Şimdi Ara

çözemediğim bir sorun var oyundan soğuttu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 yıldır bf3 oynuyorum. aralıklarla oynuyorum çünkü beni deli ediyor bazen.
    multide çok güzel oynarken bir den her serverda pingim 1100 lere filan çıkıyor. hemen dönüp pingtest ine baktığımda 25-20 gibi değerler görüyorum hız testi sitelerinde.
    ayrıca Game disconnected: your connection to the server timed out.
    hatasını sabahtan akşama kadar alıyorum. devamlı bu hata.
    yine oyunu silmek istemiyorum çünkü zevkini alınca bi başka.
    aklına bi çözüm yöntemi gelen varsa hemen deneyebilirim.
    teşekkürler.

• modeme res at
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

modeme res at

Arıyorum yine ayni oluyor. Modemde yeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Yabancı hangi ülkenin serverlerinde oynuyorsunuz? Tavsiyem Türk ve Almanya serverlerinde oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Yabancı hangi ülkenin serverlerinde oynuyorsunuz? Tavsiyem Türk ve Almanya serverlerinde oynayın.

inanır mısınız hep Türk ve alman serverlarına girmeye çalışıyorum. swgc-2-3 gibi 2 Türk sv sinde de aynı sorunlar

oyuna bağlanıyor. deploy ekranı geliyor deploya basıyorum adam spawn olmuyor (veya çok geç spawn oluyor), insanlar yerinde yürüyor, tank devamlı ateş ediyor yerinde sayıyıor oyun donuyor böyle.

umarım ttnet ile alakalı değildir çünkü 40 takla atsak çözemeyiz vallaha.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Ttnetle alakası yok Ben 24 MBps Fiber Yalın İnternet kullanıyorum Türk ve Alman serverlerinde ping değerim 7 - 15 arasında Adil kullanım kotası 3 MBps düşse bile ping değerlerim aynı ben gayet memnunum. Sizin ki teknik bir sorun olabilir. Bina internet kablo tesisatınızda sorun olabilir. En garantili yol bina girişinizdeki hat kutusundan direk modeme kablo çekmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.