Şimdi Ara

COWON Q5W incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
38.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farkında olmadığım detay özür dilerim beyler
    yazılar büyük hark olayından
    şarjı 5 saat bende gördüm
    avi dosyalarını izliyorum sorunsuz
    altyazı sı ayrı olan filmelrde nıgty önceden bana bişelr anlattı ama ben uygulayamadım
    ama dedikleri dogrudur
    archos bende cok baktım ama estetik ve dizayn diyosan cowon dicem
    gps konusnda bilgim yok o aaparatla beraber almadım ben
    win ce programı hakındada bilgim yok
    nıgty kardeşin dediği yerden siteden indirdiğin programla excel dosyası açtım bugün
    değişiklik yapamadım onudaanlattı zaeten nıgtyben sana kesin al derim mini laptop desem yeridir mont cebime bile giriyo
    ergonomisi mükemmel
    alırsan sevinirsin kardeş
  • beyler cowon q5 in
    teknik özellikleri
    batarya durumu hafızası gbi
    değerlerin diğer zamanlarda değiştirlebilmesi yenilenmesiyle
    ilgili
    bilgisi olan varmıdır
    bu cihaz bu kadar lamı kalcak yani biryerlerden duyan bilen varmı
  • nıgty arkadaşıma şunu sormak istiyorum
    virüs ve cowon q5 ne kadar bilgisi var
    ayrıca lah zihin açıklığı versin üniv. okumak kolay değil.
    ben okudum bitirdim
    bilg. bilgim fazla değildir diğer bilgili arkadaşlardan faydalanmak isterim
    ha bi notum var
    arkadaşlar böyle kaliteli bir makine ile
    mutlaka kaliteli müzikler ve kaliteli filmler dinleyin izleyin
  • windows ce 5.0 programı
    eski i programmı arkadaşlar
    windows xp den kötümü nasıl bişedir nelerle desteklenir
    cowon yeni programlarla bilgisayarlar gibi
    yenilenebilir mi
  • selam
    modosteye katılıyorum. film izleyecekseniz en iyi kaliteli dosyaları indirin, high definition olsun mutlaka. müzik tutkunuz varsa bu alet kayıpsız ses verebiliyor. (lossless) ama müzik dosyalarınızın lossless kaydedilmiş olması gerekiyor. flac uzantılı müzik dosyaları bu şekildedir. paraya kıyıp 100-150 ytl ye bir de bose veya sure marka kulak içine oturan kulaklıklardan alırsanız hayatınızda duymadığınız sesler duyarsınız, almadığınız zevkler alırsınız.. o zaman cowon kullanmanın farkı ortaya çıkar.

şimdiii asıl söylenmesi gerken şudur;

cowon q5 inizin çantası veya kılıfı var mı? orijinal kılıfını almadıysanız ve onu koyacak uygun bir kılıf arıyorsanız Nintendo DS yandan fermuarlı kılıflar tam q5 için yapılmış diyebilirim. dün aldım harika oldu. hepinize tavsiye ederim. (25 milyon)

tadını çıkartın
  • mkv oynatabiliyormu? özellik listesinde ben göremedim
  • nerden aldın comfused
    ya aklıma takılan işe daha var
    cep telefonlarında
    kenarlıklara takılan kaucuk
    korumalara var olurya düşerse diye ilk temas kenara olur
    öyle bişe arıyorum ama inşallah bulurm ayrıca
    ben müzik zevki olarak nadir bilinen hard trance assorted trance dinlerim bu cowonlada harika oluyo
  • mkv oynatmıyor, aac yi desteklemiyor. ama ilerde firmware updatelerde neler olur bilinmez.

nintendo ds çantasını mersin mediamarkt dan aldım. nintendo satan her mağazada bulunabileceğini düşünüyorum. bu arada wireless bağlanmak için internete q5 in antenini kullanıyor musunuz? o anten benim elimde kaldı kalacak. kırarım yakında. modem mi güçsüz acaba? repeater mı kullansam?. anteni açmadan ve modemin dibine girmeden bağlanmak istiyorum. ne dersiniz?
  • antensizde baglanabilmen gerekir guclu bi alet sonucda.archosla su an yazmaktayim modemle aramda 3 duvar var we probkem yok.

