni zorluyor.

Bir kaç örnek vereyim mesela günlük hayattan. Hadi yemek yemek zor gıdalar kokuyor onu geçtim. Dışarı çıkacaksın parfüm sıkıyorsun değişik kokuyor bozulmuş gibi. Arabayı ateşliyorum gezinmeye cıkıyorum dumanı bile değişik kokuyor. Tuvalete gidiyorum dışkım, idrarım değişik kokuyor. Yahu dışkımın orjinal kokusu daha iyidi. Hani hiç hayatta bunu diyeceğim aklıma gelmezdi dışkı yahu  

Akşam yatacan diş fırçalıyorsun macunun kokusu değişik mide bulandırıyor. Say say bitmez.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Bi de bana deseler 2 yıl sonra düzeliyor dişimi sıkıcam ama kimse bilmiyor kalıcı mı ne olacak belli değil sen araştırdın mı bu durumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt

Net birşey yok hocam ortada. Covide çözüm yok buna yapacak birşey yok diyor adamlar. Kimse bilemiyor tek çare beklemek.

1 yıldır hep mi aynı en ufak bi düzelme dahi yok mu? Yani 1 yıldır da en ufak bi iyileşme belirtisi de yokta hala aynıysa kalıcı gibi duruyor.

Benim 8-9 ay civarı oldu. Herhangi bir gelişme yok. Facebookta parosmi grubu var bu sıkıntıyı çekenlerin olduğu. 1 yıldan fazladır olanlarda var geçenlerde var.

Geçenlerde varsa sıkıntı yok o zaman hocam eğer 1 kişide bile düzelme olmasaydı geçmeseydi boku yedik derdim ama geçenler varsa en azından böyle bir ihtimal var demektir. Siz sigara alkol vs kullanıyor musunuz?

Sigara, alkol, asitli içecekler tüketmiyorum. Alkol nadir arkadaş ortamında falan.

Sence geçecek mi bu? 1 yıl da az değil.

• Bir tane kız vardı o da yediği içtiği her şeyin bok gibi koktuğunu söylüyordu.

Haberde okumuştum.

Dostum son durum nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Düzeldi hocam. 1 yıl gibi sürmüştür sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 3 Şubat 2023; 2:10:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yılı geçti çoğu şey iyi ama hala düzelmedi bende. Siz ne yaptınız ekstradan?

• Birşey yapmadım kendi geçti. Yumurtada ki kötü tat arada devam ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şu an düzelme olmuş olması lazım. Hiç mi gelişme olmadı?

• Geçen seneye göre daha iyiyim diyebilirim. Soğan, sarımsak hala tam olarak tadını alamıyorum kokuyor biraz. Yiyebiliyorum ama.

Toplam ne kadar oldu?

Kusura bakmayın cevap yazmayı unutmuşum size. Kasım 2020'de geçirmiştim covid o günden bugüne yani hemen hemen.

Kalıcı demek ki hocam

• Elden birşey gelmiyor hocam 2 seneyi geçti bu durum. Bu sorunu yaşayanlarda aynı genelde yüzde yüz düzelme olmadı çoğu kişide.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.