Şimdi Ara

cowon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: asan88

yaw yok simdi sole oluyor arkadas ta buradan gittigi icin zati buradaki fiyatları biliyor asagı yukarı arada bariz fark olması lazım ki getirelim burda gonul rahatlıgıyla satalım. ya da burada olmayan urunleri getirelim. simdi ben size zen vision m 800 ytlye satsam benden almazsınız gidersiniz garantili alırsınız. aynı sey uzun bir sure sattıgım h10 icin de gecerli tr satıs fiyatı 700 benim satıs fiyatım 285 ki ben 6gblık satıyorum trdekiler 5gb eh bole olunca talep de oluyor urunler de gidiyor. bir de işte her urunu buradakinden buyuk farkla getiremiyoruz orda da ucuz olacak ki ben burada ucuza satayım. kulaklık su an icin bir adet cx300 getirdim bi arkadas var lukewarm ona sozum var eger almazsa buradan yine satısını yapacagım. onun dısında mesela westone um1 kendiniz earphonesolutionstan alın. benim daha ucuza getirme imkanım yok yani ben daha ucuza getiriyorum da eh ustune bişi koymadan satmam :) o yuzden mesela su anda shure e2c ki kendim de kullanıyorum ona bakacagız. bulabilirsek ondan getirecegiz. bugun arkadas soledi bir adet zen vision m geliyor tabi gunrukte buyuk ihtimalle takılacak ama olsun takılmazsa buradan yine bir arkadasa satarız. en son iriver u10 geldi 1gb aklınızda olsun.

bu arada maniac1987 tesekkur ederim. guveninize layık kalmaya calısacagım her zmn.

Ya yok,öyle acil durumlarda filan.Mesela Koss KSC 75 modeli için ne diyorsun?Onlar hem çok ucuz,hem de getirirsen çok gider.Benden sana tavsiye Hem de millete tavsiye edecek kulaklığımız olur.Buraya getirince bir anlamı olmayacak ürünler için tabii ki amenna

Sonra Creative EP-630 var 19$ cık burada 2 katı.Onu getirebilirsen,yine köşe olursun Hem CX300 yerine tavsiye ederiz hem de arkadaşlar stok beklemek zorunda kalmaz

• asan88 koss ksc 75 getirtebilirsen ilk alan ben olurum.

bu kulaklık heafi da fiyat/perf oran olarak en iyi kulaklık diye geçiyo. çok merak ediyorum. $ 200 lık aletlerle kafa kafaya olduğu söyleniyo. alıp ldm+ a bağlıcam bakalım nasılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caferacer -- 27 Temmuz 2006; 10:26:23 >
  • Hayır önce ben alacağım Hehehe, biliyorum bende zamanında Koss kullandım(KSC55) gayet memnundum,taa ki sol sürücüsü patlayana kadar
  • ksc 75 icin arastırmalara baslandı ep 630 da gusel dogru diyorsunuz. bakalım bir sorduralım. nedir ne degildir. tavsiyeleriniz icin tesekkurler
  • Rica ederiz üstadım.Koss için araştırmana BURADAN başlayabilirsin.EP630 -CX300'ün aynısı zaten,ikisi de Japonya da aynı firmanın üretim bandından çıkıyor

Sen bir başla zaten,bütün hepsini ben alacağım.Gerisi gelir zaten

Bu arada KOSS'un diğer çok başarılı modelleri

PORTAPRO PX100'ün büyük rakibi olur kendisi.Tipi hakkında yorum almayalım lütfen

PRO4AAT Bu da ucuz fiyata sağlam kulaklıklarla kapışan bir model.

Tavsiyelerim devam edecek....

• bunların hepsini ben de kendime kulaklık alırken bakmıstım. özellikle PRO4AAT o fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. aynı sey ksc 75 icin de gecerli de işte kargosudur ıvırıdır zıvırıdır. yine bana gelmesi o ama zondaki fiyatının iki katını bulur. eh utune ben de bir iki bişi eklesem oldu mu sana bayaa bi para arkadasa sordum o buyuık ihtimale bulursa ya daha ucuza bulur ki o zmn getirtirim. ama daha ucuza bulamazsa urun kadar kargo parası odeyecvegim icin pek de bi mantıgı yok. biliyorsunuz her ne kadar arkadasım da gonderse eger acıp kontrol ederlerse ve 2 den fazla urun gorurlerse ayvayı yerim. o yuzden pahalı urunlerin kargosu urunlerin yanında pek bi fiyatmıs gibi durmuyor ama bu tip urunlerde urun kadar kargo parası oduyorsun o da yazık oluyor.
  • asan arkadaşımız gerçekten iyi bir insan yardımcı oluyor bu konularda aslında cowon filan getirse çok iyi olur
  • amazon.com ebay gibi sitelerde bulabilirsin fakat bu taşıma ücretleri nedir onu bilemem
    daha önce konu açılmıştı arama sayfasından bak istersen yurtdışından nasıl şartlarda geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan88

bunların hepsini ben de kendime kulaklık alırken bakmıstım. özellikle PRO4AAT o fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. aynı sey ksc 75 icin de gecerli de işte kargosudur ıvırıdır zıvırıdır. yine bana gelmesi o ama zondaki fiyatının iki katını bulur. eh utune ben de bir iki bişi eklesem oldu mu sana bayaa bi para arkadasa sordum o buyuık ihtimale bulursa ya daha ucuza bulur ki o zmn getirtirim. ama daha ucuza bulamazsa urun kadar kargo parası odeyecvegim icin pek de bi mantıgı yok. biliyorsunuz her ne kadar arkadasım da gonderse eger acıp kontrol ederlerse ve 2 den fazla urun gorurlerse ayvayı yerim. o yuzden pahalı urunlerin kargosu urunlerin yanında pek bi fiyatmıs gibi durmuyor ama bu tip urunlerde urun kadar kargo parası oduyorsun o da yazık oluyor.

ne yapabilirsin,her yeni gelen mp3 çalar ile bir ya da iki tane KSC 75 yollatırsan o zaman hem sorun olmaz hem de ucuza gelir bence.Arkadaşın göndersin üstüne gift yazıp fiyata 40$ dedin mi oh mis mis

Neyse hayırlısı olsun dostum İnş olur da biz de faydalanırız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.