1 yil icinde q5 firmware konusunda eksiklerini giderecektir sonucda dunya pazarina yeni sunuldu...
  • Arkadaşlar önemli bir hatırlatma; bazı sorular başlık içinde 4-5 kez sorulmuş, ve her seferinde de cevap verilmiş. Lütfen başlığı baştan sona güzelce okuyunuz. Eğer sormayı düşündüğünüz soruya rastlayamazsanız o zaman yazın. Pilin kaç saat gittiği kaç kez yazıldı başlıkta!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 14 Şubat 2008; 21:20:46 >
  • arkadaşlar bu aletin bende A2 olanı var 1.5 sene önce aldım bunu satım Q5 almak istiyorum A2 de olmayan wi-fi vs.. bluetooth gibi win ce gibi özellikler var..

cowon A2 satın almak isteyen varsa bana msj yasın. sorunsuz kılıfı cd si ve ekranındaki jelatin i cıkarmadım bu süre içinde... fiyatta anlaşısırız...
  • merhaba arkadaşlar
    önce sorduğum bi soru vardı nıgty e
    yüklediğimiz herhangi bi programı
    silmek mümkünmü
    bilgisayrdan ekle kaldır olayı
    silme olayı varmıdır
    vede virüs ve cowon q5
    nasıl bi durumla karşılaşılabilir
  • q5in üstünde windows ce 5.0 işletim sistemi var. bu sistemde aynı windows xp gibi control panelden program ekle/kaldır menüsüne sahip. kurduğun programı ister bu seçenekten istersen de pc ne kurduğun senkronizasyon programı aracılığıyla kaldırabilirsin. program kurmak ve kaldırmak hiç sorun değil.
    bu alete virüs bulaşması tabiki mümkün, ama arayıp bulmak lazım bunun için yazılmış virüsü:) korkmaya gerek yok bence. sistem geri yüklenir olur biter.
  • tşkkrler confused anladım
    virüsler detayını o kadar ucuz teslim olmaz
    bu cihaz diyosun
    sende daha sonra çıkacak programlarla mesela buna
    xp kurulabilirmi yada vista
  • xp veya vista mümkün diil bildiim kadarıyla.windows mobile yüklenebilse ne güzel olur ama o bile olmaz diyorlar işi bilenler.
  • bu aletten kendine windows xp kurdurmasını beklemek zaten biraz garip olur. çünkü PDA veya UMPC değil bu. cowon q5w işini diğerleriyle kıyaslanmayacak kadar iyi yapan bir PMP (portable multimedia player). adamlar kıyak olsun diye PMP nin üzerine windows ce,wifi, bluetooth, radyo, gibi bi takım özellikler koymuşlar. eğer üzerinde xp olan ve video oynatan bi mini alet isteniyorsa o zaman cowon q5 değil de UMPC (ultra mobile pc) üzerinde yoğunlaşmakta fayda var derim.
  • bu mips olayı nedir?
    nasıl yüklenir bu mips ler?
  • dediğinde haklısn pmp amaçlı yapmışlar (video
    film ses üçgeni) diğer leride eklenirse tıkanmalar ve bilgisayar tarzı sorunlar oluşurdu
    mips nedir bilmiyorum ve akşa olmnak üzere yine cowon q5 zamanı
  • beyler kulaklık seçimi olarak westone um1 marka kulaklık almak istiyorum bilgisi olan
    yorumlayabilirmi
  • westone um1 gayet güzel bir kulak içi kulaklıktır. iyi seçim olur. q5'e yakışır. daha hesaplı alternatifleri için sennheiser, ultra alternatifler için shure tavsiye ederim. hepsi, cowondan çıkabilecek çok geniş bir frekans aralığındaki sesleri kulağınıza kayıpsız şekilde ulaştırır.
    (tabiki kayıtlarınız kayıpsızsa)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.