Şimdi Ara

g skill mi corsair mi Kingston mu crucial mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üst düzey bir ram alcam ve kararsızım g skill ripjaws 4 mi corsair dominatör Platinum mu Kingston hyper x Predators mu crucial balistik mi
    anakart rampage v extreme uyumuna baktım uyumlu şimdi fiyat ve tasarım önemli değil performans ve soğutma önemli hangi markanın belleği performans soğutma ve oc potansiyeli daha başarılı % 1 bile fark varsa söyleyin ve sebep te yazın birde PCB kalitesine Modüllerin kalitesine soğutma nın kalitesine değinirseniz mutlu olurum iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha uz -- 27 Temmuz 2015; 18:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

G.Skill, Corsair, Kingston ve Crucial: Hangi RAM'i Seçmelisiniz?

En iyi RAM'i seçmek, bilgisayarının performansını optimize etmek için çok önemlidir. G.Skill, Corsair, Kingston ve Crucial, sektördeki en popüler RAM üreticilerinden bazılarıdır. Her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır.

G.Skill

• Yüksek performanslı RAM'leri ile tanınır.
    • Aşırı hız aşırtma için özel olarak tasarlanmış modeller sunar.
    • İleri düzey kullanıcılar için idealdir.

Corsair

• En popüler RAM üreticilerinden biridir.
    • Geniş bir ürün yelpazesi sunar ve uygun fiyatlı seçenekleri mevcuttur.
    • RGB aydınlatmalı RAM'leri ile bilinir.

Kingston

• Yüksek güvenilirliği ve uzun ömürlülüğü ile tanınır.
    • Standart RAM'den yüksek performanslı RAM'lere kadar çeşitli seçenekler sunar.
    • Hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarlar için RAM üretir.

Crucial

• Micron Technology'nin bir yan kuruluşudur.
    • Yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı RAM'leri ile bilinir.
    • Ömür boyu garanti sunar.

En İyi Seçim Nasıl Yapılır?

En iyi RAM'i seçmek, özel ihtiyaçlarına bağlıdır. Aşırı hız aşırtma ile ilgileniyorsan G.Skill olabilir. Uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçenek arıyorsan Kingston veya Crucial iyi bir seçimdir. Corsair, RGB aydınlatma ve geniş ürün yelpazesi ile popüler bir seçenektir.

G.Skill RAM Alınır mı?

• Aşırı hız aşırtma ile ilgileniyorsan G.Skill RAM mükemmel bir seçimdir.
    • Bununla birlikte, standart RAM kullanımı için diğer markalar daha uygun fiyatlı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • talha uz T kullanıcısına yanıt
    1 kigston 2 corsair 3 gskill gerisi hikaye
  • serkant123 S kullanıcısına yanıt
    SEBEP

sebebi 3 ünüde sorunsuz kullandım diger markalar piyasada az bulunur aynısından almak istediginde bulamayabilirsin.
  • Hepsi iyi markalardır garanti ve teknik destek konusunda Corsair'in iyi olduğunu bildiğimden (diğerleri konusunda bilgim yok) benim tercihim Corsair olur.
  • iskoz kullanıcısına yanıt
    Ben soğutma ve performans için cevap istedim garanti en son

• En ucuz olanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Soğutma ve performans konusunda pek fark yoktur bütçene ve CL değerlerine göre size en uygununu seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkant123

Önce Corsair sonra GSKill en son Kingston gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: serkant123

Önce Corsair sonra GSKill en son Kingston gelir.

sizin için öyledir. saygı duyarım
  • 1. corsair 2. crucial 3. gskill
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Sebep

kingstonun ürün isimlendirmesi değişik biraz. bir rame 50 farklı soğutucu takıp farklı seri numarasıyla satıyorlar, ileride alırken aynı rami bulamazsınız. sırf renkli renkli olacak diye kingston alıp ileride bu buna uyar mı diye uğraşmaya hiç gerek yok. 1.35v cl8 crucial ramler varken hiç gerek yok kingstona
  • Corsair şu anda son kullanıcı için en stabil ürünleri üreten firma hele ki Dominator serisini kıyaslayabilecek herhangi bir rakip ürün yok. G.Skill de son derece kaliteli bir firmadır ama yine de Corsair bir tık daha iyidir. Aynı şekilde Kingston da iyidir. Kısacası;
    Corsair>G.Skill=KingStone>Crucial

Ekleme: Şu sıralar Corsair distribütörü Vektron iyice sapıtmış durumda, dolayısıyla alabiliyorsanız yurtdışından alın ne alacaksanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 27 Temmuz 2015; 23:05:35 >
  • 2 hafta önceye kadar kingston dual (2x4) kullanıyordum 1 yıl arızalı kullandım (3 yıllık ram), bundan önceki de kingston'du oda bozuldu. Şansıma bana denk gelmiş olabilir bunlar ama benim antipatim oluştu kingston ramlere. Performans ve render testlerine bakarak corsair'e karar verdim, g.skill'den biraz önde. Şuan dual corsair kullanıyorum 8gb hatta önümüzde ki ay 16 yapacağım grafik tasarım için. Gündelik kullanımda g.skill ile arasında ki farkı hiç bir şekilde anlamazsın ama. Voltaj olarak 1.5'da çalışıyor, kingston ramlerim 1.60'da çalışıyordu. Diğer önerim dual ram alman, yine gündelik kullanımda farkı hissetmezsin ama daha performanslı single ramlere göre.
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Vekton sapıtmış derken birde ben sistem toplarsam Corsair AX ax1500i
    güç kaynağı corsair hydro series H110 sıvı soğutma kullancam custom sıvı soğutma satılıyor sa alırım custom satılıyor mu ? Birde güç kaynağı ile soğutma kalitelimi sence ? Ben zaten daminitör Platinum alcam corsair in sitesinden türkiyeye geliyormu ? 128 gb 2800 Mhz ram alcam kendi sitesinde rampage v extreme i destekliyormuş

• Hocam amacınız nedir anlıyamadım o sistemle napıcaksınız ?
  • Biliyorum bunu duymak icin acmadiniz basligi ama ram bilgisayarda performansa en az etki eden bilesen, yuksek performanslisini almak icin harcayacaginiz paranin en az karsiligini veren bilesen. Özel bi nedeni yoksa standart 16 gb 1600 mhz sogutuculu bi ram almanizi tavsiye ederim. Sifir olarak 320 tl ye bulunabiliyor. 16 gb 2400 mhz ramlerin fiyati bunun iki kati, aradaki fark oyunda %2 civarinda, dedigim gibi belki ramin performansina ihtiyac duyacaginiz bi platform vardir anlarım , ya da haz almak icin yaparsiniz gene anlarım, ama bu kadar fark vermeden önce en azindan bilmenizi istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.