Şimdi Ara

Cowon iaudio U3 2GB aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. ben samsung yp-z5, sony NW-E507 arasındaydım. bir de cowon girdi listeme simdi. bunlardan sadece sony i dinleme firsati bulabildim. bence cıkış gücü yeterli ses de iyi sayılır. benim icin en onemli sey cıkıs gucu ve ses kalitesi. bu durumda ne almamı tavsiye edersiniz. simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkrider_1

oncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. ben samsung yp-z5, sony NW-E507 arasındaydım. bir de cowon girdi listeme simdi. bunlardan sadece sony i dinleme firsati bulabildim. bence cıkış gücü yeterli ses de iyi sayılır. benim icin en onemli sey cıkıs gucu ve ses kalitesi. bu durumda ne almamı tavsiye edersiniz. simdiden tesekkur ederim.

ses kalitesi ve şiddeti önemliyse sony'i ele bence.. ses şiddeti olarak ve seskalitesi olarak genelde beğenilmeyen bir cihaz..
  • sony elendigine 260 milyona 1 gb samsung mu? 460 milyona 2 gb cowon mu?
    sanırım zor bir secim olacak. ne yapacagımı ben de bilmiyorum bakalım ne olacak
  • Cowonun (u3 2gb) şarjı 16.5 saat gidiyor kutu üzerinde 20 saat yazıyor.Bizzat test ettim.A2 ile ses kalitesi olarak fark var.U3 daha kaliteli.U2 yi kesinlikle düşünmeyin ses kalitesi oalrak en altaki modeliymiş.Hani ucuz diye alırsanız dedim.Bir de A2 almak isteyenleri biraz beklesin p5 ve A3 çıkıyor.
  • Valla osman arkadaşımızın karşılaştırmalı yorumları ilk sayfa da var. Onları okuyabilirsin ya da pm ile osman' a soracaklarını sorarsın
  • Osman abi bu cowon U3'ün ses kayıt özelliği var mı? Resimlere bakarak üzerinde mikrofona rastlamadım.
  • abicim kowon dot kom a girip baksana ne özelliği istiyorsan? kullanan adama böyle sorular sorulur mu? güzel mi beğendin mi denir , öneriyor musun denir de...
  • Cowon elbette Osman'ın yaptığı gibi samsunga tercih edilebilir bir cihaz. Bu cihazın harici pilli versiyonları ilgimi çekiyor. Ancak muadili i-riveri tahttan edebilecek mi?

Bu konuda yapılacak bir testin sonuçlarını baya merak ediyorum. Cnetteki grafiklerden pek birşey anlamadım. Cowon'un ses kalitesini i-riverın T serisiyle test eden var mı içinizde?

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mechaus

Osman abi bu cowon U3'ün ses kayıt özelliği var mı? Resimlere bakarak üzerinde mikrofona rastlamadım.

Microfon var ve sesi 128Kbit e kadar wma ya çevirip kaydediyor
  • yakın bir arkadaşımın aracılığıyla almanyadan yaklaşık 115 euro karşılığında Cowon İAUDİO U3 getirtiyorum.Ancak kulaklık seçiminde kararsızım.Şu WESTONE UM1 için baya iyi diyorlar.Ama fiyatı yurt dışında bile 109 dolar.Şu an piyasada fiyat/performans olarak popüler olan kulaklık Sennheiser CX300.Fakat almışken 1-2 gömlek daha iyisi olsun diyorum.Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

yakın bir arkadaşımın aracılığıyla almanyadan yaklaşık 115 euro karşılığında Cowon İAUDİO U3 getirtiyorum.Ancak kulaklık seçiminde kararsızım.Şu WESTONE UM1 için baya iyi diyorlar.Ama fiyatı yurt dışında bile 109 dolar.Şu an piyasada fiyat/performans olarak popüler olan kulaklık Sennheiser CX300.Fakat almışken 1-2 gömlek daha iyisi olsun diyorum.Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

eğer o yakın arkadaşın o fiyata um1 getirebliyorsa kesinlikle um1'i tavsiye ederim.. cx300 flan gelmez cowon'a, um1 varken..
  • walla bende isterim WESTONE UM1 almayı.ancak bütçem kısıtlı.Bu alet türkiyede satılıyor ve fiyatıda fahiş değilse K.Kartına taksitle falan almayı düşünürüm.Gerçi ben google dan aradım.ancak satan mağaza yada disbirütör göremedim.
  • quote:

walla bende isterim WESTONE UM1 almayı.ancak bütçem kısıtlı.Bu alet türkiyede satılıyor ve fiyatıda fahiş değilse K.Kartına taksitle falan almayı düşünürüm.Gerçi ben google dan aradım.ancak satan mağaza yada disbirütör göremedim.

