Şimdi Ara

Cowon C2 vs. Sony Nwz-A864

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet üzerinde ve forumda olsun birçok sitede araştırma yaptim ve son olarak iki cihaz arasinda kaldim.Daha çok psychadelic trance,progressive trance ve progressive house tarzinda müzikler dinliyorum.Bununla birlikte Cks70‘e eşlik edebilecek bir mp3 player secimi yapmak istiyorum.

Benim için önemli olan sesin berraklığı ve sahnesinin geniş olmasi daha çok akustik önem veriyorum.Basslarında orta-yüksek seviyesinde olmasinin da yeterli olacağini düşünüyorum.

• CKs70 ile A864 daha da uyumlu olur. C2'nin bass'ları sert gelebilir.
  • Öncelikle yardimlariniz için teşekkürler, Sony tavsiye etmiş olmaniz beni mutlu etti.Eğer Cowon olsaydi temin etme aşamasinda sorun olusabilirdi.Sizden birsey daha isteyeceğim forumda a864 veya a844 (16 gb modeller de olabilir) satan güvenilir, alisveris yapabilecegim biri varmidir bu konuda yardimci olabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakalps

Öncelikle yardimlariniz için teşekkürler, Sony tavsiye etmiş olmaniz beni mutlu etti.Eğer Cowon olsaydi temin etme aşamasinda sorun olusabilirdi.Sizden birsey daha isteyeceğim forumda a864 veya a844 (16 gb modeller de olabilir) satan güvenilir, alisveris yapabilecegim biri varmidir bu konuda yardimci olabilirmisiniz.

Denk gelmedim ben o modele.

A845 satan biri vardı A845 inceleme konusunda.

"infinityman" nickli eleman da X1050 satıyordu uygun fiyata. Alternatif olarak ona bakabilirsin. Ses olarak aynılar bildiğim kadarıyla. Yanılıyorsam da birazdan düzeltirler zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.