oncelıkle merhaba bende yeni f2 sahibiyim benım sorunum şu. dpl olayında kullanma klavuzunda dpl ye şarkı ekleme konusunu anladım işte sanal bir klasormus falan da filan vs.. benım sorunum dpl ye parça eklıyorum ama klavuzda gordugum dynamic play list menusu'nu f2 menusunde goremıyorum.klavuza gore dynamic play list F2'nin ana klasorunde goremıyormsz. bunu bırı bana acıklayabılır mı? yanı o listeyı nasıl gorebılecegım? birde dpl nın gercekte kullanma amacını yazarsanız sevınırım.. bir sorumda radyo hakkında frekanslar sizde 0,1 olarak mı degısıyo yoksa 0,5 olarak mı degısıyo? klavuzda 0,1 deyıp bende 0,5 olarak degısıyor da . şimdiden gelecek cvplar ıcın tesekkur edıyorum.
DPL klasörü, F2'un kök dizininde yer alır. Bu klasöre ulaşmak için, şarkı çalarken veya çalmazken ama music konumundayken, " OK " tuşunda basın ve klasör görünümüne geçiş yapın, " Bookmarks, Dynamic Play List, MUSIC, PICTURE, RECORD ..." klasörlerini görene kadar " < " (sol ok) tuşuna basın, aşağı-yukarı ok tuşlarıyla da "Dynamic Play List" klasörünün üzerine gelin ve OK tuşuyla klasöre giriş yapın. Pop-up tuşuna bastıktan sonra karşınıza " Play, Remove, Remove All " seçenekleri çıkacaktır. Bundan sonra DPL'inizi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim... saygılar...
Rica ederim...
Başka sorunuz varsa, buralardayken cevaplayabilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
@Xbox360
Eğer bütçen imkan veriyorsa CX300'den daha üst seviye bir kulaklığa bakmanı öneririm. COWON'a CX300 biraz zor dayanıyor ve diğer kulaklıklarla kıyaslayınca da zayıf kalıyor. Mesela biraz daha para verip IE4 alabilirsin.
Şuan için giriş seviyesi bi kulaklık düşündüm çok masraf yapmak istemedim eğer ileride gerçekten lüzum hissedersem bende iyi bir kulaklığa geçiş yapmayı düşünüyorum.
Yanlız cowon un kendi kulaklığı gerçekten baya kötü
yaa evet aslında çok iyi olur ben de onu isteyecektim ama sadece eq ayarları deil bbe,3d surround flan olursa hepsi daha iyi olur.şimdiden teşekkürler hmm bi de bu f2 son 1.14 sürümle neler değişiyor nedir ne değildir.önerirmisinz yüklememi....
quote:
@grhn_78
Hayırlı olsun. En kısa zamanda iyi bir kulaklık almanı öneririm ve istersen equalizer ayarlarımı verebilirim.
@DaBa
Rica ederim...
evet.son seste flan acayip bozuluyo yaw ses.ee ama kolay deil o kada güçlü sesi kaldırmak
quote:
Orjinalden alıntı: grhn_78
yaa evet aslında çok iyi olur ben de onu isteyecektim ama sadece eq ayarları deil bbe,3d surround flan olursa hepsi daha iyi olur.şimdiden teşekkürler hmm bi de bu f2 son 1.14 sürümle neler değişiyor nedir ne değildir.önerirmisinz yüklememi....
quote:
@grhn_78
Hayırlı olsun. En kısa zamanda iyi bir kulaklık almanı öneririm ve istersen equalizer ayarlarımı verebilirim.
@DaBa
Rica ederim...
quote:
Yeni F2 almış olan arkadaşlar için kullandığım equalizer ayarlarını yine veriyorum. Eğer sizler de isterseniz, burda eq ayarlarınızı paylaşabilirsiniz.
Ek olarak: Metal ağırlıklı, rock, clasik ve senfonik müzik dinlerim, bazen de TSM.
Bir önceki sayfanın son mesajında vardı ama görünmemesi normal. Kullanıcılar genelde "son mesaja git" butonunu kullanıyorlar.
1.14 firmware sürmünü yüklemeyi pek önermem. Kararlı sürüm yazıyor ama bende yavaşlamaya neden oldu. Bununla ilgili Cowon'a e-posta göndermiştim. Yakında düzeltirler sanırım.
ok çok saol.ayarları deniycem. 1.14te kalsın o zaman(en azından şimdilik işimi görüyo böle)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: alonso47
arkadaşlar bi cx300 aldım...ama mesela şarkı çalmazken kulaklıkta bi dip ses bi fısıltı var.şu anda içindeki mp3ler pek kaliteli değil ama bu mp3leri çalmazken de oluyor...acaba cx300 de filan mı sorun var...
Kulaklıklığı sıkça çıkartıp takıyorsan bazen yerine tam oturmama durumu olabiliyor. Bu da dip ses duyulmasına yol açıyor. Kulaklığı yerinde, kendi etrafında sağ-sol birkaç kere çevirisen düzelebilir.
Sorun bundan değilse, kulaklıkltan olabilir. Alt seviye kulaklıklarda sip ses oranı yüksek olabiliyor. DAP'ne daha kaliteli bir kulaklık takarak sorunun kulaklıktan olup olamadığını deneyebilirsin.
