Arkadaşlar merhaba; COWON A2 modeli için silikon taşıma kılıfı, kumanda nereden alabilirim acaba? Ayrıca ben şuan yedek bir pil alsam bana bir yararı olurmu? Alsam bir kaç sene sonra taktırabilecek bir yer bulabilirmiyim? Size bir cowon a2 pili ort. kaç sene gider? Kusura bakmayın belki saçma sorular sordum ancak yardımcı olursanız çok sevinirim.
kumandayı ben panatel den almıştım zincirlikuyu daki yakınsan oradan alabilirsin yoksa satan internet siteleri var link verebilirim ama oradan almadığım için site hakkında bir yorum yapamam a2 için aksesuar bulamazsın silikon taşıma klıfı gibi sadece ekranı koruması için jelatin var a2 nin pili dahilidir yani çıkartıp takamazsın o yüzden yeni bir tane almanın hiçbir yararı olmaz pil artık iyice zayıflarsa eğer türkiyeden aldıysan panatel e götürürsen onlar pil değişim işlemini hallederler ama uzun süre sorunsuz kullanırsın zaten
Yardımların için teşekkürler..Ben ürünü türkiye'den almadım.2.el bir ürün ancak amerikadan alınmış. Pil konusundada bir kaç sene sonra bulamama gibi bir sorun yaşamam heralde o yüzden alsammı diye sordum ancak gerek olmadığını anladım.Teşekkür ederim.