Şimdi Ara

cowon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

umarım başlık açmamda sakınca yoktur.

• baslık acmanda sakınca yok tabi. turkiyede satısı yok cowon firmasının malesef. ancak yurtdısından getirtebilirsin. forumda bi kere biri satıyordu galiba ama cook uzun zmn once. bir de alısveris sitelerini işte gittigidiyor sahibinden felan buraları takip et bazen birileri getiriyor.
  • bulamazsın bulursanda almazsın
    çunku ben bı ara bı yerde rastladım adam ıkıncı el alete 900 ytl istiyodu oha dedım
  • eh ohaaaymıs ama cidden de ne o ole yaw hem ikinci el hem 900 yuh
  • arkadaşlar tebrik ederim herkesi. Sonunda bunu da başardık. Sayemizde foruma yeni girip de ilk başlığını açacak olan herkes ''acaba ne kadar tepki çekerim'' die çekinecek. Bu belki habire ''100 milyona mp3 player tavsiye'' die açılan başlıkların önüne geçecek ama, bu tarz forumda çok fazla gündeme gelmeyen konularda da insanlar tereddüte düşecek.

Arkadaşım bu başlığı ya da istediğin bi başlığı açmana((ahlak kuralları içinde)) bizim her hangi bi onay vermemiz haddimiz değil. Tabi ki aramaya girip cowon yazsan sorunun cevabını bulabilirdin. Ama daha öncede söyledim bunu; her şeyi arayacaksak bu foruma ne gerek var ki. Google da zaten her şey var.

Cowon Türkiye'de satılmıyor. Belki bunun da sebebi yurt dışında bile fiyatlarının biraz daha pahalı olmasıdır.
  • Arkadaşlar ses kalitesi en iyi olan player olrak geçiyor heryerde cowonlar ve kullananlaın yorumlarıda bu yönde gerçektende cihaz hakkaten kaliteli ahh birileri getirsede alsak newegg'de 20 gblık olan modeli 225 dolar cokda pahalı değil aslında birsürü format destekliyor

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855603821

• çok teşekkürler cevaplarınız için,baya heveslenmiştim ama anlaşılan bir süre daha gelmiyecek Türkiye'ye
    bu arada forumda arama yaptırdım ama benim soruma net cevap olabilecek bişeye rastlamadım.yurtdışı lafları geçiyordu ama emin olmak istedim.ben mutlaka arama yaparım,bu forumda az postumun olmasının sebebide budur zaten,çünkü cevap bulamadığım çok az konu oldu.
    2.el siteleri dediğiniz gibi pahalı oluyor yada güven vermiyor.en azından ben eski kafa takılıyorum hala.
    bu durumda bizde iriver e yönelcez tekrar.
    herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser ie800
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • madema lacaksınız getireyim hemen ehehehehhe
  • bence garantısız o alet alınmaz elınde kalır
    ses kalitesı olarak ta h320 le başbaşa gittiğini söyluyorlardı ama zen vıson m cıkınca ona cok güzel dedıler tabıkı cowon dınlemedım vısıon m de
    ama ben cowon un tıpıne hastayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan88

madema lacaksınız getireyim hemen ehehehehhe

Dostum sana bir şey sormak istiyorum,sen bu cihazları nasıl getiriyorsun?U.S ten herhalde?Anlaşmalı olduğun bir yer filan mı var?Merak ettim
  • ehehehehehe herkes ediyor herkese bir acıklama yapayım o zmn arkadasım var orda nasıl oluyor ben de bilmiorum ama o bulup bana gonderiyor. ben de burda ustune cuzi miktarlar koyup size kazandırıyorum. zaten bakarsan zorda kalmadıkca forum dısına ilan vermiyorum. maksat forumdaki arkadaslarımız yararlansın bu gusel fiyatlardan.
  • quote:

ehehehehehe herkes ediyor herkese bir acıklama yapayım o zmn arkadasım var orda nasıl oluyor ben de bilmiorum ama o bulup bana gonderiyor. ben de burda ustune cuzi miktarlar koyup size kazandırıyorum. zaten bakarsan zorda kalmadıkca forum dısına ilan vermiyorum. maksat forumdaki arkadaslarımız yararlansın bu gusel fiyatlardan.

asanı takip edıyorum sözünün eri cocuk param olupta öle alma ıkmanın olsa gözümü kırpmadan sölerim asana
    bayagıdır takıp edıyorum benden 10 üstünden 10 aldı
  • valla asan bizim yurt dışı ile olan tek bağlantımız :)
    h320 için kumanda getirtebilseydi keşke :)
  • kujeste cok yakında alıyorum kulaklıgı ama metan cx300 ü 63 ytlden satıyomus senın panasonıce göre ucuz yanı
    bu arada senınkı iyi bass verıyomu

herkes öle soruyo bende soruyum dedım
    benım asıl ögrenmek ıstedıgım sey ızolasyon nasıl bıde seslerın berraklığı nasıl?
    yanı tizler çatlıyomu
    mesela dooom metal türündekı arkadan fondakı muzıkler cogu kulaklıkla duyulmuyo
  • quote:

ehehehehehe herkes ediyor herkese bir acıklama yapayım o zmn arkadasım var orda nasıl oluyor ben de bilmiorum ama o bulup bana gonderiyor. ben de burda ustune cuzi miktarlar koyup size kazandırıyorum. zaten bakarsan zorda kalmadıkca forum dısına ilan vermiyorum. maksat forumdaki arkadaslarımız yararlansın bu gusel fiyatlardan.