tr'den alanlarda hep yurtdışından satın alıyorlar zaten.. kargo falan 200ytl civarını buluyor.. tabi bütçe meselesi, 5 ytl'ye creative ep630 da var.. fiyat performans olarak fena değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 17 Ekim 2006; 21:31:18 >
  • galiba sennheiser IE4 bana uyar.Fiyat ta istedğim aralıkta.
  • quote:

galiba sennheiser IE4 bana uyar.Fiyat ta istedğim aralıkta.

dediğim gibi önceliğin um1'den yana olsun.. diğerleri sonra gelir..
  • Osman göksel ve diğer arkadaşlar

G3'ü dinleme ikmanınız oldu mu? Ben 2gb flash bellekli ve kalem pille çalışan bir ürün alet almak istiyorum... ve bu sefer gartantili alacagım buna uygun g3'ü gördüm ve en uygun olaran 355 ytl'ye buldum

teknik olarak baktıgımızda sana 13mW + 13mW ses çıkışı diyo. seninki 30 +30 diyor 2 kat daha mı iyi ses veriyor... öyle olmayacagını umuyorum öyleyse hiçbir işe yaramaz.. önceki mp3 plyerım zen micro 5gb..onun kaç mw değere sahip oldugun bilmiyorum ama onun verdiği sesi verse benim için ugundur
    cx300 kulaklıgım var... westone um1 almayı da düşünüyorum

zen micronun kaç mW oldugunu bulamıyorum ya...
  • http://shop.napster.co.uk/Creative-Labs-Zen-Micro-Black-MP3-Player-Front-Page_stcVVproductId3073909VVcatId396965VVviewprod.htm

yukarıdaki sitede kanal başı 25mW ses verdiği ile ilgili bi şey yazıyo..

O zaman g3 az mı ses veriyo!
    Deneyerek de alamyorum ki yok mu g3'ü olan ya
  • merhaba
    geçen hafta bende bir tane cowon u3 aldım kardeşime. kendime de bhphoto dan bir tane iaudio 6 siparişi verdim.
    benim kullandığım kulaklıklar seinheiser mx 500, px200 ve audio technica ath-ec7.
    audio technica ile sesleri çok detaylı olarak alabiliyorsunuz. ama diğer kulaklıklarımla da gayet güzel sonuçlar elde ettim.
    benim aklımdan geçen um-1. ancak audio technica ya göre fark olurmu bilmiyorum. (audio technica nın fiyatına baktığınızda um-1 den daha fazla)
    acaba um-1 almaya değermi? bu kullaklıkları cowon larla kullanan oldumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 18 Ekim 2006; 18:46:26 >
  • şimdi arkadaşlar. 30 + 30 mw çıkışlı bi alet ,13 + 13 mw çıkışlı aletten 2 kat kaliteli ses verir diye bişey yok. fark şudur. 13 mw çıkışlı alet yüksek seslerde bozulması daha fazla olur. 30 mw çıkışlı alet aynı ses seviyesinde sesi bozmadan verebilir. zaten çoğu alet 13 + 13mw civarında bi çıkışa sahip. yani düşük deil aslında. hatta 5 + 5 mw olan aletler bile var.
    ben g3 dinlemedim. u2 de dinlemedim. bende u3 var onu dinledim sadece. bi yorum yapamıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

merhaba
    geçen hafta bende bir tane cowon u3 aldım kardeşime. kendime de bhphoto dan bir tane iaudio 6 siparişi verdim.

merhabalar ben de bhphoto dan bir tane iaudio 6 siparişi vermek istiyorum. Ancak gümrük problemi olur mu olmaz mı bilemiyorum . Elinize gelince şu kadar zaman da geldi . Ek şukadar ödedim tipi bilgi verebilirseniz sevinirim.

Birde bilen arkadaşlar x5 in mi sesi daha kaliteli yoksa iaudio6 nın mı ? bunlara sandisk e270 i eklersek ses kalitesi çok aşağıda mı kalıyor?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.