Ayrıca sesi fazla açmamanı da öneririm. Çünkü her ses ile ilgili cihazda mutlaka ama mutlaka belirli bir düzeyde dip ses vardır. Bu da genelde kaliteyle ters orantılıdr.
hala epey bi dip ses var yahu...sizde hiç böyle bi fısıltı yokmu?tertemiz mi??
quote:
Rica ederim...
Evet hakikaten bir varsın bir yoksun, hayırdır niye bu kadar takıyorlar sana bu adminler yaw? Bir soru soracağız, bilgi alacağız bir bakıyoruz tech_turk banlanmış yine Buradan yetkililere sesleniyorum Tech_turk'ü banlayıp durmayın tüm F2'ciler olarak protesto edeceğiz forumu haa! Kesintisiz hizmet istiyoruz!!
@ ons sen f2 yi hangi kulaklıkla kullanıyorsun?ve dip ses varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: ons
quote:
Rica ederim...
Evet hakikaten bir varsın bir yoksun, hayırdır niye bu kadar takıyorlar sana bu adminler yaw? Bir soru soracağız, bilgi alacağız bir bakıyoruz tech_turk banlanmış yine Buradan yetkililere sesleniyorum Tech_turk'ü banlayıp durmayın tüm F2'ciler olarak protesto edeceğiz forumu haa! Kesintisiz hizmet istiyoruz!!
@alonso47
Kullandığın kulaklık nedir?
senn cx300
F2'da belirli oranda dip ses var ama sanırım sendeki rahatsız edici boyutlarda. Bende de geliyor ama belirli seviyelerde. Bu ses, müzik çalmadığım sırada, ses seviyesi 26'yı aştıktan sonra belirginleşiyor. Ayrıca CX300'ün dip ses oranı yüksek değildir ve başka bir kulaklıkla da bu dip sesin gelip gelmediğini kontrol etmeni öneririm.
ya arkadaşlar izmitte senn mx200 nerden bulabilir m ? bunu almaya karar verdim umarım ses canavarına karşı maglub olmaz işimi görür. çok acil lazım...
Hocam, bütçeni zorlamanı öneririm. Çünkü MX200, F2'a gidebilecek bir kulaklık değil. Hatta kıyaslarsan cihazın yanında gelen orijinal iAudio kulaklıklar daha iyidir.
Arkadaşlar, size bir sorum olacak.
Daha önceleri forumda söylenmişti, 'Cowon'ları elektrik prizinden şarj etmek için Motorola cep telefonlarının şarj cihazı kullanılıyor' diye. Bu şarj cihazı hangi model, varsa kodunu yoksa teknik özelliklerin (gerilim ve akım değerlerini) verebilir misiniz?
quote:
Hocam, bütçeni zorlamanı öneririm. Çünkü MX200, F2'a gidebilecek bir kulaklık değil. Hatta kıyaslarsan cihazın yanında gelen orijinal iAudio kulaklıklar daha iyidir.
hadi yaa.forumlarda millet öve öve bitirememiş nassı iştir bu yaw.sen ne almamı önerirsin fazla da zorlamayacak şekilde
MX200'ü kim övmüş bilmem ama o kulaklığa vereceğin paraya, benim görüşüme göre yazıktır. MX200 alacağına 20 lira cebinde kalır. Ama dersen 40 liraya kadar çıkabilirim, o zaman ep630 gibi bir kulaklığa bakabilirsin. 70 liraya Sennheiser CX300, 120 liraya IE4 gibi gidebilir bu...
Yani o kulaklığa vereceğin 20 lira, iAudio kulaklıkla MX200 arasında fark edecek ses kalitesinin bedelinden yüksek.
quote:
MX200'ü kim övmüş bilmem ama o kulaklığa vereceğin paraya, benim görüşüme göre yazıktır. MX200 alacağına 20 lira cebinde kalır. Ama dersen 40 liraya kadar çıkabilirim, o zaman ep630 gibi bir kulaklığa bakabilirsin. 70 liraya Sennheiser CX300, 120 liraya IE4 gibi gidebilir bu...
Yani o kulaklığa vereceğin 20 lira, iAudio kulaklıkla MX200 arasında fark edecek ses kalitesinin bedelinden yüksek.
40liraya kadr tmm çıkabilir de kulakiçi pek sıcak bakmıyorum ama heran fikrimi deiştirebilirim.çünkü kulakiçi olmayan düz kulaklıklarda f2ya göre seçenek yok.
quote:
Arkadaşlar, size bir sorum olacak.
Daha önceleri forumda söylenmişti, 'Cowon'ları elektrik prizinden şarj etmek için Motorola cep telefonlarının şarj cihazı kullanılıyor' diye. Bu şarj cihazı hangi model, varsa kodunu yoksa teknik özelliklerin (gerilim ve akım değerlerini) verebilir misiniz?
Aslında orjinal ve USB girişli herhangi bir şarj aleti işini görür diye düşünüyorum, sanırım hepsinde aynı şarj cihazı kullanılıyor ancak akşam eve gidince bakıp istediğin bilgileri sana veririm yine de .