Cowon G2'yi almayı düşünüyorum Amerikanyalı gurbetçilerimiz vasıtası ile.G3'den ayrılan daha doğrusu eksik olan tarafları USB 1.1 desteği,fm-radyonun olmaması ve resmi sitesinde yazan 10 saat daha az pil ömrü.Flac desteğinin olmayışının benim açımdan çok da önemi yok zira hasarsız-kayıpsız flac'ı 320kbps mp3'den ayıracak kadar hassas kulaklara sahip değilim.Beni düşündüren tek yanı kanal başına 13mW ses çıkışının bulunması.Şu aralar adi 80 dB'lik Philips kullanıyorum-kıllanıyorum.Ve bu 13mW çıkış gücünün yeterli olup olmayacağından nasıl emin olabilirim.Creative'in ses çıkışı tatmin edici ve onunla kıyaslamak mümkün müdür? @EXcom_Zkko senin Muzio JM200'ün ses çıkışı yanılmıyor isem 12Mw'dı.Ses çıkışından memnun musun?Kağıt üzerindede olsa Cowon G2 ile kıyaslama yapabilir misin?Biribirilerine yakın değerlere sahipler.
Ya 13 watt düşük değil ki niye bu kadar kafaya takıyorsunuz? Ben 40tan en fazla 25-28 arası dinleyebiliyorum ki max olarak bu.Yoksa 20-25 yeter. Ayrıca G3 ün avantajı AA pille çalışması. Bunu önemsemeyen zaten gitsin U3 alsın. Ben pili için aldım.
cowonlar 95 desibel ses veriyor diğerleri ise 90
quote:
Orjinalden alıntı: paranoiavana
Cowon G2'yi almayı düşünüyorum Amerikanyalı gurbetçilerimiz vasıtası ile.G3'den ayrılan daha doğrusu eksik olan tarafları USB 1.1 desteği,fm-radyonun olmaması ve resmi sitesinde yazan 10 saat daha az pil ömrü.Flac desteğinin olmayışının benim açımdan çok da önemi yok zira hasarsız-kayıpsız flac'ı 320kbps mp3'den ayıracak kadar hassas kulaklara sahip değilim.Beni düşündüren tek yanı kanal başına 13mW ses çıkışının bulunması.Şu aralar adi 80 dB'lik Philips kullanıyorum-kıllanıyorum.Ve bu 13mW çıkış gücünün yeterli olup olmayacağından nasıl emin olabilirim.Creative'in ses çıkışı tatmin edici ve onunla kıyaslamak mümkün müdür? @EXcom_Zkko senin Muzio JM200'ün ses çıkışı yanılmıyor isem 12Mw'dı.Ses çıkışından memnun musun?Kağıt üzerindede olsa Cowon G2 ile kıyaslama yapabilir misin?Biribirilerine yakın değerlere sahipler.
13mw fazlasıyla yeterli gelecektir.. benim düşüncem, cowon olacaksa bari 30mw falan olsun, sonuçta daha fazla para veriyoruz gibilerindendi.. evet benim muzio 12mw çıkışa sahip.. ve fazlasıyla yetiyor bana.. max 40 olan sesi, 25-28'de dinliyorum.. yılmaz'ın dediği gibi g3'ün avantajı harici pille çalışması.. bu yönde bir arayışın varsa iyi bir seçenek..
bu hafta bende alıyorum bu keratadan sırf cowon olduğu için alıyorum fazla para olsa u3 alacaktım
ürün artık elımde çok şükür! walla cok hoşuma gitti! mp3 alacak olan arkadaşlara öneririm.!
Hayırlı olsun, güle güle kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme