hesaplı olayında haklısn ama bir tane alıcam cowon q5 ile süper olmalı ayrıca ben boombox radio player programından her gün dinlerken recordlayarak devamlı trance parçalar kaydediyorum bu müzik bu kulaklık ve tabiikide cowon q5
herkese merhabalar ben de cowon q5w almak istiyorum ve sahiplerine birkaç sorum olacak. yanıtlarsanız çok memnun olurum. 1. bizim okulda wireless sistemi var ve cowon q5w ile bağlanmak istiyorum. aletin wireless ve internet performansı nasıl? her siteye sorunsuz girebiliyor mu? 2. aletin video oynatma ve ses performansı nasıl? film ve dizi izlenirken ya da müzik dinlenirken memnun kalınıyor mu? 3. alet en garantili şekilde nereden getirtilebilir? asya (çin kore veya hong kong) mı,avrupa (ingiltere almanya) yoksa amerika dan mı? aletin uluslararası garantisi var mı?türkiye de tamir ettirilebilecek yerler var mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....
merhaba kardeş film izlemek cok keyifli ekrandan kalemle istediğin kısma tıklıyosun tıkanma tarzı bişe olmadan o kısam geçiyo müzeiklerdede öyle kaliteli bi donanım yapmışlar internet olayını ben fazla kullanmadım ama sorunsuz forumdakidiğer bilgisi iyi olan arkadaşlar alet, alma konusnda ben interneten gittigidiyor gibi sitelerden satan amerikalı arkadaştan aldım gayet memnun kaldım alışverişten türki,yede tamir derken bu konu sıkıntılı istanbulda panatel a.ş diye cowonun yetkili serbvisi var ama yurtdışı getirtilen ürünlere bakcağını zannetmiyopm ben creative zen vision 30 gb aldım hala bende oda singapurdan geldi harddisk sorunu var ayakalrına kadar gittim istanbula ürün müdürüne bizzat yazı yazdım ama ilgilenmediler bile o elşimd ekaldı bu aletlere sevgim falza mesela her akşam 2 tane divx film indiriyorum keyfine dicek yok interneti kulanasım bile gelmiyo film+müzik alma amacı da bu değilmi zaten hiç kaçırma derim arkadaşım bu forumda teknik bilgisi çok iyi arkadaşlar var her soruna cevap veriyolar nigty olsun confused olsun diğerleri olsun en kısa zmanda aramıza katıl
anıl merhaba
q5 in internet performansı hiç fena değil. çok alengirli olmayan sitelerde rahat rahat geziyorsun. ekran çözünürlüğü gayet güzel olduğu için sayfaları tam ekran görebiliyorsun. mail alıp gönderme konusunda gayet yeterli. istersen birçok internet sitesinin mobile cihazlar için hazırlanmış versiyonları var. onları kullanabilirsin, daha hızlı olur. güçlü wireless yayınlara bağlanmakta sorun yok.
ses ve görüntü kalitesi konusunda hiç tereddüt etme, şu an sahip olunabilecek en şahane pmp budur. eski mesajlara bakarsan ses kalitesi konusunda yazılan bişeyler olacak.
ben gittigidiyordan aldım. elke teknoloji yanılmıyorsam. amerikadan getiriyorlar. söylenenden 2-3 gün geç geldi ama sorunsuz geldi. hem de taksitle oldu alışveriş. garanti ve servis konusunda bişey söyleyemeceğim. ama cowon çok kaliteli cihazlar üretiyor. eline ulaştığı anda alet sorunsuzsa ondan sonra kolay kolay bozamazsın zaten. tabi düşürüp kırmazsan:) kırdıktan sora da gönderme zaten servise falan, al eline çekici sağlam kalan yerini de parçala kimseye yaramasın:D zevkle film izleyip kaliteli müzik dinleyeyim diyorsan ve diğer özellikleri de arada bir işime yarar diyosan q5 çok iyi seçim derim ben. archos 705, cowon q5 in alternatifi gibi görünüyor, ama çok güvenilir kaynaklardan ses ve görüntü kalitesinin q5 in yanına bile yaklaşamadığını okudum.
kolay gelsin
cevaplarınız için çok teşekkürler.. cevaplardan sonra cowon q5w dan iyice emin oldum ve en kısa zamanda aleti getirteceğim.
bir de meraktan soruyorum nighty, ben de herkes gibi cihazın diğer özelliklerini, yazılımsal özelliklerini çok merak ediyorum yakınlarda bir inceleme yapacak mısın bu konuda?
