cowon a2 bozuldu. bilgisayardan veri almak için usb ile bağlantı yaptım. bataryası az olduğu için bağlantı sağlanmadı. biraz usb ile bilgisayara bağlı kaldı makina... sonra aldım şarj etmek için ama herhangi bir yaşam belirtisi yoktu. şarja bağlıyorum ışığı falan yanmıyor. ne yapacağım yardımcı olurmusunuz. tamir için kime götüreceğimi bilmiyorum. herhangi biryere götürüp daha kötü olmasınıda istemiyorum...
ACİL YARDIM LÜTFEN..
Arkadaşlar bu tip sorunlar genellikle usb kablosundan kaynaklanıyor.. Nasıl kulaklık kablosu bıozulup ses kesiliyorsa;usb kablosunda da kopukluklar ve temassızlıklar olabiliyor.. Tamiri düşünmeden evvel ilk önce başka bir usb kablosu alıp,tekrar deneyin.. Bu tip kaliteli cihazlar düşürmedikten ve rutubet almadan kolay kolay bozulmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Arkadaşlar bu tip sorunlar genellikle usb kablosundan kaynaklanıyor.. Nasıl kulaklık kablosu bıozulup ses kesiliyorsa;usb kablosunda da kopukluklar ve temassızlıklar olabiliyor.. Tamiri düşünmeden evvel ilk önce başka bir usb kablosu alıp,tekrar deneyin.. Bu tip kaliteli cihazlar düşürmedikten ve rutubet almadan kolay kolay bozulmaz..
selam. foruma bırakamadım msj sanırım bi arızam var. cowon tamir için yer sormuşsunuz. ben de önceden araştırmıştım da cowon a3 alıcağım için. panatel garantisiz olanlara dokunmuyor bile. ama bu firma oradana ayrılmış ve artık yurt dışı cihazlara bakıyor. bu telefonları forumda arıza iin yazdığın yere kopyalarsan iyi olur.
fuct up kid isimli arkadaş bu mesajı atmış bana.....
biliyormusunuz bu firmayı güvenilirmi....
görüşeniniz varmı...
daha kötü yapmasınlar
quote:
Orijinalden alıntı: bstsecret
selam. foruma bırakamadım msj sanırım bi arızam var. cowon tamir için yer sormuşsunuz. ben de önceden araştırmıştım da cowon a3 alıcağım için. panatel garantisiz olanlara dokunmuyor bile. ama bu firma oradana ayrılmış ve artık yurt dışı cihazlara bakıyor. bu telefonları forumda arıza iin yazdığın yere kopyalarsan iyi olur.
görüşeniniz varmı...
daha kötü yapmasınlar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bstsecret
görüşeniniz varmı...
daha kötü yapmasınlar
Ben Enes Elektronik'e A2'mi şarj olmuyor diye verdim, söylene 120YTL'lik masrafı ödeyip cihazı aldım. Artık şarj oluyor ama 16 milyon renk gösterebilen ekran 16 ya da 256 renk gibi; herşey pastel boyayla çizilmiş gibi ekranda. Bir haftadır Enes beyde ancak yapılamıyor. Bilginize..
Ne demek istediğimi anlatmakta aşağıdaki örnek yardımcı olacaktır
16-renk resim
16milyon-renk resim
quote:
Orijinalden alıntı: sparhawkisme
quote:
Orjinalden alıntı: bstsecret
görüşeniniz varmı...
daha kötü yapmasınlar
Ben Enes Elektronik'e A2'mi şarj olmuyor diye verdim, söylene 120YTL'lik masrafı ödeyip cihazı aldım. Artık şarj oluyor ama 16 milyon renk gösterebilen ekran 16 ya da 256 renk gibi; herşey pastel boyayla çizilmiş gibi ekranda. Bir haftadır Enes beyde ancak yapılamıyor. Bilginize..
Ne demek istediğimi anlatmakta aşağıdaki örnek yardımcı olacaktır
16-renk resim
16milyon-renk resim
Alıntıları Göster
ben dün yolladım a2'yi şimdi enes beyde... bilemiyorum sonuç nasıl olacak...
quote:
ben dün yolladım a2'yi şimdi enes beyde... bilemiyorum sonuç nasıl olacak...
Alıntıları Göster
zaten önceden anlaşmalı cowon servisiymiş ayrılınca şimdi yapıyorlar işte öyle. yani orjinal servisi gibi düşün.yukarıdaki gibi bir arıza olur mu bilmiyorum ama ilgileniceklerdir yani.
quote:
Orijinalden alıntı: fuct up kid
zaten önceden anlaşmalı cowon servisiymiş ayrılınca şimdi yapıyorlar işte öyle. yani orjinal servisi gibi düşün.yukarıdaki gibi bir arıza olur mu bilmiyorum ama ilgileniceklerdir yani.
Alıntıları Göster
120ytl verip tamir olduğunu sanmak ama tamir(!) sonrası sağlam ekranın bozulduğunu görmek pek hoş bir süpriz olmuyor. Hem cebimden para çıktı hem de A2'de şimdi daha büyük bir arıza var. Herkesin günahı boynuna ama üzüldüm; kolay para kazanmıyoruz..
120ytl verip tamir olduğunu sanmak ama tamir(!) sonrası sağlam ekranın bozulduğunu görmek pek hoş bir süpriz olmuyor. Hem cebimden para çıktı hem de A2'de şimdi daha büyük bir arıza var. Herkesin günahı boynuna ama üzüldüm; kolay para kazanmıyoruz..