Hehehe nasıl bilmiyorsun abi Cihazlar kendi kendine yollara düşmüyor herhalde Peki arkadaşından kulaklık filan isteyebilir miyiz?Yani sen getirip burada satar mısın öyle sorayım

• valla en doom autumnblaze dinlemiştim sanırım. yazın dinleyemiyorum sıcaktan :D edit:ya rapture dinlemiştim sanırım bak :) çok güzeldi ya. yani rapture güzel tabi de ,ses kalitesini diyorum burda :)
    ben memnunum , çatlama falan yok. aradaki 17 ytl lik fark da uzatma kablosu , taşıma kesesi ve teknosa kazığı olarak dağılıyor sanırım
    uzatma kablosu bağlantısı biraz ağırlık yapıyor,benim gibi j tipi kulaklarda sorun çekiyosan bira sorun o. sol kulağımdan çıkıyo yolda yürürken bazen.
    sonuç olarak kaydı kötüyse kötü duyuluyor ,güzelse çok güzel duyuluyor :)
    izolasyonu ilk izolasyonlu kulaklığım olduğundan ultra , über. çok mutluyum izolasyondan.
    biryerlerden h320 kumandası bulsam uzatma kablosuz olarak lullanacam kulağımdan da düşmeyecek. pörfek olurdu vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 27 Temmuz 2006; 0:45:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

valla en doom autumnblaze dinlemiştim sanırım. yazın dinleyemiyorum sıcaktan :D edit:ya rapture dinlemiştim sanırım bak :) çok güzeldi ya. yani rapture güzel tabi de ,ses kalitesini diyorum burda :)
    ben memnunum , çatlama falan yok. aradaki 17 ytl lik fark da uzatma kablosu , taşıma kesesi ve teknosa kazığı olarak dağılıyor sanırım
    uzatma kablosu bağlantısı biraz ağırlık yapıyor,benim gibi j tipi kulaklarda sorun çekiyosan bira sorun o. sol kulağımdan çıkıyo yolda yürürken bazen.
    sonuç olarak kaydı kötüyse kötü duyuluyor ,güzelse çok güzel duyuluyor :)
    izolasyonu ilk izolasyonlu kulaklığım olduğundan ultra , über. çok mutluyum izolasyondan.
    biryerlerden h320 kumandası bulsam uzatma kablosuz olarak lullanacam kulağımdan da düşmeyecek. pörfek olurdu vallahi.

ya hep uzatma kablosu dıyosun kulaklıklar kısamı ki?
    bu arada sennheıser cogu kulaklıgının kablosu enseden gecirilip
    hıc görmedım ama cx300 de öle dıyolar o yüzden onun kulaktan düşme sansı sıfır
    ama mx serılerınde kablo kısaydı acaba cx300 de nasıl?

• quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

quote:

Hehehe nasıl bilmiyorsun abi Cihazlar kendi kendine yollara düşmüyor herhalde Peki arkadaşından kulaklık filan isteyebilir miyiz?Yani sen getirip burada satar mısın öyle sorayım

yaw yok simdi sole oluyor arkadas ta buradan gittigi icin zati buradaki fiyatları biliyor asagı yukarı arada bariz fark olması lazım ki getirelim burda gonul rahatlıgıyla satalım. ya da burada olmayan urunleri getirelim. simdi ben size zen vision m 800 ytlye satsam benden almazsınız gidersiniz garantili alırsınız. aynı sey uzun bir sure sattıgım h10 icin de gecerli tr satıs fiyatı 700 benim satıs fiyatım 285 ki ben 6gblık satıyorum trdekiler 5gb eh bole olunca talep de oluyor urunler de gidiyor. bir de işte her urunu buradakinden buyuk farkla getiremiyoruz orda da ucuz olacak ki ben burada ucuza satayım. kulaklık su an icin bir adet cx300 getirdim bi arkadas var lukewarm ona sozum var eger almazsa buradan yine satısını yapacagım. onun dısında mesela westone um1 kendiniz earphonesolutionstan alın. benim daha ucuza getirme imkanım yok yani ben daha ucuza getiriyorum da eh ustune bişi koymadan satmam :) o yuzden mesela su anda shure e2c ki kendim de kullanıyorum ona bakacagız. bulabilirsek ondan getirecegiz. bugun arkadas soledi bir adet zen vision m geliyor tabi gunrukte buyuk ihtimalle takılacak ama olsun takılmazsa buradan yine bir arkadasa satarız. en son iriver u10 geldi 1gb aklınızda olsun.

bu arada maniac1987 tesekkur ederim. guveninize layık kalmaya calısacagım her zmn.

• shuree2cyi getirebilirisn bence,usade çok ucuza bulunuyor,buradakinin yarı fiyatına bile satsan kar edersin heralde.Ayrıca asan t10nun 1gblığı yokmu yaw,getirsene ondanda.
  • var da ucuza yokh. bakalım ondan da bulursak alırız direk :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.