Beyler bende yuotubea girince flash yuklu değil falan diyor, açamy-ıyorum videoları. Daha önce sorun yoktu, nasıl yüklicez bu flashı, normalde içinde vardı bunun flash. Geçen formatladım gerçi aleti ama programlarını yükleyince tekrar gelmiyormu flashda? Varmı bilgisi olan?
arkdaşlar bir sorum olacak abd de q5 nekadardır fiyatı ? + buradan alırsam fiyat olarak uygun nereleri tavsiye edersiniz
kardeş ben amerikadan arkadaştan aldım sitelerde amerikada 599 yada 699 dolar olması lazım yüklü olan firmware 1,45 diğerini nasıl yükleyecez
aleti şarja tak. aç. bilgisayarında 1.46 firmware zip i aç. cowon_q5.bin dosyasını çıkart dışarı. sora cowonu bilgisayara bağla. al o bin dosyasını cowon un harddiskine ortaya biyere at.upgrade edim mi diye sorar sana. ok dersin. bu süre içinde aleti şarjdan kopartma.yükleme bitince ok de. kapat aç. hayırlı olsun.
firmware 1,46 diğerinden ne gibi farkı var henüz yiklemedim
arkadaşlar birşey sorcam www.cowon global.com girdim america kısmını tıkladım product tıkladım cowon q5 tıkladım veee cihazdan bahsederken firmatlar kısmı müzik ve video larda video kısmında AVI(Divx,Xvid),ASF,WMW7/8/9,MPEG,MP4,OGM mp4 açabiliyo diyo ama açmıyo bu nasıl anlamadım cowon q5 ile mp4 film ,izleyebilceğizmi izleyemeyeceğiz mi
konfused dediklerin aynen yaptım ama hiçbişe olması 1,46 app zip diye bişeyden bahsetmedin hiç ilkinde böyle bişeler yapılıyodu anlatımındabi eksiklik olmasın dediklerini yaptım olmadı
1,46 yükledim ne gibi farklılıkları var
1,46 yükledim beyler yanlız ben hala internete bağlanamıyorum bilgisayarım ve 1 metre uzağımda airties modem var add new tıklıyorum biryere tıkladım ad taz dedi küçük harfle airties yazdı o adıda değiştiremiyorum hani belki modemimin gerçek adı (AirTies) ya birkez olsun bağlanamadım gitti internete bana yardımcı olcak arakadaşlara sesleniyorum
en baştan açtıotomatik scan ediyo buluyomu peki en yakındakimodemi ve add new denen bir yer var orayı tıklayınca neler yazmalı yada yazamkmı gerekiyo
forumdaki arkadaşlar nerelere kayboldunuz interneti göremedim hala makinenin ayarlamasını en başından anlatacak arkadaşları bekl,yorum youtube siteden görüntülü bakıyorum kişilerde add new altında tanıtılmış modemler var tıklayıp connect yapıyolar bağlanıyo bende henüz olmuyo ben yanımdaki modemi tanıtamadım firmware 1,46 dün yükledim
arkadaşlar biraz pmp lerde gezindim bazı ürünler var raon everun raon vega i-station v43 i-station v43 QT
Ben bunlardan aldım, aldıktan sonra q5 için olduğunu belirtmen gerekiyor. 2 tane yolluyorlar bu paraya ve çok kaliteli. Uygulaması kolay, kabarcık falan kalmıyor, kalemi kullanmak çok rahat, resmen kayıyor.