Şimdi Ara

cowon d2 için kulaklık karar veremedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç gitmez ben samsungu3den cowond2ye geçtiğimde direk hayal kırıklığıydı o aralar elimde ep630 vardı,cx 200 alın 65 liraya ep630 almayın derim ben sadece bass duyarsınız(cx 300 ile de).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 6 Nisan 2009; 18:53:36 >
  • hocam 200 lirayı geçmeyecek şekilde bir kulaklık önerirmisiniz kulakiçi olursa iyi olur
  • yurtiçi ise cx 200 alın 65 liraya,o kadar para vermeyin türkiye garantili kulaklıklara
    ama yurtdışı için bir çok alternatif var ebay sayesinde,ben nuforce ne-7m öneririm size,55 dolara var ebayda kargo dahil 66 ya geliyor ayrıca amazon.com da yolluyor türkiyeye bir arkadaş siparişini verdi forumdan amazon üzerinden de 68 dolara denk geliyor,head-fi de bir çok karşılatırması yapıldı kullananlar çok memnun.115 lira diyelim açıkçası 200 liraya kadar yurtdışında da fazla alternatif yok,westone um1 olabilir ama önermiyorum v moda vibe de düşünülebilir.ama bütçeyi biraz daha arttırabilirim diyorsanız 250 300 arası phonak audeo da öneririm..
  • akg k324p bu nasıl olur cowon d2 ye incelemenizde gördüm kulakiçi bunuda tercih edebilirmiyim
    edit:ekleme
    http://forum.donanimhaber.com/m_30307920/tm.htm
    burdaki kulaklıklardan kulakiçi olanlardan iyi tavsiye edebileceğiniz varmıdır akgk324p de var burada
    shure se110 nasıldır uyarmı cowona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 6 Nisan 2009; 19:14:31 >
  • o kadar fiyat farkına değmez türkiyeden,ben yurtdışından arkadaşa getirtmiştim.eğer tam anlamıyla tatmin olmak istiyorsanız nuforcea yönelin bence.akg türkiye piyasa fiyatını haketmiyor,ben almanyadan getirttim ama kötü değil video performansı da çok iyi ;en etkileyici yanı sennheiser ile aralarında mid ve tiz rengi çok farklı.
  • arkadaşlar bende de cowon d2 var. galiba tek sony kulaklık kullanan benim. sizce yeterli mi? çünkü bazen baslarda tısslama oluyor gibi geldi.. ne tavsiye edersiniz? bu arada bütçem 20-25 tl arasında ancak
  • mx 160 ya da mx 360 hangisini bulursan onu al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

o kadar fiyat farkına değmez türkiyeden,ben yurtdışından arkadaşa getirtmiştim.eğer tam anlamıyla tatmin olmak istiyorsanız nuforcea yönelin bence.akg türkiye piyasa fiyatını haketmiyor,ben almanyadan getirttim ama kötü değil video performansı da çok iyi ;en etkileyici yanı sennheiser ile aralarında mid ve tiz rengi çok farklı.

hocam akg yi 100 liraya buldum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_30307920/tm.htm#
    arkadaş satıyor
    nu force ada baktım İphone içinmiş gibime geldi öyle diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.