bişe sorucam arkadaslar amerıkada cowon siparişi verdiğinizde adrese ne kadar zamanda teslim ediliyor?bide korede ve de japonyada fıyatları çözebilen varmı??
Ben siparişi sitede 2. el bölümünde satış yapan elkerteknoloji arkadaşımıza verdim. Siparişi verdikten sonra 4 iş günü içinde elime ulaştı. Kore ve Japonya fiyatlarını çzömeye uğraşma hiç, oralarda pahalıymış
Sitesinden son güncellemeyle birlikte bir dosya daha indiriyorsun, applicatondı sanırım. Firmwarei direkt ana dizine at, diğerini program files, application dizinine at. Sonra şarja tak ve aç kapa aleti, ekrana gelen adımlar izle.
yilmaz 196 kardeş cowon golabal girdim amerikayı tıkladım açılan sayfadan cowon q5 seçtim firewire tıkladım. en üstte cowon q5 application v1.44(9,75 mb) indirdim b,lgisayarımdam masaüstünde zipliydi açtım sonra firmware cowon q5 w firmavare v1,44 20,5 mb indirdim zipliydi onuda açtım ikiside masaüstünde sarı dosya hal,inde duruyolar program files dediğini anladım diğerini nereye atacam cihazda deneyecem tekrar yazıcma kısa zamanda indirme aşamasında şu an
yılmaz kardeş yaptıklarımıanlatayım bilgisayarımda cowon q5 diye harici disk olarak görünen cihazımı cowon q5(G) tıkladım 6 tane ana dosya açılıyo. MEDİA MTP MY DOCUMENTS PROGRAM FİLES SYSTEM WİNDOWS BEN DEDİĞİN ŞEKİLDE FİREWİRE İNDİRDİM BURAYA ATTIM SONRA PROGRAM FİLES TIKLADIM TIKLAYINCA 3 TANE SARI DOSYA FLASH PLAYER OFFİCE Q5App BUNLAR AÇILDI APPLİCATİON DEDİĞİNİ Q5App İÇİNE ATTIM GHER DETAYI SÖYLEYEYİM PROGRAM FİLES DAHİ Q5 App DOSYASINI TIKLADIĞIMDA İÇİNDE AYNI SARI DOSYADAN Q5App ÇIKIOY Bİ DAHA TAKLAYINCA DATA Q5APP SKİN DİYE SARI DOSYALAR VAR ONLARIN PEŞİNE İSE COWON CİHAZI RENKLİ GÖRÜNÜMLÜ 12 TANE COWON_Q5_AUDIOPLAYER,CALENDAR,CONFIG,FİLEBROWSER,FİRMWARE,IMAGEVIEWER,MAIN,MİCREC,RADIOPLAYER,TEXTWİEVER,VIDEOPLAYER,WATCH GİBİ COWON EKRAN GÖRÜNÜŞLÜ 12 DOSYA VAR ONLARIN ALTLARINDADA DLL UZANTILI 20-30 TANE DOSYAVAR USB İLE CİHAZI BİLGİSAYAR TAKTIM (ZATEN BUY DOSYALARI ÖNCE İNTERNETTEN BİLGİSAYARIMA İNDİRDİM ORDANDA BURAKARI TIKLAYARAK CİHAZA KOPYALADIM) SONRA BATAYYAYI TAKTIM KAPAT AÇ YAPMADI CİHAZ AKAAT KOMUTU VEDİM HEM DÜĞMESİNDEN HEMDE SHUT UP KOMUTUNDAN OLMADI ŞARJI ÇIKARDIM CİHAZI AÇTIM ŞARI TAKTIM BİŞE OLMADI EKRANDA BİLGİSAYAR BAĞLANMA AKTARIM GÖRÜNTÜSÜ ÇKTI BİŞE OLMADI YANİ
nıgtykardeş allah zihin açıklığı versin sınavlarında teknik bilgim çok fazla olmadığından kendimce kurcaladım biraz bozuldu bana göre tabiki belkide düzeltilmesi çok kolay nelr yapılmalı yılmaz kardeşte yardım etmeye uğraşıyo hadi bakalım ne olcak benim cowon q5