Alıntıları Göster
alırken neden kontrol etmedin? ekranı değiştirmedikleri ne malum
quote:
Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma
alırken neden kontrol etmedin? ekranı değiştirmedikleri ne malum
Alıntıları Göster
Cihazı teslim alırken şarj olup olmadığına baktım, bir de açıp kapadım. Açılış ve menü ekranında sorun belli olmuyor çünkü açılış ekranı 256-renkli bir grafik. Zaten cihazın şarj olduğunu görünce çok sevinmiştim, teşekkür edip çıktım. Ancak gece geç vakit bir film seyredeyim dedim işte o zaman daha filmin ilk birkaç sn'sinde olay ortaya çıktı. Dediğim gibi, herkesin günehı kendine, aklıma kötü şeyler/art niyet getirmek istemiyorum ama çok üzüldüm..
quote:
Cihazı teslim alırken şarj olup olmadığına baktım, bir de açıp kapadım. Açılış ve menü ekranında sorun belli olmuyor çünkü açılış ekranı 256-renkli bir grafik. Zaten cihazın şarj olduğunu görünce çok sevinmiştim, teşekkür edip çıktım. Ancak gece geç vakit bir film seyredeyim dedim işte o zaman daha filmin ilk birkaç sn'sinde olay ortaya çıktı. Dediğim gibi, herkesin günehı kendine, aklıma kötü şeyler/art niyet getirmek istemiyorum ama çok üzüldüm..
Alıntıları Göster
umarım benim a2'nin başına böyle birşey gelmez...
quote:
umarım benim a2'nin başına böyle birşey gelmez...
Alıntıları Göster
e geri dönüp böyle böyle oldu deseydin bu senin en dogal hakkın,bir ekran öyle göstermez bence,ekran bozuk da değil ki,bozuk olsa hiç göstermemesi lazım,yazılımsal bir sorunu olabilir belki, ama bu olay senin tamiirinden sonra olduguna göre aldıgın yere götür bence
quote:
e geri dönüp böyle böyle oldu deseydin bu senin en dogal hakkın,bir ekran öyle göstermez bence,ekran bozuk da değil ki,bozuk olsa hiç göstermemesi lazım,yazılımsal bir sorunu olabilir belki, ama bu olay senin tamiirinden sonra olduguna göre aldıgın yere götür bence
Alıntıları Göster
http://www.support.live.com adresine yazın derdinizi diyor, ayrıca tekrar diyorum bosuna kasma arkadasın mahkemelik bir mevzusu vardı ve silinen maillerin geri gelmesi gerekiyordu,o kadar ugrastı olumsuz yanıt aldı
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bisquit
Henüz almadım, hala Enes Elektronik'te cihaz..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bisquit
Henüz almadım, hala Enes Elektronik'te cihaz..
Alıntıları Göster
Geçen Cuma A2'yi aldıma ama malesef ekran hala bozuk; bu şekilde kullanacağım artık :-(
Film seyretmek bu ekranla pek hoş değil ama müzik dinlemek, TV'den kayıt, TV'den seyretme konularında hala tam kapasite olması sevindirici.
Cihazınızı servisten alırken ekranını, şarjını, mikrofonunu, vb aklınıza gelen herşeyini kontrol edinki benim durumuma düşmeyin arkadaşlar..
quote:
Geçen Cuma A2'yi aldıma ama malesef ekran hala bozuk; bu şekilde kullanacağım artık :-(
Film seyretmek bu ekranla pek hoş değil ama müzik dinlemek, TV'den kayıt, TV'den seyretme konularında hala tam kapasite olması sevindirici.
Cihazınızı servisten alırken ekranını, şarjını, mikrofonunu, vb aklınıza gelen herşeyini kontrol edinki benim durumuma düşmeyin arkadaşlar..
Alıntıları Göster
çok korktum sen böyle yazınca.... offf ya bizimki de böyle olursa..
quote:
çok korktum sen böyle yazınca.... offf ya bizimki de böyle olursa..
Alıntıları Göster
merak etme bir şey olacağını zannetmiyorum ben..
quote:
Orijinalden alıntı: fuct up kid
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fuct up kid
ben de verirken "zannetmiyordum" ama kazın ayağı öyle olmadı
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: fuct up kid
ben de verirken "zannetmiyordum" ama kazın ayağı öyle olmadı
Alıntıları Göster
Tamamda, sana ne söylediler? Eğer bu işi yapamıyorlarsa, paranı iade etmeleri geekiyordu ? İade alabildin mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
Tamamda, sana ne söylediler? Eğer bu işi yapamıyorlarsa, paranı iade etmeleri geekiyordu ? İade alabildin mi ?
Alıntıları Göster
Servise teslim nedeni --> şarj olmuyor Servisten teslim alırken --> şarj problemi giderildi + 120YTL verildi ancak sonrasında ekran bozuldu
Para iadesi malesef söz konusu olmadı arkadaşım..
quote:
Servise teslim nedeni --> şarj olmuyor Servisten teslim alırken --> şarj problemi giderildi + 120YTL verildi ancak sonrasında ekran bozuldu
Para iadesi malesef söz konusu olmadı arkadaşım..
Alıntıları Göster
içimi kararttınız ben umutsuzlanmaya başladım.. enes beyi arayacağım....