Şimdi Ara

COWON J3-SONY X1050 HANGİSİ DAHA İYİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir mp3 çalar alacam..Karar veremedim.Aklımda Cowon j3 ile Sony X1050 var.Yabancı forumlarda ikisi hakkında da iyi yorumlar var..
    Cowon hiç kullanmadım.Sony NWZ A 816 ,Samsung P2,iRİVER p7 olmak üzere şu anda üç tane mp3 çalar var elimd.Üçününde sesi beni tatmin etmedi.
    Hele Sony tam bir rezalet.Benim tlf sesi ondan daha iyi.İçlerinde gene en iyisi İriver...
    Valla bu sefer çok iyi karar vermem lazım.Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..
    Kullandığım kulaklıklar:CX 300, AKG 324P

• Linkte benzer konu açmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_41268017/tm.htm

Sony x1050 ses kalitesi olarak çok iyi hatta kusursuz diyebilirim. Cowon hiç dinleyemedim benim cowon j3 yolda şuan fakat yorumlardan okuduğum kadarıyla sony x1050 ses kalitesi olarak daha iyi, daha doğal, enstruman ayrımı daha başarılı, basların rengi daha güzel.

İyiden kastın da önemli. Ses kalitesi mi yoksa video izlemek, wifi gibi özellikler mi arıyorsun? Şahsen benim tek kıstasım ses kalitesiydi. Şimdi niye x1050 almadın diyeceksin.. x1050, j3 e göre bir miktar daha pahalı. Ha şimdi elalemin 1 ay boyunca eşşek gibi çalışıp kazandığı parayı bir müzik çalar için bir günde verebilecek kadar psikopat insan o farkı da verir fakat benim için emuleden 2kb ile haftalarca bekleyerek indirdiğim flac albümlere yazık etmemek daha önemliydi . Cowon Flac çalabiliyor ki aylarca uğraş verip yaptığım Flac arşivimi düşünecek olursam x1050 benim için pek de iyi bir seçenek değildi, Sony nin Flac desteği yok. Cowon j3'ün kullanım arabirimi çok iyi. Microsd ile hafıza arttırılabiliyor.

Şimdi iyi bir kulaklık ile bazı eksikleri kapatabilirsin ama doğallık, enstruman ayrımı için kulaklık bir halta yaramaz. Fakat diyelim ki müzik çaların basları çok zayıf, o zaman takarsın bir I8 bakarsın keyfine ammavelakin enstruman ayrımı, doğallık, sesin rengi konusunda müzik çalar başarısız ise kulaklık onu mucizevi şekilde iyileştiremez.

J3 gelince ayrıca yorumlarımı yazarım. İnşallah iyidir diyerek bol bol dua ediyorum

• J3 S9 ile aynı sese sahip arkadaşım 16 gb'lığını almış test ettim S9 ile aynı ses kalitesi
  • İyiden kastım kulaklık sesi.J3 eline geçince düşüncelerini yazarsan memnun olurum.
  • iriver spinn ya da meizu m6sl
  • İriver Spinn ses kalitesi (kulaklık) P7 'den çok mu iyi.Bende P7 var.Aslında güzel kaliteli sesi var.Geçenlerde SRS,WOW ayarlarını yaptım çok daha güzelleşti ses..Şu anada çok memmunum alettten.Ama genede insan tatmin olmuyor,hep başka şeyler arıyor.Şu anda tek merak etttiğim Sony x1050'nin sesii.Ondan sonra mp3 defterini kapatacam.
    P7'nin yanına şöyle kaliteli bir kulaklık alıp kullanacam.P7 kanatimce üstün bir kulaklıkla şahlanır...
    Şimdide kulaklıkta karara veremiyorum.350-400'e kadar çıkabilirim.İyice araştırıp alacam,Hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Ç.C

İriver Spinn ses kalitesi (kulaklık) P7 'den çok mu iyi.Bende P7 var.Aslında güzel kaliteli sesi var.Geçenlerde SRS,WOW ayarlarını yaptım çok daha güzelleşti ses..Şu anada çok memmunum alettten.Ama genede insan tatmin olmuyor,hep başka şeyler arıyor.Şu anda tek merak etttiğim Sony x1050'nin sesii.Ondan sonra mp3 defterini kapatacam.
    P7'nin yanına şöyle kaliteli bir kulaklık alıp kullanacam.P7 kanatimce üstün bir kulaklıkla şahlanır...
    Şimdide kulaklıkta karara veremiyorum.350-400'e kadar çıkabilirim.İyice araştırıp alacam,Hayırlısı bakalım...

hocam,nwz-a845 e de bakabilirsin.x1050 den sonra çıkan bir model ve ses kalitesi az da olsa ondan iyimiş söylenenlere göre.cowonlara ise hiç bakma.yüksek seste sesler birbirine karışıyor,basslar tiz oluyorsenin gibi bir arkadaş j3 aldı geçen.sonra pişman oldu.iyi akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.