SAAT 12 OLDU CİHAZIMIN SON HALİNİ ANLATMAK İSTİYORUM EKRANDA COWON GÖSTEREN İKON KULLANILABİLİR DEĞİL MY DEVİCE GİRİYORUM HARDDSİK PROGRAM FİLES GİBİ ŞEYLER DURUYO. PROGRAM FİLES İÇİNDE APLİCATİON Q5P DOSYASI DURUYO BY HALLE BEKLŞİYORUM BİDE HARDDSİKİ TIKLADIĞIMDA, FİRMWARE İNDİRDİĞİM 20,5 MB LIK DOSYA VAR ,HERHALDE BAZI PARÇALAR BİRLEŞTİRİLMESİ GEREKİYO BİRİNİN Q5 BOZULMASI BELKİ BAZI ŞEYLER İÇİN İYİ İŞARET OLUR. İLGİNİZİ BEKLİYORUM BU KADAR KALİTELİ Bİ CİHAZ HERHALDE BU KADAR ÇABUK PES ETMEMELİ BEN BİLMEDEN DOSYA SİLSEMDE GERİYE DÖNÜŞÜM SİSTEMİ KOLAY OLMALI
TŞKKR ETTİM AÇIKLAMA İÇİN DAHA DENEYEMEDİM BİLGİSAYARIM KASA ALAN DEĞİŞİYO YAPMAYA ÇALIŞACAM
teşekür ettim, elektrogold hallettim sorunmu herşey normal emeğine anlatımına sağlık
MERHABA ARKADAŞLAR TEKRAR COWON Q5 E ALTYAZISI AYRI Bİ, DOSYA OLAN FİLM İZLEYENEDİM NİGTY KARDEŞ ALTYAZI DOSYASI FİLMLE AYNI OLCAK DEDİ BEN FİLM ALTYAZISI ŞU (National.Treasure.2.Book.of.Secrets.TS.XviD-THS) ALTYAZI DOSYASININ ADI İSE (National. Treasure.2. Book. of Secrets.srt) BU ŞEKİLDE OLMAYACAKMI YOKSA FİLMİN ALTYAZI ADI (National.Treasure.2.Book.of.Secrets.TS.XviD-THS) İLE HERŞEYİ NOKTASINA KADAR AYNI MI OLMALI FİLM (National.Treasure.2.Book.of.Secrets.TS.XviD-THS) ALTYAZI (National.Treasure.2.Book.of.Secrets.TS.XviD-THS) BU MUDUR YANİ BÖYLEMİ OLMALI BİLGİLERİNİZE ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TŞKKRLER
DİĞER SORUM ARKADAŞLAR COWON Q5 İLE GELEN PROGRAM VARYA JET AUDİO BU PROGRAM FORMAT DÖNÜŞTÜRÜYOMU DÖNŞÜTRÜYOSA NASIL MP4 DOSYASINI COWONUN AÇABİLECEĞİ DOSYALARA DÖNÜŞTÜREBİLİYO MU
Evet, altyazı filmin ismiyle birebir aynı olmalı. Film
National.Treasure.2.Book.of.Secrets.TS.XviD-THS.avi ise, altyazı; National.Treasure.2.Book.of.Secrets.TS.XviD-THS.srt şeklinde olmalı.
Jet audio programını kurmadım hiç. Ne işe yaradığı hakkında net bir fikrim yok. Ama bu forumda illaki bir konusu açılmıştır. Ara bir istersen.
peki o zaman bu olay bu kadar basitmi nerden yada nasıl indirildiyse indirilsin altyazı ben dosyalardaki yeniden adlandır ile dosya adını noktalamalarına kadar değiştirisem olay çözülüyomu yani
denedim olmadı ad değiştirlerle olmuyo yani indirdiğim sitelerde bu adlamı kaydolmalı
Altyazının formatı .srt şeklinde olmalı. Eğer .srt formatında değilse format değiştirmen gerekir. Onun için bir program vardı. bir bakayım, bulunca linkini yazayım buraya.