creative zen ve sennheiser cx200 sahibiyim. Creative zen de dinlediğim müzikler biraz boğuk kalıyor sanki. Ayrıca artık flac arşivi yapıyorum ve daha kaliteli müzikler dinlemek istiyorum. En çok trance,goa trance,house,triphop ve rap dinlerim.Basları,tizleri severim ama yapay baslardan nefret ederim ve gereksiz gürültüden.
Cowon j3 gerçekten çok güzel bir cihaz. Hafıza kartı takılması benim için çok önemli, bu şekilde daha küçük hafızalı olan bir modeli ucuza alıp, hafıza kartı takabilirim. Aynı olay sandisk fuse içinde geçerli aslında.
Benim karar veremediğim nokta hangisini almalıyım. sandisk fuse u türkiye de buldum ama cowon j3 yok, gittigidyor üzerinde var ama garanti olayları nasıl bilmyiorum.
Dinlediğim müzik tarzları için sizin önerebileceğiniz flac çalar var mı? Bütçem en fazla 400 TL.
Şimdiden teşekkürler
Cowon J3 çok iyi. Ses kalitesi çok iyi, ses geliştiricileri en iyisi, kullanımı çok rahat, şarjı inanılmaz. Fuze de ses kalitesi olarak çok iyi ama genel özelliklere bakınca J3'e göre biraz geride. Bende Sony A845 var ve ses kalitesi oalrak eşit olsalar da birçok eksiğinden dolayı keşke J3 alsaymışım diyorum. Yine de en yakın arkadaşım kullandığı için ben de faydalanıyorum. Ebay'den 310 liraya almıştı 8gb olanını. Hafıza kartı ile 40Gb olabiliyor.
cowon iyidir ya saglamlık bakımından cok iyidir ..pili süperdir ki hiç bi playerde yoktur öyle bi şarj süresi
memnun kalmama ihtimalin yok cowon da dha önce buna benzer playerlar kullanmadıysan
eğer yapay bass'lardan hoşlanmıyorsan cowon'a yönelme...hele cx200'le kullancaksan hiç mi hiç cowon alma yazık edersin kulağına
tavsiyem sony x1050, a 845 yada iriver spinn, e200, e100...
eğer film izlemiyorsan fiyatından dolayı fuze diyorum.
film de izlerim diyorsan cowon j3. senelerce kullanırsın
cevaplarınız için teşekkürler, ben mp3 player ı sadece mp3 player için yani müzik dinlemek için kullanacağım ama ekran büyük olsun istiyorum, şarkı arama,playlist oluşturma için
ben olsam o zaman sansaclip veya fuze düşünürdüm. fuze kullanmadım ama yorumlardan okudugum kadarıyla çok başarılı clibin menü açısından kullanımı zor geldi ancak hafif küçük ve clipsli olması çok faydalı. yere düşürseniz bile düşmüyor kulagınızda asılı kalıyor. yolda giderken cebinizin derinliklerine sokmanız gerekmiyor tişörte clipsliyorm hafiflik ve clips olması çok iyi menüsü biraz zor. rockbox yine nispeten kolaylaştırıyor. bunu da belirteyim
sandisk fuse u alsam yanında kulaklık ne tavsiye edersiniz?
Sennheiser IE-8 çok iyi ama fiyatı oldukça pahalı. Gittigidiyor.com da var ama sahte diyor herkes. Bunun dışında ne tavsiye edersiniz. 300 lira fuse u alsam 300 lirada kulaklığa verebilirim.
fuze a o kadar para verilmez baştan uyarayım
300 çokmuş
bu arada unuttum ama d2+ da fiyat performans ürünü. sd desteklemesi büyük bir artı.
arkadaşlar cowon j3 ümü satıyorum. isteyen olursa şurdan bakabilir.