Şimdi Ara

cowon d2 de ekolayzer ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir bass ses hastası olarak cowon d2 nin ekolayzer ayarlarından hiç memnun değilim.kurcalayanlar gormuslerdir,en alt band ayarı olarak 80Hz ayar mevcut bunu değiştirme (daha da aşağı çekme)imkanımız varmı?(ben bulamadım çünkü).şahsen şu anda d2 imden yavaş yavaş soğuyorum.Tamam çok güzel cihaz sesi de iyi fakat benim ilk cihazım iriver h10 un bass konusunda yanına bile yaklaşamadığı kanısındayım.ekolayzer konusunda benim gibi düşünen arkadaşları bekliyorum...

• fw 2.40 ve üzerinden sonra equalizer frekans aralığını değiştirebilirsin
  • en asagi 80Hz e initor.beni tatmin edecek frekans 60hz ve altı...
  • Yapma bunuuuu..Bass en çok önem verdiğim şeydir. D2 almaya kararlıyım. Caydırıcan beni yahu.. F2 de 60hz şimdi baktım da..
  • kesinlikle 80hz in altına düşmüyor..heryolu denedim.bilen arkadasimiz varsa yazarsa buraya memnun olurum...
  • bass ı arttıramıyorsan tizz i azaltmayı dene
  • her yolu denedim iriver kadar olamıyor...:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cowon D2 SD Kart Desteği
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • git aç trubass 10 yap ı bass manyağıysan kardeşim niye çamur atıyon d2 ye anlamıyom ya
  • ben anlatamıyorum galiba derdimi güsel arkadasim..bastan kastım 60hz ve altı bilmiyosan gito oku sonra gel burda truu bastan bahset okk mii??
  • dostum aynı sıkıntı bendede var yaa,benimde hiç hoşuma gitmedi bas,diğer sesler mükemmel ama bas çok zayıf kalıo
    kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum ben belki düzelir o şekilde birazda olsa:)
    quote:

Orjinalden alıntı: afrodisiac

ben anlatamıyorum galiba derdimi güsel arkadasim..bastan kastım 60hz ve altı bilmiyosan gito oku sonra gel burda truu bastan bahset okk mii??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifcan33 -- 15 Eylül 2008; 8:32:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.